- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
"A jelek szerint a nép úgy véli, hogy ha kivitelezhető is, nem érdekel senkit"
Ez elég szomorú lenne, mert ez azt jelentené, hogy ez a topik virtuális faxkalapokkal van tele, amit nem hiszek."Esetleg te se görcsölj rajta, csak ereszd el."
Programozók nem "görcsölnek", hanem megpróbálnak felmerülő problémákat megoldani valahogy."A default beállítás pont jó lesz."
Nem, nem lesz jó. Ha jó lenne, akkor nem kérdeztem volna.
20 éve készítettem egy C64 adatbázis-kezelőt, nem lett befejezve, most úgy gondoltam, hogy a hosszú téli éjszakákon majd teljesen újraírom (BDE DB motor/Paradox 7 már nem felel meg) és ha már teljesen újra kell írnom, akkor a C64 floppy image-k könyvtárszerkezetében használt C64 charset is úgy mutasson, mint egy fizikai C64-n, de ahhoz össze kell érni a soroknak, mert most így néz ki.
Enélkül is működni fog a szoftver, piszlicsáré dolognak tűnhet, de baxa a csőrömet.
Megfogom oldani mindenhogyan, csak akkor, amikor nekiállok újraírni, akkor már kelljen ezzel is foglalkoznom, gondoltam valakinek van egy megoldása, linkje, bármi...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BMWFan: Akasztófa
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest