- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Flashback: Rezsicsökkentés?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TotoThomas
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy egyszerű feladat, de én elakadtam kicsit.
Egy pedál megnyomására (bemenet) egy asztal felemelkedik (pl Q0.4 kimenet), majd újboli megnyomásra asztal lemegy. Ahogy az asztal felemelkedett, bejön a végállása, azaz asztal fenn. Pedál újboli megnyomására asztal lemegy. Nekem ott a gondom, hogy ha megnyomom a pedált, de nyomva tartom, akkor ahogy bejön az asztal fenn állapot, azonnal vissza le is megy, mivel figyelem az asztal fenn állapotot.
A pedált élfigyeléssel kezelem, de így sem kerek a dolog.Akad még további feltétel: pl vészkör
A programot TIA Portalban készítem.Illetve még egy kérdés: HMI-ről nincs valakinek jó doksija? Még nem igazán foglalkoztam vele, de most szükségessé válna.Szintén TIA Portalban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Projektor topic
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Diablo IV
- Exkluzív órák
- Csak el ne fújja a szé az Akko új egereit
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Flashback: Rezsicsökkentés?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Bontatlan HP Toll 2.0
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Bomba áron GIGABYTE G5 /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest