Hirdetés
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A fénynél gyorsabban
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- VodkaTV kiegészítő Kodira
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Bazsi1987 #94105 üzenetére
Játék válogatja, hogy mekkora darabszámot kellene produkálnia ahhoz, hogy a kiadónak megérje a lokalizáció. Érdekesség, hogy a Witcher 3 lokalizációja 10 millió ft-ba került a magyar forgalmazónak. A legnagyobb címekből ami több platformos mint például egy FIFA 1 év alatt közel 25-30.000 db talál gazdára. Ez nagyon kevés, még ahhoz képest is , hogy mekkora a népességünk. A Cseheknél például lokalizálva jelenik meg sok játék , a népességük hiába a mienkhez közeli még is a szoftver eladások egy egy nagyobb címnél a 100 ezret súrolják. Ezért szoktak úgy fogalmazni, hogy a mi számaink kerekítő számnak sem jók.
-
törölt tag
válasz MrPeekaboo #94202 üzenetére
Most érkezett meg az enyém! Tesztelői példány de számozott a nevemmel. Szóval hatalmas pacsi a Sony-nak! Ha gondoljátok majd mondok véleményt. Rendelkezem Vive és Oculussal is így azokhoz képest is kíváncsi vagyok. Bár E3-on próbáltam a PSVR-t és ott elég meggyőző volt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz miklos0308 #94230 üzenetére
Blu-ray polírozással az a baj, hogy az írás végén kap egy plusz réteget is ami jobban védi a karcolásoktól. Sokan hirdetnek polírozást blu-ray lemezekhez de érdemes körültekintőnek lenni mert ahhoz egyedi gép is kell.
-
törölt tag
PlayStation VR véleményem így pár óra után az Oculus Rift és HTC Vive-hoz képest.
+ A legkényelmesebb VR a három közül. Könnyen felhelyezhető és levehető és hosszú távon sem szorítja el a fejedet mert rugalmasabb a pántja mint a másik kettő eszköznek. Ez betudható annak is, hogy sokkal könnyebb maga az eszköz mint a másik kettő és a vezetékek sem húzzák le annyira.
+ A legkezelhetőbb VR eddig, nem kell folyamatosan levenni a fejemről ha beakarom állítani agy másik játékot akarok elindítani.
+ Sokkal olvashatóbbak a betűk mint a másik kettő VR esetében és sokkal élesebb is a kép ami betudható a más technológiájú kijelzőnek és a 120Hz-nek.
+ Hiába használja ugyan azt a PlayStation Camerát ami a PS4-el együtt jelent meg nagyon precíz, és elgondolkodtató is egyben, hogy a DS4-en miért volt a megjelenéstől fogva light bar. Tuti már akkor voltak terveik a PSVR-al.
+ Futurisztikus DESIGN
- Csúnyább a grafikai, vizuális élmény mint a másik két eszköz esetében ami betudható a hardvernek.
- A játékok nagy része itt is csak úgy mint PC-n rövid pár perces vagy 1-2 óra alatt végigvihetőek, megunhatóak.
- Talán a mélység érzet nem annyira erős , lehet a kisebb FOV miatt.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
PlayStation VR 2017 Január 24
-
törölt tag
PlayStation Pro
Első benyomás:
- A bekapcsoló és lemez kiadó gomb egy rakás ....! Felfoghatatlan számomra, hogy hogyan tudtak ilyen hülye gombokat rávarázsolni. Amit 1 másodperc alatt tönkre tudnék tenni ha akarnék.
-
törölt tag
Úgy látom még nem esett róla szó.
PS4 Pro esetében lehet úgy is takarítani a ventilátort, hogy nem sérül miatta a garancia.
Hivatalos szétszedés: [link] Láttam, hogy linkeltetek már elég sokat. De még is csak az eredeti japán PlayStation az igazi!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #97980 üzenetére
Idén nyáron voltam Párizsban egy Watch Dogs 2 bemutatón. Hétvégén játszottam a játék végleges verziójával és semmit sem változott. Borzalmas az optimalizáltság. A mesterséges intelligencia konkrétan hiányzik a játékból. Az autók vezethetősége csak úgy mint az előző részben még mindig borzalmas. Hatalmas elmulasztott lehetőség még mindig ez a játék. Főleg olyan szintű tudással és erőforrással ami a UbiSoft-nál van. Baklövés baklövés csak úgy ahogy az utóbbi évek játékai ettől a kiadótól.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #45378816 #98446 üzenetére
Egy olyan gépből ami most jelent meg és eleve kevés érkezik az országba, ne várd már, hogy bárki leárazza. Nem az üzletek döntenek az árakról. Még mindig a gyártó dönt. Nem is engedélyeznék, még ha bukóval is akarná bárki adni csak azért, hogy vásárlókat szerezzen magának.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz oriic #100513 üzenetére
PS4 Pro-n is vannak azért FPS droppok, és azért annyira nem is szép a játék. Bár tényleg lelke van az irányítás és a kamera kezelés botrányos. Csak ez miatt kb 10X széttudnám törni a kotnrollert néha. Az input laggról nem is beszélve. Szeretem a SASÁT (IGN.HU) és az esetek többségében egyezik is a véleményünk, de a 10 pont erős túlzás. 6,5-7 inkább. Ha eltekintek az irányíthatatlanságtól akkor 7,5-8.
-
törölt tag
válasz krx21 #100543 üzenetére
Ueda összes játéka hasonló volt mint ez ilyen "elnagyolt". Plusz ez a játék még a korai PS3 érában kezdett el megszületni. Nincs baj vele, lelke van de tényleg. Sokszor kiszoktam hangsúlyozni ezt, hogy vannak játékok amiknek lelke van, szerencsére ez olyan. De ebben a mostani generációban amit élünk már ezek az értékek keveset számítanak. Nem fér bele, hogy egy játék konkrétan szenvedősen irányítható. Mikor a játék 99%-a arról szól, hogy a-ból b-be rohansz.
-
törölt tag
válasz PowerBuldog #108401 üzenetére
A Horizon megjelenése USA Feb 28, EU Március 1.
-
törölt tag
-
törölt tag
Most kaptam a telefont, hogy kapok GT Sport bétát. Ergo a héten indul a zárt EU béta! Bár én eléggé szkeptikus vagyok az eddigi látottak alapján. Semmit sem változott tavaly óta amikor volt szerencsém kipróbálni az E3-on.
Na de majd most. TALÁN!
-
törölt tag
válasz hyperspace #111687 üzenetére
Hasonlóban gondolkozom. De inkább az volt a lényeg, hogy a héten figyeljék az email klienst akik regisztráltak.
-
törölt tag
válasz Rigormortiis #112467 üzenetére
Ezzel egyáltalán nem értek egyet. A legtöbb AAA PSVR jatek 30 perc szórakozást ígér majd rá fel évre megjelenik PC-re Oculus és HTC Vive támogatással. Sokkal több minőségibb élvezhető VR jatek van az utóbbi kettőre mint azt elsőre gondolná az átlag User. Mondom ezt úgy hogy rendelkezel mind a hárommal. Az már más kérdés higx szerintem nincs jelenleg ebben a formában jövője ennek a VR örületnek nem mondható bohóckodásnak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Rage47 #116643 üzenetére
Pontosan. Totálisan jól látod a helyzetet.
cyberkind
Persze a Microsoft sem hülye és nem is szeretett szolgálat. Nem azért vannak a konzol piacon, hogy veszteséget termeljenek. Bár ehhez az is hozzá tartozk és nagy csönd van róla, hogy az Xbox One így is jobb eladásokat termelt mint az X360. Arról nem is beszélve, hogy ott végül az utólagos 3LED hiba javítása és menedzselése mennyi plusz költséget (~1 milliárd USD) emésztett fel.
Ahhoz , hogy egy játékból bemutató verzió készülhessen az rengeteg időt és energiát emészt fel. Ezért sincsenek már DEMOk se.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Mister_X #116646 üzenetére
Szerintem teljesen rossz a megközelítés. Persze 4K-ra vágyó embereknek főleg multiplatformhoz totálisan jó alternatíva.
Ugyanakkor szerintem inkább egy jó és hosszútávú alap létrehozása volt a cél. Az Xbox One SDK segítségével totálisan eltántorították és unszinpátiát váltottak ki a programozók, játék fejlesztőkből. Az Xbox One X SDK és API készletével meg pont ezen kezdtek el csiszolni. A fejlesztők akik dolgoznak a géppel mindenki áradozik a gépről és annak megoldásairól, egyszerűségéről. Talán ez volt a legfontosabb most.
Az is Phil mellett szól, hogy 2013-ban amikor bejelentették a gépet akkor az INDIE fejlesztőknek stopot mondtak. Ez akkor látszott a legjobban amikor 2014-ben a SONY másfél órás konferenciáján 1 órán át INDIE címeket mutogattak.
Én azt mondom jó az irány, legalábbis ami ahhoz kell, hogy hosszútávon tudjon erősödni az Xbox brand.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ProEvoFan #120265 üzenetére
kb 2 hete rendelkezem a játékkal, és elmondtam már a videóimban, hogy sokat változott.
🚗 Project Cars 2 első látásra #Controller #GTX1080Ti
Project Cars 2: Versenyző szemével - Formula Renault 3.5 #T300RS #OculusRift #GTX1080Ti #VRGameplay
-
törölt tag
válasz Gery9112 #120948 üzenetére
Szerintem nincs ezen semmi meglepődni való.
- Nincs sok időd de még is nyomon követed a játékokat.
- Mérvadóbb egy egy stream / gameplay mint a fizetett PR cikkek.
- Kíváncsi vagy, hogy egy másik ember hogyan oldotta meg az adott feladványokat.
- Érdekel az adott streamer , videós véleménye, mondandója, személyisége.
- Nem rendelkezel egy bizonyos platformmal de még is érdekel a játék. Nem is teheted meg ezért végignézed egy olyan streamer, videós szemszögéből akivel tudsz azonosulni.
Ez csak pár lehetőség ami miatt valaki ezt nézi. Valószínűleg ha nem érzel magadban eziránt érdeklődést nem te vagy a célközönség. Gondolom nem nézed meg az XY sorozatot / filmet / sport közvetítést mert nem érdekel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Playstation/Xbox konzolok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest