- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
-
csaba0223
senior tag
válasz
Ricco_hun #14145 üzenetére
Tök mindegy hogy mi mit gondolunk! A pénz beszél kutya...............!
Ha én 1 pénzes noob vagyok akkor nem fogok vért izzadni egy morelloért!
Ezt tudja az aeria is! És ezzel én is 1 et értek! Ha van pénze akkor vegye 25-ös szintnél!
Szerintem nem az számít hogy kinek milyen kocsija van! Ha valaki nem ismeri a trükköket, gondolok itt az explorer fánkozás stb, akkor elég sokat kell versenyeznie a lvl25 ös szinthez!
Márpedig a kezdők nem ismerik! Én inkább azt mondom hogy a legtöbb magas szintű versenyző a bunkó paraszt! Tegnap csináltam 1 új accot mentem explorerbe és persze minden honnan kiba..tak mert alacsony szintű vagyokahelyett hogy megpróbálták volna elmagyarázni hogy hogy kell játszani! És még mi csodálkozunk hogy bejönnek mágnessel szaladgálni! A szerencsétlen honnan tudná hogy itt a magasabb szintű játékosok hozzák a szabályokat?! Csórikám azt látja a shopban hogy a mágneshez az van írva hogy ezzel többet gyorsabban lehet gyűjteni! Volt 1 szoba, a neve Bp-or kick csóri kezdők beraktak mindent mágnestől kezdve a drift bp ig mindent! Azt persze senki nem magyarázta el hogy mágnest ne használj ,stb egyszerűen kick! Tehát joggal gondolja 1 kezdő hogy mi vagyunk a noobok! 1 szónak is 100 a vége, én úgy gondolom hogy nincs semmi baj a kocsik szinthez kötésével! Főleg ha figyelembe veszem hogy kell még legalább 1-1,3 milla 1 full tuninghoz! 1 cls 6 osnál!
Én azt mondom hogy a játék elején kéne legyen 1 normális ismertető! Mert az nincs! -
Isten88
senior tag
válasz
Ricco_hun #14145 üzenetére
!!! SZERINTEM !!!
Ha feljebb vinnék a kocsik szintjét, akkor mégjobban menne az "RP hajkurászás". Ha megveszi lvl20-nál a panamát, egészségére, örüljön neki, vezetni úgy sem tudja, mert az "csak" egy alap panama, amit - valljuk be, - nem könnyű kordában tartani. Csúszik, kicsi ereje van a full panamákhoz képest. Meg kell tanulnia vezetni. Mapokat nagyjából ismeri, de a fair play fogalmát és (főleg CTF-ben) a féket nem. De nem is kell neki, mert amíg egy lvl30+-os játékos megy 3 kört és finish van, addig a lvl20-as játékos kemény 2 körnél tarthat, mert alap panama, meg nem is ért hozzá. Nekem nincs bajom azzal, hogy mindenkinek panamája, corvette-je, camaro-ja van. Utóbbi kettő Aeriának kedvez. Ha meg már "megküzdött" a panama áráért, akkor had legyen vele boldog. Vezesse csak...úgy sem tudja jól. Majd lvl30 körül már ráérez, hogy hogyan is kell és nagyjából ismerni is fogja a mapokat. Addig meg élvezd büszleséggel, hogy lealázhatod őket - ha már véleményt kértél.
Nem kötözködök, véleményt nyílvánítok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Elektromos autók - motorok
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest