Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Élesítettem egy összefoglalót, nagyjából összeszedtem benne azt amit eddig tudunk. Majd folyamatosan frissítve lesz ahogy csorog a többi infó is.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Quantum Error trailer - Horror FPS PS4-re és PS5-re
-
ImACeltic
őstag
Egy "kis" hype a hétvégére: [link]
Full libabőr az egész, nekem legalábbis.
-
ledgeri
nagyúr
-
Imilenni
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ilyenkor nevetek azon, hogy én ugyanúgy dolgozom, mert nem számít hogy milyen vírus van meg ilyenek
-
VTom
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nem bánnám.
-
VTom
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Minden héten szivárog róla valami.
-
d@vee
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Majd nextgenre.
-
hombre[EU]
nagyúr
Az új AssassinsCreed-et még nem jelentették be? hmm, lassan itt lenne az ideje

-
válasz
superandras
üzenetére
A FIFA-val és a biztosítással nem tudom, hogy mi a helyzet, de az eddigi legjobb tudomásunk szerint a PS5 kompatibilis lesz a PS4-re kiadott játékokkal, és ezzel együtt a Blu-ray lemezeivel.
-
válasz
superandras
üzenetére
CD persze, sőt kazetta is
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Én meg pont a Playdeadre vagyk kíváncsi, mi a következô tôlük.
-
superandras
csendes tag
Egy kérdés:
A PS4 CD lejátszható a PS5 esetén?
PS4 FIFA Coins akarok vásárolni. Biztosítanom kell.
-
NyMRooD
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
a GenDesign nem Sony first-party studio?
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Epic
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ezzel viszont ugrott a PS exkluzivitás szerintem. Minimum PC-s verzió is várható a játékaikból, de nem lennék meglepve ha rendes multiplatform címek jönnének.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Phil?...Phil,Phil,Phil?! Jaa a biggest E3 ever in dö juniverz guy?

A gamepassnek nincs valami roadmapje? Úgy rémlik. -
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nem még nem... tudod Phil megígérte, hogy jön GamePass-ba

-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
A Controllal egyébként játszottál? Az a Northlight engine eléggé rendben van
a Remedyre nagyon ráférne egy komolyabb tōkeinjekció és egy türelmes publisher,mert csodákra lennének képesekSzerk.: Megint gotynak hittem a Controlt
fck -
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nem pont emiatt, csak ez volt egy újabb hír. De igen, inkább gyanúsabb, hogy maradnak önállóak.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
de itt is csak 2játékos szerzōdésrōl van szó tehát nem adták el a céget...és ha elszeretnék adni akkor most lenne itt az idō,mert a goty játékok után biztosan megugrik az értéke egy stúdiónak
büszke finnek ezek 
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Napok óta ezen pörgök, hogy a Remedy-t valamelyik megveszi/megvette. Csak egy megérzés, aztán lehet, hogy csak én érzem

-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Single-nél is jó. Simán a PS menüből azonnal a legutóbbi save-re tudsz ugrani nem kell a játék menüjében bohóckodni.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Single-ben nem igazán fontos. A multiknál jó dolog,hogy nem kell elindítanod a programot ahhoz,hogy tudd mi a szitu...de arról volt szó,hogy egy pillanat alatt bent vagy a játékban szóval...

A Remedyhez azt írják multiplatform,mondjuk attól még lehet a kettō közül valamelyik, de akkor biztosan nem a Sony
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
l.skywalker
titán
Control developer Remedy inks deal for two more games - nálam csak az a kérdés, hogy végük a Sony-val vagy az MS-el borultak össze?

-
l.skywalker
titán
PS5: Direct Gameplay could let you jump to specific moments - ez jónak tűnik nagyon.
-
3L1T3
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
-
3L1T3
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Detroit megint más szitu volt mert a Quantic Dream eleve egy 3 játékos megállapodást kötött a SONY-val.
Én kétlem, hogy a God fo War jönne PC-re, igaz Cory-nak voltak megjegyzései azzal kapcsolatosan, hogy örülne ha láthatná PC-n is mozogni Kratost.
Ugyanakkor itt inkább arról lehet szó, hogy PS5 miatt nem hivatkozhatnak rá a továbbiakban úgy mint "Only on PS4" logikusan, főleg ha BC miatt vinni fogja ezeket a címeket is. -
hombre[EU]
nagyúr
válasz
üzenetére
Nekem a 343 dev véleménye tetszett az egészrōl

-
NyMRooD
addikt
Én kétlem, hogy kiadnák PC-re, de így a generáció végén teljesen mind1. Egyébként szvsz a folytatás ott lesz a nyitó címek között (hzd2-vel egyetemben), szóval ha kiadják az első részt az jó marketing a sony-nak (ps5 vásárlásra buzdító). Ha marketing céljából történne, akkor max még 1-2 játéknál várható és 6-7 évig nem fog megismétlődni. Viszont ha ebből szokást akarnak csinálni (mármint, hogy előbb vagy utóbb jönnek az ex címek pc-re is) akkor jó lenne ha hivatalosan kommunikálnák, mert nekem speciel ez is egy fontos tényező lehet a ps5/xsx/mindkettő és mikor kérdések eldöntésében (főleg, hogy munka miatt a pc-m fejleszét előtt is állok).
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Neoteric
üzenetére
Lehet csűrni-csavarni, ha ugyanabból a dologból az egyikben több van, a másikban kevesebb (ráadásul a CPU-ja is gyengébb), akkor az sehogy nem lesz "erősebb". Super magic logic. Persze, hogy megindult a magyarázkodás, azért elég sokan csalódtak a PS5-ben, muszáj menteniük amit lehet. De nekem biztos nem magyaráznak be semmilyen hülyeséget, de majd megjelenés után minden be is fog igazolódni türelem...
-
l.skywalker
titán
A PC-s közönségnél nagyon jó fogadtatásra talált az összes eddig kiadott játék, nekem több ismerősöm is nagyon megörült neki. Létjogosult dolog, hogy X idővel a konzolos bejelentés után kijöjjenek a játékot más platformra is.
PC esetében mondjuk pont a Detroit-nál lett mondjuk érdekes, hogy time limited exkluzív volt először PS4-re, majd PC-n Epic store-ra.
-
pzstm
titán
[God of War No Longer Contains “Only on PlayStation” Label on Official Web Page]
Nyilván lehet csak hangulatkeltés is, de jó pár másik is így indult, akár csak a HZD is.
-
törölt tag
-
pulffy
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Veszel két polcot és felfúrod a tv mellé szimetrukussan vagy aszimetrikussan

Amúgy én most úgy vagyok hogy mindenképp meg kell várnom ahogy fog kinézni, mert ahhoz kell alakítani a gyerek és az én bútoromat. Mondtam is az asztalosnak hogy ha meglesz a hivatalos leleplezés akkor majd ő is kap méreteket
-
Neoteric
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nekem szimpi az Xbox megoldasa is, letisztult minimal design. Az a V alaku cucc pl egyaltalan nem tetszik. Na de mindegy, lenyeg, hogy effektiv es halk legyen a hutese.
-
-
KRoy19
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Azt a középső polcot kiütöd onnan és probléma megoldva.
-
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ahhoz már tehetség kell
Max I/O teljesítmény ~10GB/s tömörítve
Az fps tekintetében egyetértek, aki kimaxolja a hw-t ~2év múlva) az 30ra lockolja majd -
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Jó friss cikk. :-)
Azóta már többet tudunk. Ha az ssd fél mp alatt betölti a memóriát, akkor mire várna még? -
válasz
l.skywalker
üzenetére
Van dekódolótok
-
tboy93
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Röviden-tömören, a lusta fejlesztők miatt nem feltétlen lesz rövidebb load time mint PS4-en az ssd ellenére és marad a 30fps is

-
l.skywalker
titán
Miközben az a pletyka jár körbe, hogy az Alan Wake 2 PS exkluzív lesz, az egyik technikai igazgató:
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Pl. az L3 killer futást is át lehetne pakolni máshová, az gyilkolja főleg a kontrollereket. Jó lenne az...
-
tboy93
nagyúr
nemide
-
bandi0000
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Én eddig azt, se tudtam, hogy ilyet használnak...
Nekem a vezeték nélküli fejhallgató kimerül egy usb dungeon-ban, és valszeg a legtöbb embernél és gyártónál is, ezért nem kell rá.
Legtöbb TV-ben van ARC, szal igazából tényleg felesleges ez az 1 csati, más kérdés, hogy mekkora lehet az ára, 1-2Ft? na de mind1, ők tudják
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
Lackooo84
üzenetére
Ha külön csomagolják vagy leszedhetō...felōlem
de nekem nem kell az oda. Most a Nioh2-ben elég sok funkció van (értsd több,mint bármiben) és mégis megtudták oldani. Bōven elég lenne,ha az okos kis multifps fejlesztōcskék a touchpad 7(8?) funkciójából több,mint 1-et használnának 
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Azért csúnya lenne, ha nem tennének már rá hátulra új gombokat, ami van az már nem nagyon elég sokszor és rohadtul nem akarok külön ilyen-olyan tuningolt kontrollert venni...
-
VTom
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem simán, 2.1-en.
-
VTom
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nekem is feltűnt ez már.
Beb@szna,ha a PS-en nem lenne, mikor mindenki a forradalmian új audio élményről beszél. Vagy az csak hdmi-n megy majd ki? -
VTom
veterán
A Sony tényleg benézhetett valamit ezzel a 10TF-fel, mert azóta is mindenki arról "szivárogtat", hogy azé nem úgy van ám az.
-
3L1T3
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Hm kíváncsi leszek , hogy mennyivel lesz kényelmesebb a vaskosabb markolat. Plusz a ravasz végre használhatóbb lesz-e!
-
AxBattler
félisten
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ja, nem is kell neki nagy fejlesztés, csak kis "áramvonalasítás".
De hol maradnak a gyűrűsujjak ravaszai?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- További aktív témák...
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- PlayStation PS Portal
- PSP // PS3 // PS4 // PS5 - Playstation // XBOX 360 játék BAZÁR
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

az adatlapjuk szerint 4 testvérrōl van szó

Epic
fck

RangerFox