Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Pokémon GO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:42:08

LOGOUT.hu

Pokémon Go témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8450) avmpg


avmpg
tag

Még egy "apróság". Spolier: újabb siránkozás. :)
Azt vettem észre, hogy az elmúlt 2 hétben folyamatosan egyre kevesebb kedvem van játszani vele. Nincs miért. De most már nem csak mondom, hanem észrevettem magamon és a fejlődésemen is. :)
Eddig vitt, hogy jöjjön az XP és menjen a szintem felfele, de annyira nincs értelme, hogy emiatt már nem veszem elő.
- A max szint beláthatalan távolságra van hétköznapi játékkal.
- Monokat nincs értelme húzni. Alig hoz pár CP-t a power up, viszont viszi a candy-t és a dustot. Így hiába vagyok 35-ös szinten, egy 25-ös játékos alig gyengébb (gym, 25-28as játékosok, tele 2500+ sorlaxokkal, nyílván nem spoofosok ;) ). Elenyésző a külöbség és demotiváló a belefektetett munka mennyiségéhez képesti minimális erőkülönbség. És beszarás, hogy mennyi revive és potion kell a bontáshoz...
-Nincs miért menni. Nincs új mon. A maradék öt gold medálért nincs értelme menni. (Youngster, Pikachu fan, Fisherman, Depot agent, Dragon tamer elérhetetlen belátható időn belül) Úgy vettem észre, hogy ha megyek, akkor se lesz meg gyorsabban.
-Nincsenek küldetések. (A napi, heti pörgetést nem nevezném annak.) Ha lenne olyan, amit már régebben is írtam, hogy fogj meg adott type-ból a héten pl. 20db-ot, és akkor valami extrém dust vagy candy jár, akkor az motiválna.

Én már nagyon várom az újdonságokat. De félek, hogy ha egyszer megszakad a lendület és az élmény, ami táplálta játékkedvet, akkor már nem biztos, hogy később lesz kedvem újra elővenni. Kár, mert nagyon sok potenciál lenne benne.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Pokémon GO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.