Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Sziasztok! Küzdök egy kicsit az SQS deduplication-el. Azt szerettem volna, hogy felküldök egy eseményt a sorra és ha már rajta van a soron egy ugyanolyan, akkor ne menjen fel. Az Amazon egy kicsit túllőtt a célon, mert mint kiderült még 5 percig nem lehet feltenni ugyanolyan eseményt miután már leszedtem. Ez teljesen kinyírja az elvet, ami miatt használtam volna, így kénytelen vagyok SQS deduplication nélkül menni. Az érdekel, hogy olyan formában, ahogy eredetileg gondoltam mennyire nehéz megvalósítani az ilyesmit? Csinált már ilyet valamelyikőtök? Igazából lehet kicsit premature optimalizáció, de spórolunk a költségekkel és az esemény feldolgozása viszonylag költséges.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÚJ, DOBOZOS INNO3D TORNADO FX5500 AGP VIDEOKÁRTYA
- Ealdó ASUS TUF Gaming GT301 MIDI Tower
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Apple Watch Ultra 2 (2023) GPS + Cellular, Black Titanium /1,5év Garancia!/ Akku 98%
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest