Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Sziasztok! Küzdök egy kicsit az SQS deduplication-el. Azt szerettem volna, hogy felküldök egy eseményt a sorra és ha már rajta van a soron egy ugyanolyan, akkor ne menjen fel. Az Amazon egy kicsit túllőtt a célon, mert mint kiderült még 5 percig nem lehet feltenni ugyanolyan eseményt miután már leszedtem. Ez teljesen kinyírja az elvet, ami miatt használtam volna, így kénytelen vagyok SQS deduplication nélkül menni. Az érdekel, hogy olyan formában, ahogy eredetileg gondoltam mennyire nehéz megvalósítani az ilyesmit? Csinált már ilyet valamelyikőtök? Igazából lehet kicsit premature optimalizáció, de spórolunk a költségekkel és az esemény feldolgozása viszonylag költséges.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30% : UPDATE! 03.13!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest