Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MaciG

addikt

válasz Ricco_hun #14145 üzenetére

Erről kb annyi a vélemyényem, hogy ha költ AP-ra akkor vegye meg, akár az összes kocsit lvl1-es szinten, vezetni attól még nem fog tudni... (lesz kit elverni ;] )

(#14157) Ricco_hun: Én is felnéztem ma, hátha van valmi gift vagy AP valami régi eventért, de semmi :))

• csaba0223

senior tag

Tök mindegy hogy mi mit gondolunk! A pénz beszél kutya...............!
    Ha én 1 pénzes noob vagyok akkor nem fogok vért izzadni egy morelloért!
    Ezt tudja az aeria is! És ezzel én is 1 et értek! Ha van pénze akkor vegye 25-ös szintnél!
    Szerintem nem az számít hogy kinek milyen kocsija van! Ha valaki nem ismeri a trükköket, gondolok itt az explorer fánkozás stb, akkor elég sokat kell versenyeznie a lvl25 ös szinthez!
    Márpedig a kezdők nem ismerik! Én inkább azt mondom hogy a legtöbb magas szintű versenyző a bunkó paraszt! Tegnap csináltam 1 új accot mentem explorerbe és persze minden honnan kiba..tak mert alacsony szintű vagyok :((( ahelyett hogy megpróbálták volna elmagyarázni hogy hogy kell játszani! És még mi csodálkozunk hogy bejönnek mágnessel szaladgálni! A szerencsétlen honnan tudná hogy itt a magasabb szintű játékosok hozzák a szabályokat?! Csórikám azt látja a shopban hogy a mágneshez az van írva hogy ezzel többet gyorsabban lehet gyűjteni! Volt 1 szoba, a neve Bp-or kick csóri kezdők beraktak mindent mágnestől kezdve a drift bp ig mindent! Azt persze senki nem magyarázta el hogy mágnest ne használj ,stb egyszerűen kick! Tehát joggal gondolja 1 kezdő hogy mi vagyunk a noobok! 1 szónak is 100 a vége, én úgy gondolom hogy nincs semmi baj a kocsik szinthez kötésével! Főleg ha figyelembe veszem hogy kell még legalább 1-1,3 milla 1 full tuninghoz! 1 cls 6 osnál!
    Én azt mondom hogy a játék elején kéne legyen 1 normális ismertető! Mert az nincs!

• Isten88

senior tag

!!! SZERINTEM !!!
    Ha feljebb vinnék a kocsik szintjét, akkor mégjobban menne az "RP hajkurászás". Ha megveszi lvl20-nál a panamát, egészségére, örüljön neki, vezetni úgy sem tudja, mert az "csak" egy alap panama, amit - valljuk be, - nem könnyű kordában tartani. Csúszik, kicsi ereje van a full panamákhoz képest. Meg kell tanulnia vezetni. Mapokat nagyjából ismeri, de a fair play fogalmát és (főleg CTF-ben) a féket nem. De nem is kell neki, mert amíg egy lvl30+-os játékos megy 3 kört és finish van, addig a lvl20-as játékos kemény 2 körnél tarthat, mert alap panama, meg nem is ért hozzá. Nekem nincs bajom azzal, hogy mindenkinek panamája, corvette-je, camaro-ja van. Utóbbi kettő Aeriának kedvez. Ha meg már "megküzdött" a panama áráért, akkor had legyen vele boldog. Vezesse csak...úgy sem tudja jól. Majd lvl30 körül már ráérez, hogy hogyan is kell és nagyjából ismerni is fogja a mapokat. Addig meg élvezd büszleséggel, hogy lealázhatod őket - ha már véleményt kértél.
    Nem kötözködök, véleményt nyílvánítok.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés