Hirdetés
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
Használt PS4 vásárlása előtt állok.
Mire kell figyelni, van rossz sorozat vagy tipikus hiba, mint pl PS3 esetében?
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
Beköszönök én is egy CUH-1004A / B01 modellel.
2 éves, az első tulajnál (barát) nem volt semmi gond a géppel.
Nála is hangos volt és így használta, viszont játék alatt engem a felszálló repülőgépekre emlékeztet a hangja, ami eléggé zavaró.Ennél a modellnél van értelme a tisztításnak, újra pasztázásnak vagy van más megoldás?
1. kommentben elolvastam az ehhez kapcsolódó részeket és megnéztem a videókat, de a home made tisztítást azok alapján nem vállalnám be, elég alaposan szét kell szedni a gépet.
Természetesen már körbeporszívóztam a szellőzőket, de ez nem volt rá semmilyen hatással...Van esetleg olyan videó, ahol a kényes részek tisztítását mutatják be és csak ehhez mérten szedik szét a gépet? Valamit a csak portalanításnak van értelme vagy akor már portalanítás + újra pasztázás?
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz vonSux #97577 üzenetére
szia,
magam ez alapján nem csinálnám meg, bár nem tűnik bonyolultnak, csak figyelni kell mit honnan szedsz ki. De ha erre adom a fejem, akkor mindenképpen szakszerviz lesz.
1004A modell esetén történhet meghibásodás, ha hosszú távon így használom? Értem ezt a terhelés alatti max ventilátor fordulatra és hőtermelésre.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
hello,
igen én is pont így csináltam, van erre speckó eszköz (PC porszívó szett), meg a porszívóhoz is van hasonló szűkítő kefés fej
(#97589) Zanik: okok és persze nem is volt vele baj, de kicsit hangos
még várok az egésszel, mivel csak 1 napja használom (hátha megszokom a hangját, bár ezt kétlem ), aztán meglátom, hogy szervizeltetem-e.
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
Az mennyire van rendben, hogy a gép (CUH-1004A / B01) kikapcsolt állapotban olyan halk cicergő hangokat ad ki, mint pl. a telefon vagy laptop töltők (amikor nincsenek terhelés alatt, de be vannak dugva vagy épp töltenek)?
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
Ez a PS VR elég elszomorító élmény volt nekem. Barátom vett és ő odáig van tőle, nekem 90-es évek végi játékterem élmény. Mondjuk van egy konyhás-boszorkányos(?) demó, az elég jó volt, ha ilyeneket tovább visznek még jó lehet.
De grafika és kezelhetőség még messze nem kiforrott.
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
HD ready TV-vel használom a gépet és a The Order alatt a jobb oldalon lévő hintek nem teljesen látszanak.
Játékon belül nem lehet állítani a képet, a PS beállítások között a legkisebbre van állítva a képméret.Tudok ezen még állítani valahol?
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz Kendek #100796 üzenetére
TV-n sajnos nem tudok állítani sokmindent.
ha a horizontális pozíciót eltolom balra, akkor látszik, tehát nem vágja le, de mégis kívül esik a látható tartományon. Eltolva használni meg nem akarom, mert akkor meg a bal oldalról vágok le sokat.érdekes, nem láttam még ilyet...
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
Tudnátok segíteni, hogy ezek között mi a különbség? Melyikhez kell/ajánlott a PS plus?
KILLZONE™ SHADOW FALL
KILLZONE™ SHADOW FALL and Season Pass Bundle
KILLZONE™ SHADOW FALL Intercept Online Co-op Mode (Standalone)Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
még egy kérdés, a most leárazottak között van még jó coop tartalommal bíró cím?
esetelg olyan ahol nem tower, flag defence a coop, hanem a story mód kipörgetése együttműködve?
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
úristen de gyenge a Killzone Shadow Fall story...
Épp most próbálok szabadulni New Helgan-ból, de ez a pókrobot hekkelés, hogy nem is látszok a robot szemszögéből... nagyon ócska eddig, még az akciós árat se érte meg.
Aurea mediocritas
-
-
AXisBOLD
addikt
-
AXisBOLD
addikt
kiidegel az Uncharted 4
megvolt lemez formátumban, végigpörgettem, visszaadtam a lemezt, helyi tartalmat nem töröltem
most megvettem a digitális verziót, telepítés előtt kérte hogy töröljem a lemezes verzió telepített részét
töröltem, feltelepítette a digit kiadást
indítás után kb 3 órát töltött, ennek dacára nincsenek meg a kijátszás utáni extrák: lassítás, gravitáció, szín módok, választható fegyverek, stb.
most betöltöttem/töltöm az egyik mentést, megint órák óta várok... de remélem ez után már elérhető minden extra tartalom
van értelme várni vagy valamelyik kanyart benéztem és rossz irányba tartok?
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
hát látod ezt én se értem...
első indításnál elég sokat tölt, ez a lemezes verziónál is így volt és most is.
az a mentés az utolsó állást hozza, mikor már csak cinematic van a parton a lányukkal, majd 2,5 órát töltötte.
szerk.: éééés megvannak a bónuszok
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
-
AXisBOLD
addikt
válasz Infernohun #106993 üzenetére
nem lehet rossz, de 35k... kipróbálnám van-e annyival jobb mind a DS4
Még DS2-nél volt egy hasonló koncepció, de végül nem valósult meg.
(#107000) moya#no1: ilyen SW DS4 kontrollerem van és minőségben nem valami jó, mintha az anyaga "recsegősebb" lenne, a sima matt feketével jobban szeretek játszani.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz Infernohun #107024 üzenetére
25k körül már megéri, legalábbis tesztek alapján többet tud, mint egy alap DS4
más kérdés a Xbox stick elredezés, sose játszottam boxal, nem tudom ez hogy állna kézre vagy mennyire szokható
btw: karbantartás van? semmilyen online tartalmat nem érek el...
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
Tudna valaki segíteni, hogy alábbiak között mi a különbség?
STAR WARS™ Battlefront™
STAR WARS™ Battlefront™ Deluxe Edition
STAR WARS™ Battlefront™ Ultimate EditionAurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
A Nathan Drake Collection darabjai is remastered verziók vagy az eredetiek?
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz krx21 #110913 üzenetére
persze, de nem is így értettem, azt hittem, hogy a collection/bundle a régi textúrákat tartalmazza és csak portolták PS4-re, a remasteredeket pedig drágábban, külön-külön lehet csak megvenni... kvázi +1 bőr..., de szerencsére nem így van, meg is vettem, patent, ennyi.
(#110924) SH4D0W2011: lol
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
mi a normális ára mostanában egy új DualShock 4 v2 Controller-nek? és honnan érdemes venni vagy ez utóbbi mindegy?
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
A DUALSHOCK 4 USB Wireless Adaptor nem csak a remote play-hez jó, de használható minden PS4 független játékhoz is, ami támogatja a controller használatát?
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
kicsit rendhagyó kérdéssel jövök.
DS4 + DS4 USB wireless adaptor PC-hez.
Ha kábellel dugom rá rendben felismeri majdnem mindegyik játék és a kezelés, gomb kiosztás is megfelelő.
Ha wireless adaptorral csatlakozik, akkor van hogy fel se ismeri egy játék, emulátor, stb., vagy nem megfelelő a gombkiosztás, nem működnek a funkciók megfelelően.Ahogy észrevettem, ha wireless a kapcsolat, akkor tulajdonképpen csak az adapter van az eszközök között, vezetékes kapcsolat esetén maga a kontroller (értelemszerűen).
Hogy tudnám elérni, hogy wireless kapcsolatban is teljes értékű DS4-ként funkcionáljon?
Aurea mediocritas
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Automobilista 2
- PlayStation 5
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- iPhone topik
- XPEnology
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- További aktív témák...
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation/Xbox konzolok
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest