Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JColee
őstag
válasz Farkas23 #9850 üzenetére
Nem tudom, mit nem lehet érteni azon, amit írtam. Eléggé ragaszkodtok ahhoz, hogy legyenek reálisak a köridők, de arról szó sem lehet, hogy reális legyen a vezetés is. Ez a kettős mérce, ami nem tetszik nekem. És elsősorban nem az a gondom, hogy valakinek kell segítség, mert ez teljesen érthető. Olyan ez, mintha egy NFSre mondaná az ember, hogy ilyen gyorsan nem is tudna menni a valóságban, és ez szar.
Tovább nem ragozom, aki nem érti a problémámat, az nem is fogja.[ Szerkesztve ]
-
Farkas23
aktív tag
De mér jó az neked h sokkal gyorsabb v mint életben? Mi szép van abba? V mi a gond azzal, h reálisabbak az idők? Nem tök mind1? Ugyan azon a pályán megy mindenki, csak kicsivel reálisabbak az idők! Nem értelek mi a gondod... az h te űr időket akarsz menni, v mi? pályacsúcsot akarsz futni és beküldeni vhova, v mi? Én ezt nem értem....
-
Szabesz
őstag
Még mindig nem értem melyik segítség rombolja az illúziót nálad. Kormányrásegítést, azt is csak alacsonyan, ervin használja, le is írta miért. A többiek semmi olyat nem használnak ami nem lenne/volt annó a kocsikban.
Tényleg nem értem, miért gond, ha egy szimulátorban keressük a realitásokat. Aszondod' mivel úgy is tele vagyunk segítségekkel, akkor nem számít mennyire reáltalan moddal megyünk, és menjünk olyan moddal ahol 300++km/h-val vehetünk egy hajtűkanyart, füvön/salakon is úgy tapad mint az istennyila?
Nem lehet mindig mindent egyszerre egy szinten kezelni, és sok köze sincs a két problémának egymáshoz.De az alapfelvetés az volt, hogy keressünk egy _másik_ modot, mint az idei, és ha már másik, akkor miért ne lehetne ebből a tekintetből jobb?
¯\_(ツ)_/¯
-
Farkas23
aktív tag
válasz Farkas23 #9852 üzenetére
De egyébként ok, h téged zavar, mer jó a kormányod is, simán mész tc nélkül, de nem mindenki teheti meg, h g25-e van v esetleg g27-e! Majd ha mindenkinek olyan a lesz, na majd akkor szóba lehet hozni a segítségek kikapcsolását, addig meg viseljük el, h nem mindenki képes tc nélkül, meg egyéb segítségek nélkül versenyezni.
-
JColee
őstag
RFT-ben verseny közben egyfajta gumival lehet csak menni
Időmérőt lágyon futottam, és utána csak lágyon tudtam versenyen menni, ez így nem frankócila1 rFactorban be lehet állítani, hogy ne lineáris legyen a gázadás, meg a fék, hanem parabola, próbáld meg, hátha segít
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
válasz Frenky89 #9856 üzenetére
DFP pedáljai is elég érzékenyek voltak.
cila: azért lehet esetleg jobban menni a a g25-tel, mert jobban érzed a pedált, és nagyon sokat tudsz profitálni belőle, ha kikapcsolod a tc-t, és biztosabb egy "nehezebb" pedállal tc nélkül menni, mint egy könnyű pedállal, amit csak kicsit érzel, nem tudod elég finoman kezelni. Ha egy gyengébb pedállal kikapcsolod a tc-t, nehezebb finoman bánni vele, vagy nagyon finomkodsz vele és alig adsz gázt, vagy túl sok gázt adsz. Mondjuk én csak a DFP-ről tudok nyilatkozni, de azt is meg lehetett szokni. Remélem, egyszer a jövőben sikerül kipróbálnom egy Formula Force Ex-et vagy ilyesmit, hogy annak milyenek a pedáljai.
ja én az érzékenység alatt azt értem, hogy túl könnyen megnyomható lábbal. Tehát alig van ellenállása.
JColee: ejj, ez nem hangzik túl jól.
[ Szerkesztve ]
-
Frenky89
addikt
Amúgy ma nem akar valaki csinálni egy szerót? 8-tól House-ig kocsikázhatnánk kicsit.
-
proof88
addikt
Összeszedtem a linkeket RFT09-hez, ezeket kell leszedni és sorrendben berakni:
RFT2009
Pálya csomag
Update 1
Update 2 -
vizza
csendes tag
Farkas ez az a mod ugye amit a te szervereden is toltunk?
-
Szabesz
őstag
válasz proof88 #9870 üzenetére
A mod fenn van a szerveren.
Minden pálya ami fel van rakva elérhető, tud bárki pályát váltani.
[TRACKS]
F109_01 //callvote event F1 2009 Rd 01: Australian GP
F109_02 //callvote event F1 2009 Rd 02: Malaysian GP
F109_17 //callvote event F1 2009 Rd 03: Chinese GP
F109_03 //callvote event F1 2009 Rd 04: Bahrain GP
F109_04 //callvote event F1 2009 Rd 05: Spanish GP
F109_05 //callvote event F1 2009 Rd 06: Monaco GP
F109_11 //callvote event F1 2009 Rd 07: Turkish GP
F109_07 //callvote event F1 2009 Rd 08: British GP
F109_09 //callvote event F1 2009 Rd 09: German GP
F109_10 //callvote event F1 2009 Rd 10: Hungarian GP
F109_12 //callvote event F1 2009 Rd 11: European GP
F109_14 //callvote event F1 2009 Rd 12: Belgian GP
F109_13 //callvote event F1 2009 Rd 13: Italian GP
F109_15 //callvote event F1 2009 Rd 14: Singapore GP
F109_16 //callvote event F1 2009 Rd 15: Japanese GP
F109_18 //callvote event F1 2009 Rd 16: Brazilian GP
F109_19 //callvote event F1 2009 Rd 17: Abu Dhabi GP
09_Monaco //callvote event 09/06 Monaco GP
Valencia09Beta //callvote event 11 - European WCP 09 BETA
Valencia09OnBeta //callvote event 11 - European WCP Online 09 BETA
Shanghai //callvote event G.P CHINA
Melbourne-Gp4 //callvote event G.P ALBERT PARK
Shakir //callvote event G.P BAHREIN
MONTREAL_2008_On //callvote event G.P CANADA
VALENCIA_FS08Beta //callvote event G.P EUROPA
Istanbul //callvote event G.P ISTAMBUL
Magny-CoursGP //callvote event G.P MAGNY-COURS
Sepang-GP4 //callvote event G.P Malaysia
NAS_BritishGP //callvote event G.P SILVERSTONE
Barcelona08_GPK //callvote event G.P SPAIN
MONTREAL_2008 //callvote event Grand Prix du Canada 2008
MONTREAL_2008_OnW //callvote event Grand Prix du Canada 2008 Wet Online
TOBAN_Short //callvote event Toban Raceway Runoffs¯\_(ツ)_/¯
-
vizza
csendes tag
Nem lesz konnyu reset Nekem mar megy nagyjabol csak tc nelkul nemtok
-
ervin33
tag
Proof?
multkor az egyik srác linkelt egy hot lap-ot. letöltöted azt?[ Szerkesztve ]
-
JColee
őstag
válasz Iron Funeral #9874 üzenetére
25ös időt biztos tudsz majd menni
-
proof88
addikt
Én azt mondom, hogy az RFT-s ausztrál pálya legyen a bajnokságban, az RL-est már ne használjuk. RFT-s a jobb.
-
proof88
addikt
megint előjött ez a szerencsétlen hang időmérőn, ami folyamatosan megy a háttérben, meg rájöttem, hogy vannak más hangok is, na mindegy, kikapcsolni nem kell, majd feltöltöm a hangokat is valahova, aztán le lehet szedni őket, azt sem tudom, hogy melyik pályához volt, talán Kanadához ...
felraktam az rft trackpackot is a szerverre.
most nézem, nincs francia pálya az rft trackpackban.
-
Szabesz
őstag
válasz proof88 #9880 üzenetére
Beraktam az RFT-s pályákat is, most épp az ausztrál fut. Próbáljátok ki.
09_Melbourne //callvote event 09/01 Australian GP
09_Sepang //callvote event 09/02 Malaysian GP
09_Sakhir //callvote event 09/03 Bahrain GP
09_Shanghai //callvote event 09/04 Chinese GP
09_Barcelona //callvote event 09/05 Spanish GP
09_Monaco //callvote event 09/06 Monaco GP
09_Istambul //callvote event 09/07 Turkish GP
09_Silverstone //callvote event 09/08 British GP
09_Nurburgring //callvote event 09/09 Germany GP
09_Hungaroring //callvote event 09/10 Hungarian GP
09_Valencia //callvote event 09/11 European GP
09_Spa //callvote event 09/12 Belgian GP
09_Monza //callvote event 09/13 Italian GP
09_Singapore //callvote event 09/14 Singapore GP
09_Suzuka //callvote event 09/15 Japanese GP
09_Interlagos //callvote event 09/16 Brazil GP
09_Abudabi //callvote event 09/17 Abu Dhabi GP¯\_(ツ)_/¯
-
KDavid17
aktív tag
Sziasztok!
Ahhoz, hogy neten tudjak játszani ugye eredeti kell. De hol lehet venni?
Üdv, Dávid!
Előre is köszi a választ. -
Szabesz
őstag
válasz Frenky89 #9883 üzenetére
Abból is lesz új, csak azt én FTP-n nem tudom elintézni
KDavid17: rFactor hivatalos honalpján lehet(ne) még megvenni, de nekem ott nem siekrült annó ( leemelte szépen a megfelelő mennyiségű USD-t, majd vissza is utalta rögtön ), máshol meg nem lehet kapni.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
proof88
addikt
válasz KDavid17 #9884 üzenetére
Annyit tudok, hogy G25-höz járt.
Amúgy használja itt valaki a kormányához kapott verziót? Lehet rendesen frissíteni azt a legfrissebb verzióra? Mert ugye az még nem az 1.255-ös.Érdekes, hogy RFT-ben benne van alapból még az F1C-s időkből a telemetria program, kíváncsi vagyok, ha megjeleníti a telemetriát, van-e eltérés az értékekben közte és a FindTheLimit-es progi között.
rESET: sztem pikkelsz rám vagy nem tom, mert folyton belémkötsz! Én szóval sem mondtam, hogy 2009-ben volt Kanada vagy Francia. Kanadát csak azért említettem meg, mert asszem az írt felül valami alap rFactoros hangfájlt, ami a közönség hangja és ami sokaknak zavaró volt, mert ilyen idióta beakadós hang. Franciát meg azért említettem meg, mert Farkas valamiért berakta a 2009-es versenynaptárba. Ezt majd meg kell vizsgálnunk és ki kell elemeznünk, miért van benne a versenynaptárban.
Frenky: igen, én is láttam, de úgy vagyok vele, hogy úgyis frissíteni kell majd új verzióra a HotLaps-ot, addig meg minek kelljen vele foglalkozni.
SirAlo: a fórumon ne nagyon hangoztasd a tört verziót, mert nem szabad warezolni! A moderátorok lecsapnak! Amúgy nem hazugság, amit mondasz.
[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
válasz proof88 #9889 üzenetére
Hát ne is haragudj, "valaki" autópálya-rendőrnek adta ki magát és megpróbált gyorshajtásért lekapcsolni, nem tudom mit vársz
"Ezt majd meg kell vizsgálnunk és ki kell elemeznünk, miért van benne a versenynaptárban." b+ ilyen szöveget
(#9890) Frenky89: én eléggé "strugglingolok" ( ) az új kocsival, neked sikerült már beállításokat találni rá?
[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
proof88
addikt
Érdekes egyébként, megnéztem FSone08-ban is az RFT-s pályát, de RFT-ben valahogy sokkal több visszajelzést kapok FFB terén az autótól. Pedig ott is RealFeel-t használtam már, ráadásul a Controller.ini-t is felülírtam az FSone-os rFactorból (mivel inkább külön csináltam még1 rFactor telepítést RFT-nek, hogy véletlenül se legyen gebasz, mert ugye volt olyan akinek 1 mod belehaxolt az egészbe).
szerk.: RealFeelPlugin.ini is megegyezik.
rESET: én már nem strugglingolok, most várhatom a következő szett szárnyakat a gyárból, nincs több.
emlékeztető magunknak, mit kell haxolni:
- AI beállítása tisztességesre,
- Q1Q2Q3-rendszer most jól működik-e vagy sem?
- új HotLaps, ill. TeamSpeak?Jelenleg most ezek a legfontosabb feladatok.
Más: kemény és lágy keverék közül lehet választani, de akkor rendesen meg van csinálva, hogy a 4 keverék közül a pályára való 2 keveréket adja a program? Jó ez nekünk?[ Szerkesztve ]
-
Frenky89
addikt
válasz Iron Funeral #9891 üzenetére
Csak körözgettem, eddig csak a benzinhez nyúltam hozzá a többit nem is piszkáltam. Jah meg gamepaddal értelme se lett volna.
Éljen a "Logika és informatikai alkalmazásai"!
-
-
proof88
addikt
Igen, a gumis fájlban is csak 2 keverék van definiálva.
amúgy rettentően sokat számít a gumi hőmérséklete ebben a modban
más: ma amikor Szabesszel fent voltunk a szerveren, az 1. szabadedzés ment. Tovább nyomtam, de Q1 következett. Ugye ebben a modban van Q1-Q2-Q3, de voltak furcsaságok. Nekem Q1-et írt, de Szabesznek Practice 2-t (gondolom nem rakta fel a magyarosítást). Aztán tovább nyomtuk, jött a 3. szabadedzés. Tovább nyomtuk, jött a Q2, ami nála Practice 4-nek látszódott. Aztán jött a Q3, ami nála Időmérőnek látszódott. Tiszta sor, nekem is időmérő hangulata lett a játéknak, mert lett sok néző és a nézők hangját is hallottam (ami alapból az a beakadó hang), de azt nem értem, hogy nála miért végig Practice 1-4 volt kiírva, nálam meg Q1, stb?
Aztán azt néztük, hogy nem jutottam be a Q2-be, mert nem is mentem mért időt a Q1-ben. 22-en voltunk, mert 20 AI-t beraktam még a Q1 alatt. De az a gáz, hogy én Q2-ben is ki tudtam menni, és volt olyan AI, aki nem jutott be, de ment mért kört Q2-ben is. Akkor ezek szerint, annyi az egész, hogy a szabadedzések át vannak nevezve Q1-Q2-Q3-ra?[ Szerkesztve ]
-
Frenky89
addikt
válasz proof88 #9896 üzenetére
Főleg úgy, hogy - ha jól vettem észre, akkor - nem a szokásos hőmérséklet tartományban működik. Na nem mintha sikerült volna elérni ilyen fsone-os 120+ °C-kat, de alapból 70-80°C a start és 100°C körül már kezd érdekes lenni a helyzet, főleg a kopással együtt.
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
válasz Frenky89 #9897 üzenetére
még tapasztalnom kell, mert tegnap igazából minden kört végigpislogtam mert fáradt volt a szemem is meg minden, csak azért voltam a szerveren, mert ott voltatok
104 fok van a lágyhoz írva, 106 a keményhez, mint opt. hőmérséklet. Persze a tapadási görbe lehet egészen más, mint ahogy fsone-ban volt. Még elemezni kell az adatokat. Mondjuk én úgy emlékszem, hogy 100 foknál tudtam a legjobban menni a gumikkal, feljebb nem ment. Mondjuk Ausztrália amúgy sem az a nagyon gumi melegítős hely. Asszem. Mondjuk ezt elég nehéz úgy vizsgálni, hogy minden 1-2-3. körben elvesztem az uralmat a versenygépem felett.
De nagyon tetszik a kocsi mozgása, mintha részletesebb lenne, meg visszajátszából és jobb nézni, jobbnak tűnik, reálisabbnak (a lerepülő dolgok ugyanolyan bénán mozognak, SC is irreálisan borul fel időmérő alatt, de most nem ez a lényeg).[ Szerkesztve ]
-
Farkas23
aktív tag
Én is mentem már hosszú etapot az rft-vel, és az volt az észrevételem, h számít a vezetési stílus nagyon! Mer amikor erőltettem neki sokkal jobban kopott! De ugyan ez a volt a fékekkel is, amikor nagyon nyomtam emelkedett nagyon a hőmérséklete, de amikor csak laza köröket mentem, akkor szép egyenletes volt a fék! Én nem tartom rossznak az rft-t. De kitudja milyen lesz az Fsone, ha ki jön!
A francia a pályát meg valszeg véletlenül írtam bele!
Proof: Nekem is nagyon tetszett az autó mozgása! Bár még azt el lehet dönteni, h időmérőn visszatöltse-e az üzemanyagot v nem? Bár ha lenne q1-2-3 az lenne a legjobb!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49mm Black Titanium Black Milanese Loop - M
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÉPSÉGHIBÁS
- Bontatlan - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD - Magyar
- HP EliteBook 840 G5, 14" FHD IPS 120Hz!, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 2GB AMD VGA, SZÉPSÉGHIBÁ
- Eladó Synology RT6600ax Router WiFi6
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest