- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
!wannabe
tag
válasz
DarkByte #3439 üzenetére
Egyetértek ArchElf-el. Nem kell ahhoz különleges képesség, hogy az ember megtanuljon programozni.(Az iskolában azt mondták, hogy még egy tyúkot is meg lehet tanítani programozni
)
A motiváció sokkal előbbre van a tehetségnél. Persze van akinek könnyebben megy van akinek nehezebben ,de három dolog sokszor elég ahhoz, hogy megtanuljon valaki programozni: gyakorolni, gyakorolni, gyakorolniU.I.: Az atomfizikához viszont szerintem ennél több kell
-
ALI_G
veterán
válasz
DarkByte #3420 üzenetére
neked szántam a reply-t
az adatbázisos témák nem szárazak, a több dimenziós adatmodellek nagyon érdekesek, annyire még senm nehéz megemészteni őket, és nem utolsó sorban nagyon aktuálisak! nagyon-nagyon
akik komoly adatbázisokat használnak, csak ebben tárolják az adatot, mivel lényegében a méret már nem lényeg, az elsődleges szempont ahogy az inteligens adattárházak téma is takarná, hogy könnyű legyen rajta lekéréseket csinálni (bár ez lehet csak nekem triviális, de én tanultam róla). Ebbe a kettőbe főként ORACLE kellene aminek akkora a referencia könyve, hogy szerintem ki se merték adni! nem vicc, pár 10.000 oldal környéki.
-
ALI_G
veterán
válasz
DarkByte #3417 üzenetére
én PDA-ra is gondoltam, SZTE-n van is ilyen téma, csak nincs annyi megadva, hogy alkalmazás fejlesztése PDA-ra. megint nem vagyok kint a szarból, voltam is bent Tanács Attilánál (igen, nála van ez a téma
), de annyit talált ki, hogy vmi táblás játék írása lenne esetleg a cél, ha nincs ötletem.
Ebből nem akarok szakdolgozni, akkor már legyen vmi értelme is. -
ALI_G
veterán
válasz
DarkByte #3414 üzenetére
na végre lehet találtam valamit a debreceni egyetemen:
-Dinamikus weblapok készítésének lehetőségei
-Információs rendszerek hatékonysági vizsgálatai - kíváncsi lennék mi tartozhat ide, de nem hangzik rosszul
-Intelligens adattárházak - erről már tanultam is, főleg az oracle miatt. Elég érdekes volt, de marha nagy anyag van hozzá és marha bonyolult a progtamjuk
-Multidimenziós adatmodellek - szintén mint az előző, nagyon érdekes téma, annyira nem is nehéz, de az adatbázisok tanárnál elvágtam magam ott, hogy adatb 2-ből csak kettest kaptam
-Aktuális hálózati problémák megoldásainak vizsgálataTe mit gondolsz?
ps: DEgyetem szakdolgozatai, diplomamunkái
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest