Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ervin33
tag
válasz proof88 #9650 üzenetére
nyugodtam rakd be nekem ezek vannak fent : ctdp-2005/2006 mmg2007/rft2009/ fsone2008 meg még 2 másik mod amit 2010 nek irtak azt közben 2009 es autok csak a csapatok 2010 meg a piloták.
ami tönkre tette az vmi gagyi mod volt. de amugy az rfactornál meg nem lehet tudni mert volt olyan hogy singapurban mikor gyakoroltam a szeron kidobot és utt meg valami fájl hibát irt és csak ugymagátol ugy hogy csak az fsone mod volt fent.
[ Szerkesztve ]
-
Farkas23
aktív tag
Az bizti, hogy lesz szavazás, sőt még másokról is lesz
Az kiderült már, hogy ki nem szavazott még a versenytávról? Mer ha meglesz a 20. szavazat is, akkor lezárjuk, és teszük a következőt
-
cila1
aktív tag
Ha új skint teszek az autóra akkor miért csak én látom és más nem ?
-
proof88
addikt
hát mert az csak a te gépeden van meg, másnak csak az eredeti fájlok vannak meg, ez normális minden játéknál ez ugyanolyan, mint hogy SirAlo a Ferrari hangját rakta be a Hondához, azt csak ő hallja úgy, mi továbbra is Honda hangot hallunk. Át kell küldened minden embernek a skint, és minden embernek be kell raknia a játékba ahhoz, hogy úgy nézzél ki nekik, mint magadnak a saját gépeden.
-
cila1
aktív tag
Csaó.
Találtam 1 modot.Próbáljátok ki.Szerintem nagyon jó.2010MG irányítható,szép.Mi kell még.Azt nem tudom hogy szerveren lehet-e vele játszani de majd megmondjátok.
Töltsd le -
Farkas23
aktív tag
Fsone 2009 hogy áll? Tud valaki róla valamit? Vagy még mindig csak anyi h a BMW-t készitik?
Cila: 210 mb, az általában olyan is!:S Gondolom csak az autok festése 2010, egyébkémt a többi 2009.
[ Szerkesztve ]
-
cila1
aktív tag
válasz Farkas23 #9664 üzenetére
Szerintem is maradjunk az Fsone2009-nél de ezt a modot csak szorakozásnak gondoltam mert az Rft2009 egy nagy szar.Nem csak nekem ez véleményem erről a modról.Érdekes jó páran visszatérnek a fő szeróra gyakorolgatni az fsonnal.Nagyon eltalálták azt a modot mert az a legjobb mod jelenpillanatba a piacon.
[ Szerkesztve ]
-
macy
addikt
Áhhh, cila koma már megint badarságokat beszélsz
Nekem az RFT2009 bejön, az FSONE2009 meg sose jön ki, de ha mégis, előbb alaposan le kell tesztelni. Lehet, hogy sokkal rosszabb lesz mint a 2008. Egyébként van egy olyan érzésem, hogy már kész van de nem adják ki míg nem jön az rFactor2. -
SirAlo
aktív tag
http://www.youtube.com/watch?v=44Fn1tkfVdg&feature=player_embedded#!
-
cila1
aktív tag
Na feldobtam a labdát.Ti meg leütöttétek.
-
Stirlitz
senior tag
válasz Farkas23 #9657 üzenetére
Jó, mert kezdek összezavarodni a modokban, meg 2xeres cuccokban, elég lenne egy mod, mondjuk rft2009, mivel az fsone09-et felejthetjük, ami ennyi idő után nem jön ki, az már nem is fog sztem. És hagyjuk azt a 2xeres időgyorsítós cuccot, mert azonkívül, hogy a versenyen extrém gyorsan változik a kocsi viselkedése, és nehezebb a setupot elkészíteni, nem látom miért lenne élvezetesebb a verseny. Ha több box kiállást akartok, tegyétek kötelezővé a 2x-eri boxolást. Várom a szavazást a témáról!
(saját vélemény: rft2009 realisztikusabb időket ad. Pl Török pályám 1.27 eleje-1.26 vége. Nincs 1.25 meg 1.24 )
[ Szerkesztve ]
-
cila1
aktív tag
Johnny Herbert lesz a Török GP versenybírója.Úgy látszik már semmire nem jók ezek a veterán pilóták.Gondoltam nálunk is kellene alkalmazni visszavonult pilótát erre a feladatra.
Macy nem lenne kedved hozzá! -
JColee
őstag
válasz Stirlitz #9675 üzenetére
ez a nem fog kijönni dolog: pár dolgot már bemásoltam, amit tudni lehet a modról. jelen állás szerint még meg kell csinálniuk a bmw updatejét, ész kész.
2009ben lassabbak lettek a kocsik.
boxhoz pedig: az a cél, hogy meg lehessen tenni a versenytávot 1, vagy 2 boxolással. Ha 1szeresen fogy a benya, akkor viszont mindenki 1szer fog kijönni. -
cila1
aktív tag
Látom Macy már intézkedett.
Nem enged be a Farkas szerója rfm eltérés miatt. -
Farkas23
aktív tag
Most egyenlőre nem is fogom betenni az rft-t. Mindenki csak nyavajog a mod miatt, mer h más az auto és más a tapadás meg minden! Elsőnek döntsétek el h mit akartok, és majd utána irjatok, h csináljak szervert! Ennek nincs értelme, h oda vissza dobáljuk a labdát egymásnak, és semmi megegyezés nincs! Én felajánlottam az rft-t senkinek nem tetszik, vártuk a javaslatokat, csak visszafele volt, előre nem! Ne vissza fele haladjuk, hanem előre a korral! Fsone-bol meg már kezd a tököm tele lenni, mer enyi idő alatt kihoznak egy csomó játékot, és az még hivatalos is! Nem értem, mit kell azon enyit tökölni! Lemerem fogadni, h 4 hónapon keresztül neki se láttak! Na mind1, azt meg kizártnak tartom, h jobb lenne olyan sokkal mint az eddigi, mert a motorja ugyan az mint eddig volt, azon nem tudnak változtatni, max akkor ha kijön az rf 2, de annak se látni a jövöjét, mer még ők se tartanak sehol se!
A box témáról meg lesz szavazás, ne ezen veszekedjünk, majd mindenki eldönti mit akar! Először is ki kéne próbálni mind a 4 variációt, és utána eldönteni!
Az idő meg mindig is normál volt, azt nem tom h jött ide. -
JColee
őstag
FSONE: the BMW upgrades and I have to say that it's almost impossible to get the BMW upgrades finished this week. Firstly, because McLaren upgrades were way easier to do than the BMW upgrades. Secondly, because I'm having the final exams. So please don't think about any date until it is officially announced because you will probably be disappointed. Thank you.
röviden szabad fordításban:
Szinte lehetetlen, hogy meglegyen hétvégére a BMW frissítés. Elsősorban mert a McLaren frissítést jóval egyszerűbb volt megcsinálni, mint a BMWét. Másodsorban(?) pedig érettségim (?/valamilyen vizsga ez a lényeg) lesz.Szóval légy szíves ne gondolj bármilyen kiadási dátumra, amíg hivatalosan nincs közzé téve, mert valószínűleg csalódni fogsz. Kösz[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
Lényeg a lényeg, nyáron kijön az FSone2009, ne beszéljetek már ökörségeket! JColee már linkelte, facebookon is fenn van az fsone, ott is nagy már a hype, mert már tényleg csak a bmw van hátra. Azért tart ennyi ideig, mert ezt a Bömbit külön nekünk csinálják, hogy ismét megnyerhessük vele a csapat VB-t!
RFT-t meg csak jövő héten nézem meg. Ez a 2 mod van csak lehetőségként, mert a többit már elkönyveltük másolatnak meg mittomén... régebbről vannak jó modok állítólag, de időben előre szeretnénk haladni, ezért csak ez a 2 mod maradt.
Megváltást én sem várok az fsone-tól, de biztos hamarosan kijön. Akkor legalább összehasonlíthatjuk az rft-vel.
Amúgy láttam valami modot, hasonló a neve az RFT-hez, RL vagy nem tom mi... L betű biztos van benne meg R is asszem, valaki tud róla valamit? -
proof88
addikt
én addig nem akarok őj szavazást kirakni, amíg a mostani le nem zárul, az oka ennek az, hogy Szabesz múltkor azt mondta, hogy addig ne legyen másik szavazás, legalábbis ezt tőled hallottam. Az okát nem tudom.
rft meg akkor kerül fel, ha először letöltöm mondtam h én jövő héten nézem meg, még le sincs töltve
szerk.: ha akarod, a köv szezonban kaphatsz 1 vagy 2 grátisz pontot már az első futam előtt, annyira lenyűgöztél az SC helyes leírásával
[ Szerkesztve ]
-
Farkas23
aktív tag
válasz proof88 #9695 üzenetére
Te ezt álmodtad egyébként? Hogy én ilyet mondtam neked, hogy a Szabesz azt mondta, addig ne legyen másik, míg az egyik le nem zajlik. Mer én ilyet 1 szóval se mondtam!
És hagyjál már ezzel a helyesírásos hülyeségeddel! Úgy írom le ahogy akarom, úgy se nézi senki a helyesírást, csak te vagy ilyen veréb, aki egyfolytában beleköt! Úgy hogy pihenjél és inkább töltsed lefelé az RFT-t!!!!!!!!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Üzleti Laptopok 29.990Ft-tól! Dobozban, ÁFA-s számlával!
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49mm Black Titanium Black Milanese Loop - M
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÉPSÉGHIBÁS
- Bontatlan - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD - Magyar
- HP EliteBook 840 G5, 14" FHD IPS 120Hz!, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 2GB AMD VGA, SZÉPSÉGHIBÁ
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest