Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Még kérdezted akkor tőlem hogy mi van a vettével mert nálad vmi nem stimmelt, akkor én nem vettem észre semmit viszont most nagyon gyenge lett. Panások szarrá vernek ha nem hibáznak, pedig vettével -pár pálya kivételével- jobban mentem és szerintem nem én lettem béna és ezt mások is elmondhatják (rsx, karesz, stb.). Egyszerűen csúszik a kocsi, alig bírom megfogni, nagyon alulkormányozott és tényleg dög lassú, csak 4. fokozatban pörög be, de kevés olyan pálya van ahol ezt ki lehetne használni. Én nem is nagyon hajtom a cl6-ot, wrx-el megyegetek ill morelloval. Ha mégis cl6 akkor visszatértem a panához.
Karesz mondott egy olyat h hamarosan kijön az NSX és a Morello párja lesz cl7-ben, Paja erről mit tudsz?
Meg én már azon filóztam h ha a valóságot nézzük akkor a Skyline jobb mint az NSX (és Skyline lesz a PT-ben), és ha igaz amit Karesz mondott, akkor a Skyline cl8 lehet. Már csak az a kérdés RP-s párja mi lesz egy ilyen Morello után... Max egy Veyron utánzatot tudnak kihozni 2.5sec gyorsulással (v egy Dauer 962 Le Mans utcai változat), utána már "űrhajók" jönnek... (Spirit of America Sonic Arrow?)
De ez csak egy kis ERŐSEN előre tippelés téma!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Apple iPhone 17 - alap
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest