Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
-Dinamikus weblapok készítésének lehetőségei
Ez egész jól hangzik szerintem. Ide aztán be lehet venni PHP -t, ASP.NET -et, JSP -t, Perl -t, Ruby on Rails -t, Python -t.. amit csak akarsz. Ki lehet térni Web2.0 -ra, AJAX -ra, HTML5.0 -ra, stb. Lehetne írni példa kódokat hogy hogyan lehet megvalósítani egy-egy feladatot az adott nyelveken, melyik szemszögből melyik nyelv a jobb.. legalább is ha inkább dokumentációs részen akarsz domborítani akkor ez a témakör jobb.A többi nekem nagyon száraz elméleti dolognak tűnik, nem is tudnék mindhez érdemiben hozzászólni. Én tuti hogy valami C# -os dolgot fogok választani amint odakerülök a szakdoga íráshoz, mert abban érzem otthon magam.
Egyébként azt most nem tudom eldönteni hogy ezt nekem szántad, vagy a nevemben írt hsz folytatásának akartad írni, csak a későbbi hsz -re sikerült választ nyomni.. Öhm, lehet csak én gondolkodom ilyen nyakatekerten??

#3419: hamarabb választanám játék írását mint valami száraz témáról beszámolót írni. Utánna úgy is karriered nagy részében azt fogod csinálni amire utasítást kapsz, és én már látom szemeim előtt hogy: adatbázisos web alkalmazás, adatbázisos asztali alkalmazás, adatbázisos..
Viszont azt hiszem a PDA -s dologhoz nem árt ha van saját PDA -d amelyen tudsz próbálgatni, be tudod mutatni. Bár az is igaz hogy VS Professional -ban van Emulator, de például van olyan szakdoga is hogy Symbian alkalmazásfejlesztés, és oda ki van írva hogy kell hogy legyen Symbian -os telefonod, lehetőleg Nokia 
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- VR topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- HTML szerkesztés
- PlayStation 5
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Gumi és felni topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- PALIT RTX 2060 SUPER 8GB GDDR6 DUAL Eladó!
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új - Eladó!
- Logitech G29 Driving Force szett és Playseat Szimulátor cockpit - Evolution Black ActiFit eladó
- HP ProBook 450 G6,15.6",FHD,i3-8145U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz processzorok
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- 27% - Acer EK241Y IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / Adaptive Sync
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Viszont azt hiszem a PDA -s dologhoz nem árt ha van saját PDA -d amelyen tudsz próbálgatni, be tudod mutatni. Bár az is igaz hogy VS Professional -ban van Emulator, de például van olyan szakdoga is hogy Symbian alkalmazásfejlesztés, és oda ki van írva hogy kell hogy legyen Symbian -os telefonod, lehetőleg Nokia