Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Frissítve Veletech-re készen - AZEV mod - Egy alufelni újjászületése - casecon modding autós témában.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #14125 üzenetére
Csórikám gazdag gyerek és mindent AP-ből vett a kocsikba ill kocsikat:
[link]
itt látszik a háttérben h Toyota 2000GT-t nézegetek a bótban és megnéztem magamat az egyik channelben a nevemre kattintva és Morellora vagyok állítva (és tényleg)Ricco: nem tom h elérték e, de az biztos h a mostani APjaim nagy hanem teljes része a 4million membersről jött, az 500AP (mert annál többet senki sem kap) ill a part2-ből is csináltam (+halloweenest is, lehet h azért, nem tom). Tény h nehéz szívvel írják a nevünk mellé az APket amiket nem veszünk... Taznak már 3x írtam h miért nem kapjuk meg, korábban írtam másoknak is, stb. 1x nem kaptam választ. Grat
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Nekem már csak egy bajom van a PT-vel (na jó lehet, hogy nem csak egy
) és ez pont jó példa rá. Mégpedig az, hogy még mindig túl alacsony a level korlát a kocsikhoz. Minden level 20-as noob már Panamával (vagy éppen Vettével, Camaróval) tolja. A Morello-hoz is csak level25 kell. Egy exkluzív kocsi és mégis mindenki azzal fog szaladgálni pár héten belül. Hát én minimum level 30-ra tenném a Morello megvételéhez szükséges szintet, a class6-osokét meg felhoznám vagy 25-26-ra. Egy kis "finomhangolással" még jobb játék lehetne. Így csak az RP hajkurászás megy. Nincs az, hogy azért küzdök, hogy megvehessem az adott kocsit. Megvenni már bárki megvehet bármit, csak éppen vezetni nem tudnak.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Hát ez meg hogyan? lvl 26 és ilyen verdák
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kerékpársportok
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- iPhone topik
- Házimozi haladó szinten
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Star Trek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Béreljen minikotró gépet már 24 órától, akár hosszabb időre is
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G3 - AMD A10-8730B I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest