Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9351) woody724 válasza Farkas23 (#9338) üzenetére


woody724
csendes tag

jövök én is mindaketöre

(#9352) proof88 válasza cila1 (#9350) üzenetére


proof88
addikt

Neeem, csak nem akarok már gondolkodni semmin. Én szerdán lezártam az autó fejlesztését meg mindent, azóta nem is játszottam. Ma már csak a gépészkedésen legyen a hangsúly, legyen tiszta az élvezet. :D

(#9353) Iron Funeral


Iron Funeral
őstag

óóóóóó basszus kiment a fejemből :W :W

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#9354) LaCeeN


LaCeeN
tag

Bocsi SirAlo, pedig már a guminyom előtt fékeztem. (Proof setupját használom és elfelejtettem átállítani a fékcsatorna méretét és szerintem elfogytak a tárcsák)

(#9355) cila1


cila1
aktív tag

miért tett le szerintetek a tálcára 8 sec-re?amikor vissza tett addigra mindenki megelőzött.ti mit láttatok?álltam a pálya közepén?

(#9356) proof88 válasza LaCeeN (#9354) üzenetére


proof88
addikt

LaCeeN: meg tudod nézni mennyi marad a fékbetétekből, bemész a setupba, utolsó fülön kiírja h hány centi maradt belőlük. Vagy túlmelegedtek vagy elfogytak nálad, nekem jó így.

cila: én nem láttalak, de tudom h mögöttem jöttél, akkor tűntél el, amikor Frenky kicsúszott az első helyről, a 3. szektorban. Aztán köv kör elején hátranéztem, és már nem voltál mögöttem, azt hittem, összeakadtatok. :DDD Nem tom. Lehet valami háttérben futó program baszakodott. Előfordul. :/

[ Szerkesztve ]

(#9357) cila1 válasza proof88 (#9356) üzenetére


cila1
aktív tag

vírusírtó megy nektek?

(#9358) proof88 válasza cila1 (#9357) üzenetére


proof88
addikt

nem, nincs is telepítve aktív védelem... vezérlőpultban, ha találsz Java-t, akkor kapcsold ki az automatikus frissítését, az is okozhatja éppen, vagy Adobe Acrobat Reader automatikus frissítése.

(#9359) Farkas23


Farkas23
aktív tag

Nem jöttök????????????????????? Kéne már!!!!!

(#9360) SirAlo


SirAlo
aktív tag

Hat ez a verseny nem sikerult nekem:( sz*rul van megcsinalva a boxbejarat, akartam bemenni a boxba de kovetett reset es szerintem nem gondolta hogy boxba megyek es belemjott

[ Szerkesztve ]

(#9361) Iron Funeral válasza SirAlo (#9360) üzenetére


Iron Funeral
őstag

Ja az a büdös igazság, hogy én ott veszem azt az ívet és nem is számítottam rá, hogy ilyen közel kerülök hozzád, ezer bocsi de nem tehettem semmit :(

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#9362) Frenky89


Frenky89
őstag

Bocs skacok, hogy feltorlaszoltam az egész mezőnyt a rajtnál!

JColee: 1 pont :R

(#9363) Iron Funeral válasza Frenky89 (#9362) üzenetére


Iron Funeral
őstag

Jó voltál, nélküled nem kerültem volna az első helyre :D Kár, hogy én nem torlaszoltam eléggé, ott bukott az ügy, hogy nem Gondoltam volna ekkora tempókülönbséget JColee javára. Más esetben talán tovább tartom a pozíciómat :U

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#9364) Szabesz válasza Iron Funeral (#9361) üzenetére


Szabesz
őstag

Én is így jártam cilával, kivétel, hogy én ki akartam menni a boxba, de nem szándékoztam oly korán lassítani :D

¯\_(ツ)_/¯

(#9365) JColee válasza Frenky89 (#9362) üzenetére


JColee
őstag

jaja most számolom, fene egye meg :D

r1E3S3E7T sajna csak friss gumikon vagyok jó, utána üresen egyszerűen nem gyorsulok be :N

[ Szerkesztve ]

(#9366) cila1 válasza Szabesz (#9364) üzenetére


cila1
aktív tag

Hát bocsi de valóban 220-al mentem te meg 300-zal.Én a box vonalon belűl voltam már amikor belém jöttél.
De az csúcs hogy tolattál a versenypályán :D
Ervin te miért kezdtél el a rajtnál befelé jönni.Azért forogtam meg majdnem.Aztán inkább hagytam hogy elmennyen mindenki.Még 1X bocsi.

[ Szerkesztve ]

(#9367) SirAlo


SirAlo
aktív tag

es a felvezeton valaki belem jott hatulrol , aszem egy renaultos :p

(#9368) Farkas23


Farkas23
aktív tag

Na vége lett a szezonzáró futamnak is. Mindenkinek gratulálok! Kár, hogy enyi baleset volt:S
Óvásokat természetesen most is elfogadunk, de az oldalra irjátok, ha akarjátok!
Vissza néztem 1-2 eseményt, hát voltak érdekes dolgok!
Proof Szabesz összeértek, Szabesz ezért forgott meg.
Meg még stb.

A box vonalnál futamon, figyeljük már jobban, mer ebből lett 1 nagy baleset is! Nem direkt van az ott, mer aki azon belül megy az boxba megy, aki nem az megy tovább!!!!

Na még egyszer gratulálok mindenkinek, de főleg Proofnak, meg persze Szabesznak is, mivel a csapat bajnokit is megnyerték!!!!!! Szép volt mind kettőjüktől! :C
Ebben a szezonban a BMW verhetetlen volt! :C

Na aki akar menyen pihenni, meg stb, míg kikeressük a módot!

(#9369) Szabesz válasza Farkas23 (#9368) üzenetére


Szabesz
őstag

Mondom, én ki akartam menni a boxba :D

¯\_(ツ)_/¯

(#9370) Farkas23 válasza Szabesz (#9369) üzenetére


Farkas23
aktív tag

Nem te rád gondoltam:):) Resetre!
Téget még nem néztelek, de még ma nem is foglak!:)

(#9371) proof88


proof88
addikt

Megvolt a Brazil Nagydíj!
Eredmények: időmérő, verseny (Brixx és LaCeeN jobb alul látszanak a másik táblázaton :) )

Véget ért a szezon. Idáig is eljutottunk, pedig mintha csak tegnap lett volna a katasztrofális Török VB, amiből aztán lett 2. futam, aztán 3., 4., és végül 5. :) Aki még nem lett volna velünk akkor, annak: igen, 5 héten keresztül a török pályán voltunk, mert viszonylag nagy volt már a létszámunk, annál kisebb a tapasztalat, túl sok baleset. :) Szerencsére azóta nem volt szükség 2-nél több hétre egy pályára, de azért a gyakorló futamok létszáma bizony lehetett volna nagyobb is, a pályán való viselkedésben még van hova fejlődnünk. :)
Örülök, hogy velünk maradtak olyanok is, akiknek már nagyon elegük volt az egészből és ki akartak lépni. Jól tették, hogy nem léptek ki, szerintem. :)
Most egy nagy nyári szünet jön, de ez nem jelenti azt, hogy elbúcsúzunk egymástól. :N Csak a világbajnokság szünetel. Ez a topik továbbra is él, fun futamok bármikor lesznek, amikor néhány ember éppen ráér, és van kedvük, akkor csinálnak egy futamot, a szerveren, az is tovább él természetesen. Nem árt, ha az ilyeneket előre megbeszéljük, akkor talán nagyobb lesz a létszám a futamokon.
A szünetre nem csak azért van szükség, hogy kipihenjük a szezon fáradalmait, hanem azért is, mert eddig háttérbe szorult feladatok kerülnek előtérbe, azokkal kell majd foglalkozni jobban. Néhány feladat nyárra:
- kitalálni, hogy melyik mod lesz a következő szezonban;
- összerakni az új szabályrendszert (ami végül is a mostani szabályzat módosítását jelenti);
- a weblapot felhozni egy tisztességesebb szintre. Én nyáron nem csak a design-t módosítanám, hanem több tartalommal is feltölteném az oldalt. Aki nem tudná: másik tárhelyen volt már egy másik weblapunk, csak ott hoztak egy olyan szabályt, hogy többé nem lehet ott klán, liga, akármi weblapja, csak ha fizetünk. Az máshogy is nézett ki, és bár mérgesek voltunk a kényszerített költözés miatt, de végül is csak felgyorsították a folyamatot, ami amúgy is bekövetkezett volna, hiszen valamikor mindenképp elköltöztünk volna onnan, a korlátozott lehetőségek miatt. A mostani oldal azóta már szerintem jobb, mint a régi, csak kicsit sötét, kicsit hiányos, de jobb. :) Jó pár ember közreműködött az összerakásában, nem sorolnám, nem akarok kihagyni senkit. :) Visszatérve a módosításokhoz, szerintem egy világosabb dizájn jobb lenne az oldalra. A tartalom részhez meg annyit, hogy egyrészt az oldalon lennének adatok a pályákról, azok a linkek, amiket eddig mindig kiraktam a topikba segédletnek egy-egy pályához, illetve a körrekordok, ki érte el a leggyorsabb kört adott pályán az igazi F1-ben és nálunk szabadedzésen, ill. versenyen. De gyakorlatilag mindenkinek az adott pályán elért leggyorsabb köre is fel lenne tüntetve, úgy az igazi. Aztán egy olyan újdonságra is gondoltam, hogy lehetne tippelős játék az oldalunkon: alapból mindenki ugyanannyi virtuális pénzzel kezdi a szezont és a vb-futamok előtt lehetne fogadni bizonyos dolgokra: ki hanyadik lesz, kié lesz a leggyorsabb kör, stb., szóval mint a rendes sportfogadós oldalakon, csak mi virtuális pénzzel bizniszelünk, és csak a játék kedvéért csináljuk, ez nem befolyásolna semmit a VB-n, ez csak poén lenne. Nem is lenne kötelező, aki akar tippelni, az tippel, aztán majd lesz egy ranglista, kinek mennyi pénze van. Szóval, hogy ki mennyire tippelte jól előre a futamok végkimenetelét. :) Nyilván a nagyon gyors pilótákra kb nem éri meg tippelni, mert kis szorzó lesz mellettük, stb. :)
- ígértem egy részletes leírást a setupoláshoz, reméljük sikerülni fog. :)
- ehhez kapcsolódik az, hogy amikor kikerül egy első verziója az írásnak, aki kedvet érez hozzá, elolvassa és kipróbálhatja, hogy valóban úgy történnek a dolgok, ahogy én azt írtam. Így mindenki könnyebben gyárthat setupot magának, közzé fogom tenni az eddig elkészült setupjaimat is. A visszajelzések alapján aztán kiegészítem az írást. És akinek nem megy valami, annak segítünk közösen. Lesznek onboard felvételek is, amin látszik a gáz-fék pedálok helyzete, mikor mit nyomok és mennyire, az is segítség.
- a következő szezonra ismét mindenkinek jelentkeznie kell majd, NEM MOST, majd! Megpróbálunk kapcsolatba lépni azokkal az emberekkel, akik sok futam óta nem is néztek már ide, hogy mi a helyzet, lehet-e számítani rá vagy sem, mert akkor ne foglalja a helyet. Majd tesztet is ki kell tölteni a web oldalon, ami a szabályzat ismeretére lesz kíváncsi. ;) Aztán lesz majd kocsi választás, ez meg valószínűleg a VB-helyezéseknek megfelelő sorrendben fog történni. Nevezési díj is lesz, így a tisztességes: a szerver finanszírozását így mindenki állja majd, hiszen nem ingyen van. Nem mi akarunk meggazdagodni, tényleg csak a bérlési díj 1 főre eső része lesz a nevezési díj. Előre kell majd fizetni szerintem, úgy a tiszta.

Jó pihenést és mókázást mindenkinek! :) Én a jövő héttől kezdve nagyon nem fogok ráérni, majd nyár elején valamikor ismét többször rá fogok érni. :)

Farkas: nagyon elterjedt ez a kifejezés, hogy "mód", de nekem nem tetszik, mert ez maradjon csak "mod", hiszen ha jól tudom, az angol modification rövidítve, magyarul módosítás. Ok persze, ha a módosítás szót rövidítjük, akkor az lehet mód, de egyszerűbb a mod, nem? :D

[ Szerkesztve ]

(#9372) Frenky89 válasza proof88 (#9371) üzenetére


Frenky89
őstag

"Lesznek onboard felvételek is, amin látszik a gáz-fék pedálok helyzete, mikor mit nyomok és mennyire, az is segítség." - a MoTeC ilyet is tud.

(#9373) proof88 válasza Frenky89 (#9372) üzenetére


proof88
addikt

a régi telemetria is tud ilyet :K persze nyilván a telemetria segítségével össze lehet majd hasonlítani az emberek vezetési stílusát... az poén lenne, ha mindenki ugyanazzal a setuppal egy adott pályát begyakorolna és a kb leggyorsabb köröket betölteni a telemetria-progiba és nagyon szépen látszódnának a különbségek, ki milyen íven megy, ki hol fékez és mennyire, stb. :) sztem királyság lenne :)

(#9374) Frenky89 válasza proof88 (#9373) üzenetére


Frenky89
őstag

Igen, Driver Inputs-ot már múltkor is beszéltük.

Amúgy mik az esélyes mod-ok?

(#9375) vizza


vizza
csendes tag

Hogy lesznek a csapatok?:d ki hogymegy a csapatokhoz?:D

(#9376) proof88 válasza Frenky89 (#9374) üzenetére


proof88
addikt

nem tudom, Farkas, macy, rESET és a többiek jobban képben vannak a modokkal, mint én. :) Fogalmam sincs róluk. Gondolom, majd jönnek innen-onnan ötletek, aztán próbálgatjuk majd őket. :) Meg hátha megjelenik végre valami várt mod. :)

vizza: türelem rózsát terem :K

[ Szerkesztve ]

(#9377) Frenky89 válasza proof88 (#9376) üzenetére


Frenky89
őstag

... vagy jelen esetben autót :)

(#9378) proof88 válasza Frenky89 (#9377) üzenetére


proof88
addikt

:DD :)) :C

[ Szerkesztve ]

(#9379) ervin33 válasza cila1 (#9366) üzenetére


ervin33
tag

a belsö iven akartam elmenni. azt tul közel volt a fal ,valamiért nem tudom nagyot mozdult a kormány csak kicsit akartam korigálni ne hogy neki menjek a falnak. bocs nem akartam beléd koccolni.

(#9380) Farkas23 válasza proof88 (#9378) üzenetére


Farkas23
aktív tag

Egyébként ha gondoljátok, akkor az RFT 2009-es modot próbáljátok ki, sztem nem olyan rosz! Ha más nem lesz akkor ezzel nyugodtan levihetjük:)

(#9381) ervin33 válasza proof88 (#9376) üzenetére


ervin33
tag

szerintem ha szeptemberben kezdünk addigra kint lesz böven az rft 2010. én arra tenném a voksom :C

bizti jo lesz az fsone 2009 ha egyszer elkészül,de szerintem jobb lenne az aktuális modal menni ha van rá lehetöség.

julius ra igérte sompir az rft 2010 et és elég jol halad vele szoval ha kicsit csuszik is augusztus közepére bizti itt lesz.

[ Szerkesztve ]

(#9382) SirAlo


SirAlo
aktív tag

http://asracing.hu/download.php?list.4

az AS racing liga ameik modot hasznalja jonak nez ki, videon lattam csak nem tudom hogy hasznalhassuk-e mert sajat mod ugy tudom

(#9383) Iron Funeral válasza proof88 (#9376) üzenetére


Iron Funeral
őstag

Nekem megérzésem szerint RFT2010 lesz a legjobb mod amikor elkezdjük a köv. szezont. A 2008-as nem nagyon tetszett, de ha sokat nem változtat a 2009-en akkor szerintem igen jó mod lesz, folyamatos frissítésekkel stb. FSONE09 nem tudom mikorra jön, azt mondják, hogy a mod készen van és csak a különböző kocsiverziókon dolgoznak :U
Mindenesetre a 2010-es szezon több szempontból is jobb, elsődlegesen a 24 kocsiért (és a #3a-s számú miatt MUHAHAHAHA ;] :DD )

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#9384) ervin33 válasza SirAlo (#9382) üzenetére


ervin33
tag

én most töltöm a 2010 et tölük ha nem lehetne használni akkor minek lehet tölteni ,regisztrácio meg minden nélkül. szerintem simán használhato csak meg kell nézni milyen a mod. már le is jött hamar meg sasolom milyen.

(#9385) ervin33 válasza SirAlo (#9382) üzenetére


ervin33
tag

nem probálom ki mert 2009 es autok vannak benne. felejtös :DD :D

(#9386) SirAlo


SirAlo
aktív tag

pedig amikor neztem 2010es autok voltak:S par napja ilyen tv-be neztem

[ Szerkesztve ]

(#9387) JColee válasza ervin33 (#9381) üzenetére


JColee
őstag

én szívesebben mennék 2009es moddal (már csak azért is, hogy maradhassak a ferkánál)

(#9388) SirAlo válasza JColee (#9387) üzenetére


SirAlo
aktív tag

Mier 2010be nem maradhatsz?

(#9389) Farkas23


Farkas23
aktív tag

Egyébként én is szivesebben mennék a 2009-el! Egy, h ne maradjon ki év, 2 mégis csak van a 2009-hez update!

(#9390) Iron Funeral válasza JColee (#9387) üzenetére


Iron Funeral
őstag

Na pontosítsúnk, ájszmenezni akarnál :DD

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#9391) Farkas23


Farkas23
aktív tag

Na Gratulálok még egyszer Proofnak, a Bajnoknak! PH! rFactor F1 TEAM

(#9392) cila1


cila1
aktív tag

Szerintem tegyétek át Ausztrál pályára mert csak 4-6 ember játszott ezen a pályán az idény elején.A többieknek még újdonság.Illetve csak a spanyol pálya után kapcsolódtak be a többiek.

(#9393) Farkas23


Farkas23
aktív tag

Na lenne egy kérdésem. Melyik legyen a 2 kör mennyiség közül? A 50%-os vagy a 60%-os?

(#9394) Farkas23 válasza Farkas23 (#9393) üzenetére


Farkas23
aktív tag

Megkérnék mindenkit, hogy az oldalon döntsék el, hogy melyik lenne neki a legjobb, melyiknek örülne jobban!

(#9395) proof88 válasza Farkas23 (#9391) üzenetére


proof88
addikt

:R

(#9396) ervin33


ervin33
tag

csao csinálok rft 2009 szervert brazil pályával. az alap játékon kivül van 2 update aztis tegyétek fel. a gp hungary letöltések/rfactor/ 3 oldalon meg lehet találni update1, és update2 néven.

a szerver ip-je: 89.135.12.126

jelszo ugyan az lesz mint a ph szerver-é.

gyertek minnél többen majd.

(#9397) Frenky89 válasza ervin33 (#9396) üzenetére


Frenky89
őstag

Megy még?

(#9398) LaCeeN


LaCeeN
tag

Gratula Proofnak és a BMW-nek :) és persze mindenki másnak! Kéne pár mod-ot egyeztetni hogy ha csinálunk fun futamot akkor egységes dolgok közül lehessen válogatni. Amire még gondoltam így fun futamok kapcsán hogy csinálhatnánk majd olyanokat hogy 1 hét alatt lenyomunk egy teljes szezont napi több versennyel. Szerintem az lenne a legjobb ha sok időt tudnánk együtt eltölteni a pályán verseny körülmények között. (Esetleg ha valaki kicsúszik megvárni). Talán megtanulnánk egymásra jobban ügyelni :))

(#9399) vizza


vizza
csendes tag

Jaja sztem is igy jo lenne, tudom h nincs sok beleszolasom az egeszbe de szerintem ugy lenne a legjobb h minel hamarabb eldonteni h melyik moddal jatszunk es akkor azzal gyakorolni a szezon kezdeteig mert en probaltam mas modokat is es masabb, nem ilyen vezetes szempontjabol, en szerintem ugy lenne a legjobb es gyakorolni:D Es akkor az olyan kezdok mint en is versenybe tudnanak lenni a tobbiekkel,mert az utolso futamon, igaz boxbol indultam de kb 2 mpvel voltam lassab az elottem levonel:D

[ Szerkesztve ]

(#9400) ervin33 válasza Frenky89 (#9397) üzenetére


ervin33
tag

persze gyertek!! :)) :)) :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.