Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
válasz AXisBOLD #95903 üzenetére
Nem igazán, mindenképpen nézd meg egy lemezes játékkal (hogyan pörgeti, kattog-e, nem adja-e ki) - legjobb ha ez egy erőforrás-intenzív játék mert így meg is tudod hallgatni milyen hangja van amikor a hűtés a maxon van.
Illetve nézd meg a ds4 thumbstick-eket, mennyire kopott. Ha alig kopott akkor biztos nem volt sokat használva (amennyiben nincsen rajta ez a védő-izé).
PSN-re tudjon csatlakozni - ha tud nincsen bannolva.[ Szerkesztve ]
-
Gabesz1019
senior tag
-
vonSux
őstag
válasz AXisBOLD #97573 üzenetére
Szia, többen állítják, hogy van értelme újra pasztázni (én nem csináltam), úgy gondolom ártani nem árt (ha meg tudod csinálni).
-
toompa
őstag
Üdv!
A portalanításnak semmi értelme. Pasztázásnak+portalanításnak van,ha olyan helyen volt tartva. Én 1,5 év után csináltam meg a gépem. Szinte semmi por nem volt benne. Pasztázás után is csak egy hajszállal volt halkabb.
Ezért el is adtam és vettem egy halkabb,újabb modellt.
Csodát ne várj a 1004-es géptől. Ezért biztos megköveznek,de tény hogy a 1216-os fényévekkel halkabb. A slim-ről meg ne is beszéljünk.
Szóval,akkor ajánlom a pasztázást+portalanítást,ha van rá pénz(ha nem tudod magadnak megcsinálni)és olyan helyen volt tartva,ahol esetleg extrém por mennyiség kerülhetett bele.
Ja és most tél van. Mi lesz vele nyáron...[ Szerkesztve ]
-
danih
veterán
Hali, itt leírtam én hogyan porszívózom - így van is értelme mert van irányított szívóhatás. Meg lehet próbálni de én ezt inkább rendszeres tisztításra ajánlanám - lehet a te esetedben kicsit már összesűrűsödtek a szöszök odabent és ez nem lesz elég.
-
mattheus
őstag
Szia!
Én pontosan 1 héttel ezelőtt takaríttattam ki, plusz kapott friss MX4 pasztát is.
Eredmény:
- kicsivel halkabb lett
- Ha fel is pörög a ventilátor , akkor menüben kilépve sokkal, de sokkal gyorsabban visszahűl, mint korábbanKorábban a PS3 FAT gépnél ugyanezt tapasztaltam, mondjuk abban lényegesebben több kosz volt, mint ennél a gépnél.
Véleményem szerint, ahogy ezt többen leírták megéri, ha hosszabb távon tervezel vele és belefér a keretbe.
Nem lesz sosem olyan halk, mint a SLIM, de legalább tudod, hogy törődtél veleA gépet azóta eladtam, most már PRO van, ami tényleg halk, viszont tudom, hogy a leendő használót, kifogja használni sokáig. Legalábbis remélem.
-
-
A`rpi
addikt
válasz AXisBOLD #98278 üzenetére
"DualShock 4-en az R2 gomb nem akar működni"
Első kőrben ravaszok mögötti fehér gumikat tisztítsd le,
majd cseréld fel (L2, R2).Ha a fentebbiek nem hoznak megoldást,
szedd szét teljesen, a ribbon-t takarítsd le.Alkatrészeket ha pótolni szeretnéd keresőszavak:
DualShock 4 Silicone Button
Dualshock 4 Ribbon
DualShock 4 L2 R2 Trigger ButtonsVásárláskor gondosan ügylej a cserealkatrész kiválasztására!
Többfajta alkatrészt is találhatsz ami hasonló lehet,
de nem pont olyan amit te keresel![ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz AXisBOLD #105166 üzenetére
"Sziasztok,
Tudnátok segíteni, hogy ezek között mi a különbség? Melyikhez kell/ajánlott a PS plus?
KILLZONE™ SHADOW FALL
KILLZONE™ SHADOW FALL and Season Pass Bundle
KILLZONE™ SHADOW FALL Intercept Online Co-op Mode (Standalone)"Én az alapkiadást ajánlom. (KILLZONE™ SHADOW FALL)
Ebben benne van a sztori, a multi, és a co-op is.
Szerintem ez nem éri meg a felárat.
(KILLZONE™ SHADOW FALL and Season Pass Bundle)Az összes "igazi" tartalmat ingyenessé tették.
(Multis pályák, és a Co-Op rész-t.)Ebben nincs benne a sztori és a multi sem.
KILLZONE™ SHADOW FALL Intercept Online Co-op Mode (Standalone)Csak önmagában a coop, ennek külön trófea listája van, minijátéknak számít.
Ennek a megvételét nem javasolnám, mert ez gyakorlatilag semmi tartalommal nem bír, ebből csak azért készült Standalone változat hogy a trófeavadászok örüljenek.
Ez teljes mértékben ugyan olyan mint a The Last of Us: Left Behind Standalone DLC-jének esete.
Amit először opcionálisan az alapjátékhoz lehetett megvásárolni, azt később kiadták olyan önálló DLC-két is ami az alapjáték nélkül is játszható.
Ha szeretnél neten is játszani vele, abban az esetben kell hozzá Plus előfizetés. Multi, és a Co-Op részéhez is kell.
Ami külön érdekessége a játéknak, van benne offline botzone ez a multit "emulálja".
Segítségével a multit ki lehet tapasztalni először csak botokkal, ami külön jóság, az összes feloldható ketyerét itt megszerezheted, én az összes multis trófeát itt szereztem meg néhány kivétellel.
(Trófeavadászoknak érdekes lehet ez, megjegyzem nagyon időigényes a platinája ennek a játéknak.)
Nehéznek nem nehéz a botzone miatt, aki szereti a kihívásokat az multiban is megcsinálhat mindent, de úgy kb fél év is kell hozzá kb napi 6 / 8 óra játékkal, nem vicc! Kicsit elgurult a gyógyszer mikor a trófeákat találták ki, a játékban.
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
válasz AXisBOLD #105166 üzenetére
1. Normál alapjáték
2. Normál alapjáték + Season Pass (gondolom összes bónusz dlc)
3. Egy különálló online coop mód ami megy az alapjáték nélkül isPlus szerintem kell mindegyikhez,mármint a multi részéhez biztosan.Na jóvan Árpi gyorsabb volt
[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
A`rpi
addikt
válasz AXisBOLD #105178 üzenetére
"még egy kérdés, a most leárazottak között van még jó coop tartalommal bíró cím?
esetelg olyan ahol nem tower, flag defence a coop, hanem a story mód kipörgetése együttműködve?"Az akciót nem futottam át teljes egészében, minden játékot nem is ismerem részletesebben, ajánlom figyelmedbe a lentebbi oldalt:
http://www.co-optimus.com/system/22/playstation-4.html
Oldal segítségével platform szerint, akár a játék nevére rákeresve, tudod szűrni közösen egymással (coop), vagy egymás ellen (pvp) játékokat is.
Így az akcióból hirtelen ez tűnt fel, egyébként a napokban ajánlották is:
Worms™ Battlegrounds -
Dreimus
senior tag
válasz AXisBOLD #106960 üzenetére
Sajnos csak lemezes változat esetén lenne elérhető a mentésed, legalábbis korábban már kérdeztem ilyesmit és akkor az a válasz jött, hogy a sony konzolján a lemezes és a digitális játékok id-jai eltérnek így mindhez külön mentés tartozik, eléggé rugalmatlan egy rendszer
-
A`rpi
addikt
válasz AXisBOLD #122086 üzenetére
"thx
akkor a 15k se sok érte (ahol néztem)
kell itt figyelni valamire vagy nincs típushiba, rossz széria?"Biztos van, de nem jellemző, itt még nem olvastam szériahibáról.
Remélhetőleg nem lesz vele gond, egy év garanciát kapsz rá, ha gond lenne vele mégis, beviszed szervizbe, jó eséllyel azonnal cserélik.
[ Szerkesztve ]
-
-
d@vee
őstag
válasz AXisBOLD #197155 üzenetére
Ebay-en millió féle található.
Pl. ez, ha fehér kell, nem valami mintás.
A hűtőnyílásokat értelemszerűen nem ragasztod le Oda nem is jut a fóliából.[ Szerkesztve ]
Ja
-
d@vee
őstag
válasz AXisBOLD #197174 üzenetére
Áhh, itthol is ugyanezeket árulják, csak még a hasznukat is ráteszik. Ha nem sürgős, akkor rendelheted, nekem az elmúlt 1-2 hónapban gyors az ebay még kínából is. Ráadásul neked fizetős postával jön olaszból, tehát kb. 2 hét és ott is van. Vagy még hamarabb.
[ Szerkesztve ]
Ja
-
.LnB
titán
válasz AXisBOLD #217349 üzenetére
Az Assetto Corsa-t azt felejtsd el.
Én még mindig a GT Sport-tot mondanám, ha GT3-as véleményedet figyelembe veszem. És van benne GT Leage (szóval kupák), amiket egyedül lehet játszani. Ezek az egyszemélyes játékmódok: GT League, Driving School, Mission Challenge, Circuit Experience.
Project Cars 2-vel is el lehet lenni egyedül. De a GTS tartalmasabb játék.Drive Club, nos az számomra óriási csalódás volt. Nagyon bánom, hogy megvettem. De ha jól tudom, az már nem is vehető meg a store-ból.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
stilo18
addikt
válasz AXisBOLD #217349 üzenetére
Grid-re nézzél még rá, most jelent meg, elég jó véleménnyel van róla a sajtó.
Gt Sport nagyon sok frissítést kapott, sok sok offline kihívást fogsz találni már.
DriveClub - ot imádtam régen, sajnos már nem tudod megvenni online, kikerült a Store - ból.
Illetve mostanában a Dirt Rally 2.0-val játszok, kifejezetten jól sikerült szerintem.
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
MODERÁTOR
válasz AXisBOLD #239134 üzenetére
Maximum a hangerővel lehetnek gondok, meg, hogy jobban merül a kontroller aksija. Amúgy egy ezerforintos hangkeltő is jó már hozzá, és ebből a fejhallgatóból is van olyan típus aminek három méteres a zsinórja (meg lehet venni hosszabbítót is). Persze ha a madzag probléma, akkor talán optimálisabb lenne egy vezeték nélküli megoldás. De amúgy a PS4-hez szánt változat esetén nem panaszkodnak, szóval simán dughatod a kontrollerbe is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyéni arckép OFF
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Politika
- Linux kezdőknek
- Macska topik
- További aktív témák...
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest