Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TotoThomas
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy egyszerű feladat, de én elakadtam kicsit.
Egy pedál megnyomására (bemenet) egy asztal felemelkedik (pl Q0.4 kimenet), majd újboli megnyomásra asztal lemegy. Ahogy az asztal felemelkedett, bejön a végállása, azaz asztal fenn. Pedál újboli megnyomására asztal lemegy. Nekem ott a gondom, hogy ha megnyomom a pedált, de nyomva tartom, akkor ahogy bejön az asztal fenn állapot, azonnal vissza le is megy, mivel figyelem az asztal fenn állapotot.
A pedált élfigyeléssel kezelem, de így sem kerek a dolog.Akad még további feltétel: pl vészkör
A programot TIA Portalban készítem.Illetve még egy kérdés: HMI-ről nincs valakinek jó doksija? Még nem igazán foglalkoztam vele, de most szükségessé válna.Szintén TIA Portalban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Sorozatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Cyberpunk 2077
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest