Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Csak úgy... ki kellett írnom magamból...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: A kérdés...
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz
DarkByte
üzenetére
neked szántam a reply-t
az adatbázisos témák nem szárazak, a több dimenziós adatmodellek nagyon érdekesek, annyire még senm nehéz megemészteni őket, és nem utolsó sorban nagyon aktuálisak! nagyon-nagyon
akik komoly adatbázisokat használnak, csak ebben tárolják az adatot, mivel lényegében a méret már nem lényeg, az elsődleges szempont ahogy az inteligens adattárházak téma is takarná, hogy könnyű legyen rajta lekéréseket csinálni (bár ez lehet csak nekem triviális, de én tanultam róla). Ebbe a kettőbe főként ORACLE kellene aminek akkora a referencia könyve, hogy szerintem ki se merték adni! nem vicc, pár 10.000 oldal környéki.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GAMER INTEL I5 8500/16GB DDR4/GTX 1660Ti/256GB NVME SSD/500GB HDD
- Eladó újszerű Trust Mantis GXT232 streaming mikrofon dobozában
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

akik komoly adatbázisokat használnak, csak ebben tárolják az adatot, mivel lényegében a méret már nem lényeg, az elsődleges szempont ahogy az inteligens adattárházak téma is takarná, hogy könnyű legyen rajta lekéréseket csinálni (bár ez lehet csak nekem triviális, de én tanultam róla). Ebbe a kettőbe főként ORACLE kellene aminek akkora a referencia könyve, hogy szerintem ki se merték adni! nem vicc, pár 10.000 oldal környéki.