Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
-
proof88
addikt
válasz Kleroo #10202 üzenetére
őőő miért nem kapcsolod be az ABS-t magasra és akkor nincs blokkolás? Én inkább úgy csinálnám, hogy a kipörgésgátlót és az ABS-t, na meg az automata kuplungot kapcsolnám be ill. raknám magasra, a többi segítség nem kell. És ha már ezekkel jól mész, akkor veheted lejjebb a kipörgésgátlót, esetleg ki is kapcsolhatod.
-
-
proof88
addikt
válasz Kleroo #10204 üzenetére
blokkol amikor megáll a forgása ffb-n is lehet érezni, elkönnyül a kormány olyankor, simán kimegy a kormányból az erő olyankor, mert megszűnik a tapadás a kerekek és az út között. Normális esetben fékezés közben elnehezül a kormány, mert ugye nagyobb teher lesz az első kerekeken, nehezebb forgatni őket. Ilyenkor azért feltűnő, ha elkönnyül a kormány, de látszik is h megálltak a kerekek (vagy alig forognak). Akkor már csak a lendület visz, egyenesen Magas ABS-szel ez nem történhet meg. Max ha jégen mész, de az nincs a játékban.
szerk.: egyébként meg lehet túl nagy a fékerő elöl, told kissé hátrébb, de ne nagyon, mert ha meg azok blokkolnak, megpördülsz
[ Szerkesztve ]
-
cila1
aktív tag
Ezt te linkelted Macy.
Modok sokasága érdemes megnézni és elmenteni az oldalt mert sokminden van ott -
SirAlo
aktív tag
a jatekba meik az ABS? mert olyan segedletet nem talaltam hogy ABS
-
proof88
addikt
Figyelem!
Módosítottuk Ausztráliát, a tapadást kicsit megnöveltük, így reálisabb idők érhetőek el ezen az RFT-s pályán. Az események időpontját is módosítottam, hogy a fák árnyéka is úgy legyen az úton, mint ahogy kb élőben van, mert élőben is zavaró.
Viszont ehhez mindenkinek felül kell írni 2 fájlt:
- 09_Melbourne.tdf
- 09_Melbourne.gdb
Ezeket kell az rFactor\GameData\Locations\F1RFT09\Australia\09_Melbourne\ mappába rakni, felülírva az ott lévő fájlokat!Az edzések hosszát is megnöveltem egységesen 90-90 percre.
-
ervin33
tag
tdf fájl az ausztrál pályához jobb tapadás érdekében
srácok javitotunk a tapadáson a pályán töltsétek le ezt fájlt és másoljátok be ide:
\rFactor\GameData\Locations\F1RFT09\Australia\09_Melbourne
[ Szerkesztve ]
-
ervin33
tag
aki nem tudnak belépni azok nézzek meg hogy a fájl amit letötltötek és bemásoltak az nem lehet 09melbourne2
ha az akkor ki kel törölni és ujra letölteni és ugy bemásolni hogy 09melbourne
-
Frenky89
addikt
Nem is tudtam, hogy ilyen kis modderpalánták bújkálnak itt.
-
Kleroo
veterán
Baromi jó lett, sokkal jobban érezni a kocsit. De mégsem lett könyebb,unreálisabb. jól eltalált finomhangolás
Nem jöttök fel egy kis fun-racet nyomni?Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Brixx
csendes tag
Köszi Proof!
[ Szerkesztve ]
Tóth Brigitta
-
proof88
addikt
-
Kleroo
veterán
válasz JColee #10224 üzenetére
szerintem nem vittem túlzásba, és éjfélkor egy ártatlan,tét nélküli, szórakozásra való futamon szerintem igazán megengedhető 1-2 komment. az meg nem hiszem hogy zavaró.,hogy az unalmas vonatozásba beszúrom,hogy épp ki futotta a leggyorsabb kört, de ha téged zavar,akkor bocs.
De illik ám köszönni a szeróról való távozáskor
na de nem szítom a feszültséget. elnezését kérek attól akit ez zavart..Hodor. Hodor? Hodooor!
-
proof88
addikt
válasz Kleroo #10225 üzenetére
Azért nem köszönt, mert futam alatt tilos bármit is chatbe írni, 1 betut se. Kivétel, ha közérdekű közlemény.
Ettől függetlenül JColee, honnan tudhatná, hogy te mennyire vagy allergiás erre? Nem kell egyből oltogatni mindenkit. Ezt annak fényében írom, hogy valamelyik nap is bőszen beírtad nekem, hogy "IQ". Teljesen hirtelen felindulásból és sztem feleslegesen.
Ettől függetlenül Kleroo, ami unalmasnak tűnik kívülről, még nem az. Igaz, én kifejezetten untam már az egyedül körözgetést, de próbáltam a legtöbbet kihozni ebből a fosból (jelenleg még az ). Nekem inkább csak mókásnak tűnt, mikor közvetítettél, mert még nem tudtad, hogy ezeket mi is látjuk verseny közben. Valszeg még nem láttad ezeket a kiírásokat, igaz TV Style is kell némelyikhez, de LCD-n is lehet látni az időket.
Ettől függetlenül JColee, azért az összes nyári futamra is legyen érvényes a no chat? Meg a szabályzat szigorú követése? Azért ma is volt 3 restart, ilyenkor lehetünk kicsit lazábbak.
Ettől függetlenül Kleroo, olvasd el a szabályzatot. És szokj hozzá, hogy sajnos vannak súrlódások köztünk, van aki kicsit nyersen is fogalmaz. De ettől mi még egy nagy család vagyunk.Na lelövöm magam, mert sokat pofázok.
-
Kleroo
veterán
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Szabesz
őstag
válasz Kleroo #10225 üzenetére
Szabályzatban benne van, futam és időmérő alatt tilos a chat. Kérlek próbáld meg abszolválni az egészet (elfogadása és betartása feltétel a szerver használatához)...
Mellesleg a leggyorsabb időt egy plugin is mutatja (tippre kb mindenkinek fenn van), akár be is mondja.
¯\_(ツ)_/¯
-
Kleroo
veterán
válasz Szabesz #10231 üzenetére
Jó-jó
Értem én, csak azt nem hogy miért kell ezen ennyire görcsölni ha a szórakozás a cél.
Ha bármi tétje is lenne,akkor még a gépet is elhagyom,nehogy bármit is csináljakMegíígérem hogy soha semmit nem fűzök hozzá a versenyekhez,még ha szórakoztató is lenne
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
JColee
őstag
válasz proof88 #10227 üzenetére
az azért volt, mert megkérdeztem, hogy lesz-e felvezető, erre elkezdtél oltogatni nagy betűkkel, hogy majd szólsz ha nem lesz stb.
engem zavar a chat, de felőlem menjen (mondjuk ilyet hogy kié a leggyorsabb kör, nem kéne, mert az mi is ugyanúgy látjuk)Kleroo ez a kié a leggyorsabb kör, nem volt szórakoztató, mert mondom, azt nekünk is rögtön kiírja
[ Szerkesztve ]
-
KDavid17
aktív tag
A tv-stylet honnan lehet letölteni? és hogy lehet berakni
Köszi előre is a választ! -
cila1
aktív tag
Miért van a malájon.Ki akartam próbálni milyen a modosítás és más a pálya.Valaki ügyeskedett?
-
proof88
addikt
valaki aki belépett már korábban az ftp-mre, megnézhetné, hogy most be tud-e ide lépni:
80.99.180.42
usernév: f1team
jelszó: szerver jelszavaMert most router mögött vagyok.
-
vizza
csendes tag
Eppen el romlott a fek pedalom...Nagyon jo pont jokor Fenebe!
-
proof88
addikt
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
rESET én jobb oldalon használom a TV Style sebesség cuccát. Berakjam a képet a pozíciókról?
-
vizza
csendes tag
nem tudok olcson elado kormanyt? Formula Force Ex vagy vmi jot es olcsot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Filmvilág
- További aktív témák...
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs