Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Még kérdezted akkor tőlem hogy mi van a vettével mert nálad vmi nem stimmelt, akkor én nem vettem észre semmit viszont most nagyon gyenge lett. Panások szarrá vernek ha nem hibáznak, pedig vettével -pár pálya kivételével- jobban mentem és szerintem nem én lettem béna és ezt mások is elmondhatják (rsx, karesz, stb.). Egyszerűen csúszik a kocsi, alig bírom megfogni, nagyon alulkormányozott és tényleg dög lassú, csak 4. fokozatban pörög be, de kevés olyan pálya van ahol ezt ki lehetne használni. Én nem is nagyon hajtom a cl6-ot, wrx-el megyegetek ill morelloval. Ha mégis cl6 akkor visszatértem a panához.
Karesz mondott egy olyat h hamarosan kijön az NSX és a Morello párja lesz cl7-ben, Paja erről mit tudsz?
Meg én már azon filóztam h ha a valóságot nézzük akkor a Skyline jobb mint az NSX (és Skyline lesz a PT-ben), és ha igaz amit Karesz mondott, akkor a Skyline cl8 lehet. Már csak az a kérdés RP-s párja mi lesz egy ilyen Morello után... Max egy Veyron utánzatot tudnak kihozni 2.5sec gyorsulással (v egy Dauer 962 Le Mans utcai változat
), utána már "űrhajók" jönnek... (Spirit of America Sonic Arrow?)
De ez csak egy kis ERŐSEN előre tippelés téma!!
Új hozzászólás Aktív témák

- Dell latitude 5420 i5-1145G7/ 16gb ddr4/ 250gb m.2 SSD
- Dell XPS 9350 13.4 /16:10/FHD+1920x1200/Intel Core Ultra 5 GEN2 226V/16GB/512GB SSD/ÚJ
- Számítógép, Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő
- Apple Iphone 12 64gb Zöld
- Újszerű ELITE Xbox One Kontroller Series 2
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), utána már "űrhajók" jönnek... (Spirit of America Sonic Arrow?)
De ez csak egy kis ERŐSEN előre tippelés téma!!