Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dinasti
üzenetére
Erről van szó, vagyis ezt kellene hozzá telepíteni:
Resident Evil 4 VR Mode#197955 republic666: Nálam talán nem megy annyira sokat, de azért időnként elő szoktam venni. Most épp az Alien megy, előtte meg a MADiSON-t és a Starship Troopers-t toltam. A MADiSON VR módja bug-os, a puzzle-k pedig extrém nehezek. A Starship Troopers játékmenete eléggé fura, és maga a játék kifejezetten bug-os, többször is újra kellett töltenem a mentést.
-
LÁZ
addikt
válasz
Dinasti
üzenetére
a barracuda x 21ért okés, ár/érték arányban, viszont sztem egy kairával jobban járnál (razer kaira for playstation), én kaira pro-t használtam napi szinten minden nemű probléma nélkül (igaz az már 60 környékén van a boltba, de a ph-n bele lehet futni már 35 környékén is)
steelseries oldalon boltból sztem a 35be max az arctis 1 wireless fér bele, az is jó választás lehet, persze a legjobb az lenne, ha vhol meg tudnád nézni, melyik a szimpatikusabb anyagminőség/forma/fitting ügyben. Ami biztos, hogy ha nagyobb a lokátorod, akkor mind2 tipus kényelmes lesz.
-
Mephike
őstag
válasz
Dinasti
üzenetére
Nekem volt ilyenem, ez volt az utolsó Razer termékem.
A fejpánt része olcsó műanyag, a sima napi használattól elfáradt és eltört. Minden cuccomra vigyázok, szóval nem azért tört el, mert csapkodtam volna vele.
Ha most fejest vennék, akkor vagy a már a fórumban is sokat emlegetett Steelseries Nova 7-et venném, vagy valamelyik korábbi változatát. Ha mindenképpen fillérekből akarod megoldani a vásárlást, akkor a VGN V1-et próbálnám ki. Ez utóbbi is full műanyag, de de ez legalább nincs túlárazva, mint az általad kinézett Razer darab. Ofc, a Steelseries terméke szinte minden tekintetben felül fogja múlni a VGN termékét, cserébe az utóbbinak reális ára van. -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Filmgyűjtés
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Renault, Dacia topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- További aktív témák...
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kendek
RangerFox