Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi!
Maradt a pingelés, találtam egész jó kódot rá. [link]
Leírom hátha másnak is kell. Lényege hogy aszinkron csinál pinget, nem kell megvárni az eredményt hanem egyszerre többet csinált több szálon. Így az egész tartományt egyszerre pingelem. Feltétele minimum VS2010 SP1 és Async CTP sp1 , persze nekem valamelyik windows frissítés hiánya miatt nem ment fel az async ezért az egészet lecserélem VS2012-re.
Aztán rájöttem hogyha egy gépet kijelölök akkor is nézze meg az állapotát, így nem kell gyakran pingelni mindent.
Fileshare is jó ötlet, de van pár speckó eset (pl: win7 hálózatfelderítés off) amikor nem megy viszont mégis elérem a gépet más módon (TV/VNC).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Építő/felújító topik
- Milyen házat vegyek?
- Sorozatok
- Látásjavító szemműtét
- Milyen NAS-t vegyek?
- E-roller topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Mesterséges intelligencia topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest