Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
!wannabe
tag
válasz
DarkByte
üzenetére
Egyetértek ArchElf-el. Nem kell ahhoz különleges képesség, hogy az ember megtanuljon programozni.(Az iskolában azt mondták, hogy még egy tyúkot is meg lehet tanítani programozni
)
A motiváció sokkal előbbre van a tehetségnél. Persze van akinek könnyebben megy van akinek nehezebben ,de három dolog sokszor elég ahhoz, hogy megtanuljon valaki programozni: gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni
U.I.: Az atomfizikához viszont szerintem ennél több kell

-
ALI_G
veterán
válasz
DarkByte
üzenetére
neked szántam a reply-t
az adatbázisos témák nem szárazak, a több dimenziós adatmodellek nagyon érdekesek, annyire még senm nehéz megemészteni őket, és nem utolsó sorban nagyon aktuálisak! nagyon-nagyon
akik komoly adatbázisokat használnak, csak ebben tárolják az adatot, mivel lényegében a méret már nem lényeg, az elsődleges szempont ahogy az inteligens adattárházak téma is takarná, hogy könnyű legyen rajta lekéréseket csinálni (bár ez lehet csak nekem triviális, de én tanultam róla). Ebbe a kettőbe főként ORACLE kellene aminek akkora a referencia könyve, hogy szerintem ki se merték adni! nem vicc, pár 10.000 oldal környéki. -
ALI_G
veterán
válasz
DarkByte
üzenetére
én PDA-ra is gondoltam, SZTE-n van is ilyen téma, csak nincs annyi megadva, hogy alkalmazás fejlesztése PDA-ra. megint nem vagyok kint a szarból, voltam is bent Tanács Attilánál (igen, nála van ez a téma
), de annyit talált ki, hogy vmi táblás játék írása lenne esetleg a cél, ha nincs ötletem.
Ebből nem akarok szakdolgozni, akkor már legyen vmi értelme is. -
ALI_G
veterán
válasz
DarkByte
üzenetére
na végre lehet találtam valamit a debreceni egyetemen:
-Dinamikus weblapok készítésének lehetőségei
-Információs rendszerek hatékonysági vizsgálatai - kíváncsi lennék mi tartozhat ide, de nem hangzik rosszul
-Intelligens adattárházak - erről már tanultam is, főleg az oracle miatt. Elég érdekes volt, de marha nagy anyag van hozzá és marha bonyolult a progtamjuk
-Multidimenziós adatmodellek - szintén mint az előző, nagyon érdekes téma, annyira nem is nehéz, de az adatbázisok tanárnál elvágtam magam ott, hogy adatb 2-ből csak kettest kaptam
-Aktuális hálózati problémák megoldásainak vizsgálataTe mit gondolsz?
ps: DEgyetem szakdolgozatai, diplomamunkái
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Bitcoin topic
- Motoros topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kuponkunyeráló
- Apple asztali gépek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- További aktív témák...
- Újszerű!! Lenovo X1 Carbon GEN6 / i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD / Magyar v.bill
- Új Prémium vezeték nélküli billentyűzet eladó Magyar (PBT) kupakokkal
- GAMER INTEL I9 9900K/ 32GB DDR4 / RTX 2080Ti / 1TB NVME SSD /
- 27% - NZXT C1200 1200W 80 PLUS Gold Tápegység
- GAMER INTEL I5 12400 / 16GB DDR4 / RTX 3060 12GB / 250GB SSD / 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

), de annyit talált ki, hogy vmi táblás játék írása lenne esetleg a cél, ha nincs ötletem.