Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz F1rstK1nq #125794 üzenetére
Nekem az van, ST2000LX001. Volt előtte egy ideig a BarraCuda változata is, az ST2000LM015. Egy kicsit tényleg segít a kis SSD, de csak a sokszor olvasott adatokat tudja gyorsítani. Ergo nem minden esetben jön ki az előnye, de mondjuk ha sokat multizol egy játékkal, akkor ott igen.
-
Zanik
addikt
válasz F1rstK1nq #125794 üzenetére
Összefoglalóban vannak tapasztalatok SSHD-ról!
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Sefter
veterán
válasz F1rstK1nq #97052 üzenetére
Tavaly is volt sok akció ps4-re, (mint írtam +játék és kontroller formában is), ha azok árát levonod, simán megeshet..nem beszélve a tavalyi eu webshopos bf akciókról.
Nyitó akciónak tényleg jó az MM-es akciós ár, de nem bokalefosós kategória így karácsony előtt..Psn ID: sefter_hun
-
MODERÁTOR
válasz F1rstK1nq #95050 üzenetére
Remélem a ma délutáni bemutató után már NX-t (vagy aminek hívják majd: duo?) írsz a wii U helyett
Ha őszinte akarok lenni, mióta PS4-em van, nagyon keveset játszottam a wii U-n... Pedig imádom.[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
hyperspace
őstag
válasz F1rstK1nq #92159 üzenetére
Hogy lehet beállítani a mappák sorrendjét? Létrehoztam a mappáimat, games, ps+, demo, apps sorrendben. Ezek után elkezdtem a fifa demot tölteni, betettem a demo mappába. Ennek hatására a demo mappa átugrott az első helyre. Ezen a logikán felbuzdulva betettem a games mappába egy játékot, hogy az első helyre ugorjon, de nem történt meg.
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
Rigormortiis
veterán
válasz F1rstK1nq #91086 üzenetére
Maximum a körbe forgó lövegtoronnyal tudsz hátra fordulni. Vagy megfordulsz a járművel. Vagy kiváltasz külső nézetbe, picit hátra lehet úgy is nézni.
De külön hátra néző funkció nincs, eddig sem volt. Ez nem autóverseny Annyit látsz, amennyit a 'valóságban' is látnál. Kivéve persze a külső nézet.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz F1rstK1nq #90239 üzenetére
XO-n tolom, de DS4-gyel is szerintem ugyanolyan az irányítás. (X-en nekem nincs gond vele)
__
Érdekességként:
Franciáknál ennyire népszerű a Battleborn, hogy fillérekért az emberek után vágják.[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
A`rpi
addikt
válasz F1rstK1nq #88863 üzenetére
Töltheted csak a töltő kimeneti feszültsége ne legyen nagyobb mint 5V.
Gyors töltők eltérnek a szabványtól, volt akinek a DS4ét tette tönkre.
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz F1rstK1nq #86085 üzenetére
Annyit hozzá tennék még, hogy ezzel biztos azt jelezték, hogy a Francia és az Orosz DLC lesz, a Franciáknál ott volt a véres Verdun ami-ről játék is készült már Verdun néven és az realisztikus játék (meg is van PC-re ). Csalódott lennék, ha a Franciákat és az Oroszokat kihagynák a játékból hisz Amerika csak a végén lépet be a háborúba, de ők szerepelnek a listán
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
N@idia
őstag
válasz F1rstK1nq #86085 üzenetére
A Francia hol marad meg az Orosz ? WTF
Ezen a kommenten besírtam
"Not french troops at the release but americans? Are u fucking serious?!"
Biztos DLC formájában kapja meg a játék[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
Tegla80
addikt
válasz F1rstK1nq #79379 üzenetére
Kerdezz ra telon a szerviznel,h mi a feltetele a garinak es az altalad kinezett bolt szamlaja jo e hozza. Kiderul es lesz plusz info az ugyben toled is.
Amugy ha lattad a supportol kapott levelem,abban sincs sehol irva,h "viszontelado" csak az,h ervenyes a gari az eu-ban vasarolt gepekre idehaza is.(ha a kinti papir jo akkor a hazainak is jonak kell lennie.)
De kerdezz ra az a tuti,mint irtam is.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Tegla80
addikt
válasz F1rstK1nq #79374 üzenetére
Ha van szamla a vasarlasrol akkor van gari is a gepre amit a sony biztosit!
A napokban volt pont teriteken a dolog ahol egy osztrak gepre kerdezett ra a forumtars...nah arra is van idehaza a kinti papairral. ...keresd vissza,ha ketelkedsz.
Persze ettol fuggetlenul lehet csak hivatalos forrasbol is gepet venni,de nem feltetele a garinak.(de a szamla az igen)[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
marilllyo
veterán
-
Madwe
nagyúr
válasz F1rstK1nq #77506 üzenetére
nekem is azt írták h hazimozi studio kicsit mondjuk furán néztek a cégnél mert semmi csomagolás nem volt így mindenki látta milyen doboztam kaptam, ennyi baj legyen...
(#77516) kevepapa a gitár 2 részben van benne, azért kisebb a csomag mint amire gondoltál... vagy már kinyitottad? mert egy rendes gitárnál azért kisebb persze
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
marilllyo
veterán
válasz F1rstK1nq #74984 üzenetére
+1
Egyébként igen.... Mindig a KZ sorozatot tartottam a legjobban controllerre írt fps játékoknak...meg ugye a BF sorozatot.. de most a Battlefront ilyen téren mindent visz. Nem mellesleg ott a tps nézet is.... ha úgy könnyebb.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
addikt
-
-
Kakaduku
senior tag
válasz F1rstK1nq #64159 üzenetére
Ez nagyon jó, csak az a baj, hogy nekem nincs senki, akivel ezt meg tudnám tenni. Ismerősi körben nincs senki akinek van Ps-e. Volt egy-két próbálkozás innen a fórumról is, csak az a baj, hogy nagyon különböző játékokat szerettünk volna. Szóval egyedül, csak így éri meg. Én sem szeretek rohangálni és árulni a játékokat, de ha muszáj...
-
A`rpi
addikt
válasz F1rstK1nq #61089 üzenetére
Igen, akkor elsiklottam felette.
Gondolom fejhallgató működött neki, viszont mikrofonnak meglévő PS4 headset-et kötötte be, ami érthető ha nem működik, már ha ismerjük érintkező kiosztást.
Gyári headset kifejezetten mikrofon részét szeretnénk használni,
kell hozzá átalakító, mivel érintkezők nem megfelelő helyen vannak.Miért?
Megfelelő átalakító különválassza "szabványos"
jack kiosztásra, mikrofont és a fejhallgatót.
(Ebből minket csak a mikrofon érdekel.)Tehát akkor valahogy így néz ki az öszvérünk gyári headsettel:
Bonyolultabb megoldás:Egyszerűbb megoldás:
Meglévő átalakítónk mellé szerzünk mikrofont,
aminek normál lábkiszítása van.Bónuszként megemlíteném ezt a nagyon ötletes megoldást:
Némi vállalkozó szellem, nem árt hozzá.
Forrás:[link]
How To Make Any Pair of Headphones Smart Phone Capable(#61096) F1rstK1nq
Tökéletesen elég, leírtam, mit hogyan ha valaki gyárit szeretné.(#61100) F.B.I.
Lényegében igen.Ezért is tartom túlárazottnak fentebbi fejhallgatót, ami valamivel kompaktabb de lényegében ugyan azt tudja. Vezeték nélküli nem kérdés hogy kényelmesebb, de ha lemerül, az is "kábeles"...
(#61097) pomk
Egyáltalán nem célom, én örülök, ha te örülsz, fórum lévén véleményem írtam le.
Engem nem kell meggyőznöd az igazadról, lényeg neked tetszik és bevált, az írásod alapján biztos más is megfontolja.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
PandaMonium
őstag
válasz F1rstK1nq #59609 üzenetére
Szerintem nem normális dolog ha így üvölt az első genes gép, valószínűleg ráférne egy belső takarítás. Azért se a fogyasztás nem csökkent annyival, se a hűtés nem lett jobb annyival hogy ilyen különbség kéne, hogy legyen. A másik hogy ha jól látom ez egy telefonos app, szóval ha egy telefon mikrofonjával végezték a mérést akkor a videó hitelessége már alapból felejtős.
What I cannot create, I do not understand
-
addikt
-
kovsol
titán
válasz F1rstK1nq #59609 üzenetére
Nem igazán követtem a dolgot, de itt kisebb fogyasztás miatt lett halkabb a dolog csak, vagy a hűtés rendszert is átdolgozták? Lehet rászánom magam és újra pasztázom a gépet majd, mert mostanában már jóval hangosabbnak érzem, mint mondjuk egy évvel ezelőtt volt.
May the Force be with you!
-
boost
addikt
válasz F1rstK1nq #59388 üzenetére
Szerintem szimplán rosszul tudta, amit nem csodálkozok, mert a Sony is elég hülyén kezeli ezt a dolgot.
Teljesen új dobozt kap, nagyobb merevlemezt, mégis a régi gépet csomagolják bele. Az új gépet meg újra kevés merevlemezzel, akinek az új kell, megveszi azt is. Olyan kicsit, mint a Nokia (2002 és 2008 között), hogy 24 telefonjuk volt, egyik be a kamera volt kicsit jobb, a másikba a kijelző, úgy sakkozták össze, hogy mibe mi legyen. Ahelyett,hogy csináltak volna 2-3 rendes telefont.[ Szerkesztve ]
-
Tuomas
addikt
válasz F1rstK1nq #59385 üzenetére
Két új modell lesz/van: Az egyik a régi, 1100as széria 1Tb-al (ez már kapható, hiszen csak a vinyó új benne), a másik az új, 1200as széria 500gb-al. Mondjuk nem értem miért nehéz a boltoknak megnézniük a dobozt, hogy mit adnak el.
Á értés A boltok akkor is jobban megnézhetnék mit adnak el, meg hát azt is mit szereznek be..
Legyen béke![ Szerkesztve ]
We were here
-
Lackooo84
nagyúr
válasz F1rstK1nq #57725 üzenetére
Én is vettem 2 darabot, és nem nagyon vagyok vele megelégedve. Külön a műanyag elemek egyenesek, de amint összepattintom a 2 alkatrészt, már nem egyenes, hanem kicsit görbül az egyik irányba. A képen mellé raktam egy egyenes tárgyat referenciának:
The Truth is out there...
-
Angry Rabbit
tag
válasz F1rstK1nq #57725 üzenetére
Én azért nem mondanám rá,hogy szar.
Itt többen is használjuk és jó szolgálatot tesz.
Nálam pl.macska is van a lakásban és mivel előszeretettel hullajtja a szőrét,így nem volt kérdéses a beszerzése!
Főleg,hogy a laptopom is a macska szőr miatt nyiffant ki...
Szépen felfogja a piszkot,szőrszálakat és egy egyszerű porszívózással tisztítható.Ennyi pénzt simán megér.Szimplán kütyü mániás vagyok.
-
Kakaduku
senior tag
válasz F1rstK1nq #57190 üzenetére
Ez jó hír. Lehet, hogy le kéne cserlénem a régit. Igaz még van rá garancia, de már csak októberig. Nem szoktam cserélgetni, meg az a fogyasztás sem nagyon érdekel, de a garancia miatt. Szerintetek megéri most eladni a gépet és egy kis ráfordítással cserélni az újra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest