- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
"A jelek szerint a nép úgy véli, hogy ha kivitelezhető is, nem érdekel senkit"
Ez elég szomorú lenne, mert ez azt jelentené, hogy ez a topik virtuális faxkalapokkal van tele, amit nem hiszek."Esetleg te se görcsölj rajta, csak ereszd el."
Programozók nem "görcsölnek", hanem megpróbálnak felmerülő problémákat megoldani valahogy."A default beállítás pont jó lesz."
Nem, nem lesz jó. Ha jó lenne, akkor nem kérdeztem volna.
20 éve készítettem egy C64 adatbázis-kezelőt, nem lett befejezve, most úgy gondoltam, hogy a hosszú téli éjszakákon majd teljesen újraírom (BDE DB motor/Paradox 7 már nem felel meg) és ha már teljesen újra kell írnom, akkor a C64 floppy image-k könyvtárszerkezetében használt C64 charset is úgy mutasson, mint egy fizikai C64-n, de ahhoz össze kell érni a soroknak, mert most így néz ki.
Enélkül is működni fog a szoftver, piszlicsáré dolognak tűnhet, de baxa a csőrömet.
Megfogom oldani mindenhogyan, csak akkor, amikor nekiállok újraírni, akkor már kelljen ezzel is foglalkoznom, gondoltam valakinek van egy megoldása, linkje, bármi...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Panasonic HC-VX3 4K Ultra HD videokamera (HC-VX3E-K)
- Bontatlan Samsung 990 PRO 2TB M.2 NVME
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dual, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 128Gb, 12 hónap Garancia, Kék Színben, Vodafone / ONE / 70 es
- Sony DSC-RX100 Mark III 3 - nagyon szép állapot
- Xbox One S All Digital 1 TB egy kontrollerrel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs