Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A fénynél gyorsabban
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- VodkaTV kiegészítő Kodira
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz KKaresz45 #204206 üzenetére
Múltkor a sebészeten vártam a soromra kontroll vizsgálatra. Mellettem egy öreglány is hasonló miatt várt de másik orvosra. Neki mondták, hogy az orvosa éppen műtőben van így még várnia kell egy ideig. Rá pár percre a kórházban is full elment az áram pár percre. Mint utólag kiderült az egész kerületben nem volt mert utána a táppénz papír miatt mentem a körzetibe és ott is minden technikai cucc le volt emiatt halva.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
saelin
veterán
válasz KKaresz45 #204206 üzenetére
Ha valaki olvassa rendszeresen a topikot, akkor tudja, hogy nemrég nekem nem bírt elindulni a rendszer az ellenőrzés után. Csinált egy rendszerhelyreállítást, de ennek eredménye képpen majdnem minden beállításom elveszett. Újra kelett zongorázni az options-ben az egészet. Mindez egy éjszakai áramszünet miatt történt.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
bozont
veterán
válasz KKaresz45 #210865 üzenetére
Minden eszköz így működik, elkerülvén a túltöltést. Én már hosszú évek óta így töltöm ez eszközeimet, rádugom és majd lehúzom ha szükségem van rá. A PS4 kontrollert pl sokszor a PC usb-ről töltöm, van hogy napokig rajta lóg. Eddig egynek sem ment tönkre az akksija, nem is csökkent drasztikusan az üzemideje.
-
nitro16
senior tag
válasz KKaresz45 #228043 üzenetére
Köszi, hogy megosztottad. Akkor marad lemezes formába a jaték, az a legegyszerűbb.
(#228041) tboy93 + (#228050) Steve1207
Oké, akkor majd ránézek még. Jó az is hozzá tett, hogy mivel új vagyok konzolon illetve mivel betáraztam van egy csomó játék amit lehet pörgetni, és úgy voltam vele jöhet a következő azt cső.
-
MODERÁTOR
válasz KKaresz45 #241683 üzenetére
A CDPR részéről ez a cél, ők önként mentek bele az Xbox esetén is. Csak azt nem tudni, hogy a PS5-nél ez hogyan lesz megoldva, így erről nem tudnak hivatalosat nyilatkozni. Mindenesetre azt már megírták, hogy ezek a feljavított változatok csak jóval később fognak érkezni, mert egyelőre ezzel még csak nem is foglalkoznak.
-
Wesder
félisten
válasz KKaresz45 #241692 üzenetére
A nextgen verzió nem upgade-nek szàmít. Ez olyan, mintha kijönne most a GTA VI és a nextgen verziót ingyen megkapod. Mondhatom úgy is hogy a PS3 GTA V megvétele utàn megkaptad volna a PS4-es vàltozatot.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Callme
tag
válasz KKaresz45 #243761 üzenetére
Akkor nálad a kábel volt a gond.
Ugyanilyen kábelt vettem, 1,5 méterest, és nem segített. Mondjuk az MM webshopban a termék mellett volt egy kép a csomagolásáról, és ott rajta volt a prémium minősített qr kód-os plecsni, viszont megkaptam, már nem volt rajta... anélkül meg nem lehet leellenőrizni, hogy tesztelték-e a kábelt.
Tényleg nagyon sok teória van, sokaknak az YU420-ra való átállítás oldotta meg a gondot (ezt tesztelem most én is), de volt, akinek azzal is előjött a probléma, sőt, még a tévéje alaplapját is kicseréltettea a delikvens, és úgy se javult a helyzet. Csak úgy szűnt meg az ugrálás, hogy tv-t cserélt az illető (Samsungról LG-re váltott).
Nem mondom, hogy Samsung - Sony kompatibilitási gond, mert előfordul más márkáknál is, szóval tényleg elég misztikus a probléma.[ Szerkesztve ]
PSN ID: CallmeEighty8
-
Moby
addikt
válasz KKaresz45 #259729 üzenetére
NP. Ez is egy olyan dolog, amiból jó lenne már látni valamit. A pro-ban is van boost mode, de ott csak a procit engedi nagyobb frekivel, és az a 30% olyan sokat nem tett hozzá Itt azért nagyon mások lesznek a léptékek, de hogy ez a gyakorlatban mit fog jelenteni, azt még nem láttuk. Nem lenne baj, ha szerdán erről is lenne valami.
-
.LnB
titán
válasz KKaresz45 #259782 üzenetére
Amúgy én esküszöm ezt nem tartom fontos feature-nek. De ez nagyon személyes vélemény. Mert én simán a játékok indítása közben, betöltéskor (már ahol van ilyen rendszeres loading) szoktam kimenni innivalót csinálni, pisikélni meg ilyenek. Ez a feature nekem így látatlanban nem vásárlási tényező egyáltalán.
De az is igaz, hogy a Tsushima után sok játék fura volt, hogy mennyit tölt.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
AXisBOLD
addikt
válasz KKaresz45 #269704 üzenetére
thx a tippeket, ám elhoztam az utolsó Goldot, amit találtam.
Biztos sokkal jobb mindegyik amit linkeltél, de egyrészt annyit nem akartam költeni rá (nekem már a Gold is a drága kategória), másrészt azoknál a random füleseknél amit eddig használtam a Gold is kategóriákkal jobb és nagyon tetszik, hogy a companion app-al több hangprofilt is be lehet állítani.
baromi hasznos a térhangzás, COD-ban olyanokat hallok meg amiről eddig fogalmam se volt
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
Logicman86
tag
válasz KKaresz45 #272655 üzenetére
Köszi a infót, hasznosnak bizonyult számomra Egyébként 2 fontos szempont miatt tervezek a fenti 3 valamelyikével:
- csak állítva fér el a konzol
- árban sokkal olcsóbban kijön, mint akár az általad linkel gyáriEsztétikailag számomra nem olyan vészes, hogy ne válasszam egyiket se. Meg én szeretem a DIY dolgokat
Lehetőleg törekedj a feltett kérdésekre válaszolni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Gitáros topic
- Gyúrósok ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest