- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 4
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:30 Téma összefoglaló
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
shunter
aktív tag
-
shunter
aktív tag
Bonyolódik a dolog.... :-)
Szóval. Haverral accot akarunk cserélni, eddig ez oké, tiszta sor. De mi van akkor ha haver, már beírta egy 3. haver accját de ő nem adta meg a sajátját. Tehá ebbe az estebe csak körbe mehet a dolog? Tehát az eredeti ötlet szerint, mi ketten haverral nem tudunk cserélni, mert ő már ellőtte a lehetőséget? -
falijja
őstag
-
falijja
őstag
-
Garada
őstag
-
Garada
őstag
-
H0sT|s
csendes tag
-
Bagan
aktív tag
-
jófiú90
tag
-
tDr1v3r
veterán
-
Madwe
nagyúr
-
Mrdevil
addikt
-
Garada
őstag
-
Garada
őstag
-
james001
veterán
-
Garada
őstag
-
gyuribácsi88
addikt
-
boost
veterán
-
Tegla80
addikt
Es ide,h is fog belepni???(nem tudja a jelszavat
)
supportal kell beszelnie es az emilcimere lekuldik......
(a psn hack kor sokan igy aktivaltak ujra mert hasonloan nem tudtak a sajat jelszavuk.A rendszer torolt mindent es ujra be kellett irkalni a belepeshez. )
Egy buktatoja van,ha nem tudja az acchoz tartozo emil jelszavat,h belepjen megnezni a kapott emilt. (Emilt is lehet persze valtoztatni,de ahhoz is jelszo kell. Szval vagy support vagy ennyi a story.)
Jah es ez egesz addig max jo is igy,amig a sony ki nem nullazza a belepo adatokat a ps rol.(Volt mar tobbszor ra pelda,mikor tamadas erte oket,hacker oldalrol)
Utana a gepen sem tudja majd hasznalni a sajat accjat ha nem tud belepni. -
HaZsolt
őstag
-
shunter
aktív tag
Nem off, a tv összehasonlítás sztem jó téma itt is, mivel mégis csak az jeleníti meg a képet. Sok múlik rajta, grafikai szinten. Én mikor vettem az lcd t, plazmáért mentem. Egy rakat tesztet elolvastam. Montam magamnak, ok, csakis plazma. Mikor bementem a boltba, pont egymás mellett volt 2db 42"-os tv. Egyik lcd, másik plazma. Akkor már meg is gondoltam magam. Szebbnek tűnt az lcd. A plazma annyira élénk volt, h bántotta a szememet, az lcd viszont szép selymes volt. Így lcd lett a plazmából :-)
-
idegen lény
addikt
-
gyuribácsi88
addikt
-
Madwe
nagyúr
Lesz azért még 1-2 sonys cím idén. Ez szubjektív, de egyetlen egy xo-s cím nem mozgatott meg, szerinted van értelmes azon a listán? ellenben egy unchartedért, lbp-ért a fél karomat odaadnám... Meg amúgy is van mivel játszak, illetve időm nincs rá inkább, uh. részemről jöhetnek késöbb a címek, ha e miatt jobbak és tartalmasak lesznek...
-
Garada
őstag
-
malphitee
senior tag
-
kovsol
titán
Engem a legjobban lekötő játékok sose a grafika miatt bilincseltek a képernyő elé. Nagyon sajnálom azokat akik nem látnak túl a grafikán. Mint amikor megnéz valaki egy filmet, de nem a történetre emlékszik utána, hanem jaj ott az a CGI effekttel nem kell volna így spórolni, a díszlet lehetett volna jobb stb stb, azt a lényegből semmi nem megy át.
-
krx21
nagyúr
Ezt még nem láttam...
Ezek egészen más képek... Na mindegy...Innen vannak... De ez nem feltétlenül minőségi visszalépés, ez nem olyan, mint az ubisoft...
-
Madwe
nagyúr
Az, vagy méginkább a felszopató
speedrun-al 10 perc alatt le lehet tudni, normális játékkal kb 1 óra, de ötletes achik vannak ebben kivételesen amikkel 20+ órát is bele lehet tenni - tényleg tök más játékmódot kíván. Amikor megjelent megfogadtam hogy nem veszem meg csak ha 15 lesz, miután pont azért jelentették be és csak most emelték fel a pszihés határom felé már nem volt mit tenni
mondjuk így is csoda hogy eddig kibírtam lévén mekkora mgs örült vagyok 
(#22430) FragStaR 4000 forint? annyit ma kb 1 nap elkajál az ember jóformán, ennyit bőven megér szerintem...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem. Különböző bolygók lesznek amik különböző zónákra és különböző területekre lesznek felosztva. Ott kell majd küldtéseket csinálni. Elvileg mindegyik zóna hatalmas lesz, ebből kifolyólag a bejárható bolygófelületek is gigantikusak lesznek. És lesz több bolygó, sőt több naprendszer is.
-
Def26
félisten
-
Madwe
nagyúr
-
gianni85
veterán
-
ForRedGlory
félisten
-
shunter
aktív tag
-
shunter
aktív tag
Pfff durva. Nekem ugyan ez a hiba volt az előző frissítésnél! Most az új frissítés valszeg megoldotta, mert azóta nem produkálta. Várd meg a köv frissítést vagy frissítsed le újból, tuti az a probléma.
Minden alkalommal ez vab, vagy csak néha? Az app-ok nem "ragadnak" -be? (az app-ok nem indulnak el, olyan mintha befagynának, de ha vársz megint tudsz mászkálni a menübe)
-
krx21
nagyúr
-
shunter
aktív tag
Én ha példázom a WD-t akkor GTA+Spliter Cell. Szerintem. Inkább mint GTA+AC.
Bár igaz, nyomokban AC elemeket is tartalmaz. De inkább SC.Még az e3-as bejelentés után nem sokkal olvastam valahol, hogy a WD egy AC ként indult, de persze nem ebben a formában. Majd kinőtte magát külön ip-nek. Lehet van benne valami, mivel Aiden kabátján mintha visszaköszönne az Assassin öltözet. Hátul az a vágás benne.
-
bandi0000
nagyúr
-
gyuribácsi88
addikt
-
ForRedGlory
félisten
-
krx21
nagyúr
-
bulikavagyok
nagyúr
-
mfranky
őstag
-
Remi1234
aktív tag
-
shunter
aktív tag
Egyet értek. Nekem tetszik, pedig abszolut nem vártam a cuccot. Ebbő kiindulva a már sokat említett hype nak se dőltem be. Én már a 3. fejezetnél tartok. Itt indul be a story. Én azt mondom elvárás volt a hosszú játék idő a gémerek részéről, és ez okozza az unalomba fulladást. Ezt a sztorit ami kurv@ jó, nem klisés, kicsit be kellett volna sűríteni. Ennek ellenére még mindig jó! Akár hol olvasok tesztet mindenki fikázza, szinte divatból. És mindenki ugyan azt fújja..
szar a vezetés/ érdekes én élvezem, jól tudom irányítani.
Nem törik az autó rendesen/minek? Ez nem szimulátor. Ha az lenne egy átlag üldözéshez kellene 5 autóba átszállás.
Nem lehet kocsiból lőni/ minek? Ott a hack elés, azért van
Szarok a zenék/szubjektív. Nekem sok van ami tetszik. Sőt volt egy olyan pillanatom ami nagyon idillikus volt. Kocsikáztam a naplementébe és egy tök hozzáillő soul zene ment. Nagyon fílinges volt. :-)Vártam a game day iroda tesztet, de kivételesen csak klisé fikázást kaptam. Meglepődtem, de az OtherWorld teszt, eggyezett a véleményemmel. Havernak ajánlottam a wd t, kérdezte milyen. Magamtól mondam neki gta+splinter cell kombó. És még sincs semmi köze a gta hoz, az más, kezeljük is külön...
A sok negatív kritika se biztos h rossz neki. Így lehet a második rész még nagyobbat durran. Sőt a hype pénzt beleteszik a játékba
-
Dexar007
veterán
Mert nincs mas alternativa amivel jatszhat az ember.
De valojaban.: Egy sablonos,unalmas, szar fizikaju jatek ami idovel egyszeruen kifullad. En a 2. felvonas felenel hagytam abba, azota el se inditottam. Az osszes kuldetes arrol szol,hogy menj el ide,hekkeld meg,old meg. A sorrend meg a karakterek valtakoznak,de egyebkent semmi ujdonsag nincs benne.
70-80% kornyekere ertekeltek a jatekot ami teljesen realis,valojaban par ev esetleg honap mulva mar senki se fog emlekezni ra,esetleg arra,hogy mekkora reklamkampany volt mogotte. -
hudekira0
tag
-
boost
veterán
-
Maggio7
tag
-
Bencus88
nagyúr
-
malphitee
senior tag
-
sittes79
addikt
-
Thodeus
aktív tag
Nem vagyok hasra esve tőle. Grafikára meg folyamatosságról nem nyilatkozok, mert ilyen silány minőségű videóról azt megállapítani nem célszerű, de látszik, hogy nem kiemelkedő. Ami meglepett, hogy alig van járókelő, pedig elvileg több van, mint a ps360 verzióban. A másik meg, hogy 20 méterre előtted tölti be a dolgokat sokszor.
Ez az order 1886 meg tényleg nagyon látványos és jól animált, bár a lövölde része semmi extra nem volt, de ebből a szűk 2 percből megint nem vonok le semmit. Tényleg egy interaktív filmre hasonlít. Ha egy local co-op kampány lenne benne az fasza lenne. (ezt hiányolom kicsit, meg a multi orientált exkluzívokat)
-
gianni85
veterán
-
Maggio7
tag
-
vg
veterán
-
tDr1v3r
veterán
-
zzola
titán
-
barcabome
aktív tag
-
barcabome
aktív tag
-
lukirobi
tag
-
ForRedGlory
félisten
-
fricci
tag
-
Thodeus
aktív tag
-
vg
veterán
-
haddent
addikt
-
törölt tag
-
Garada
őstag
-
haddent
addikt
-
törölt tag
Lényegtelen. Nem mutatnak be játékot nem létező eszközre. Márpedig a morpheus jelenleg csak technológiai szinten létezik. Se neve, se megjelenése, se ára. Nem termék.
Ha ott lenne a listában a morpheus-al kapcsolatos bejelentés, ez abpont legalább hihető lenne. Mindegy hányan veszik át a hoaxot. -
Garada
őstag
-
törölt tag
-
Def26
félisten
-
Gijon
senior tag
-
Madwe
nagyúr
Meg amikor a mac-ekből kihagyták a floppyt, most a dvd fejeket (bár ezek inkáb új funkciókkal lettek kiváltva s amiatt lettek feleslegesek), az ipadből azt hogy usb-s eszközöket köss rá, memóriakártyát rakj bele s lehetne még sorolni
De az internet mindig azoktól hangos akik elégedetlenek s mindent akarnak (pedig minél kevesebb funkció tud csak megvalósulni egy jobb, koherensebb környezetben, éljenek a célhardverek - amik kommunikálnak egymással), ha ők határoznák meg mi kéne most a ps4ben is lenne floppylemez, memóriakártya olvasó, nyomtató és scanner, fax, mikro, hűtő, mosógép, vízforraló, fogkefe, beépített 10 colos touchscreen, 100 megapixeles kamera s még telefonálni is lehetne vele, sőt közlekedni is 
-
Madwe
nagyúr
-
ForRedGlory
félisten
-
malphitee
senior tag
-
hommeros
őstag
-
vg
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Mister_X
nagyúr
-
malphitee
senior tag
-
bulikavagyok
nagyúr
-
Neoteric
addikt
-
Dexar007
veterán
-
Madwe
nagyúr
Ha rendesen vinnék az okostv-k a youtubeot akkor ok. enyém amúgy viszi rendesen, de ha telóról küldöm rá a linket akkor megkukul sokáig... Amúgy a legnagyobb baromság egy konzolt, ami játékra van és sokat fogyaszt, médiatartalmak lejátszására használni. Ha okostv van és kielégít hajrá, ha nincs akkor okosító stick/médiabox és sokkal jobban jár az ember, kevesebbet fogyaszt, jobb a kezelőfelülete stb... Tényleg nem értem mi ez a nagy mindent vigyen a konzol divat... semmi értelme, usákokat még megértem mert javarészt marketingbirkák lakják akik szarnak mindenre, de kis ésszel könnyen belátható hogy semmi értelme... Miben jobb psen xboxon elindítani a yt appot/dlna-n filmet mint tv-n/médiaboxon? akár 1 egy előnyt mondjatok pls... Az egyszeri kiadáson kívül amibe a médiabox kerül s 20-40k között van, ami nem sok, cserébe gyorsabb és könnyebben kezelhető, célra fejlesztett ux-el és beviteli eszközzel tudod megtenni a dolgokat...
-
gyuribácsi88
addikt
Pont ez a lényeg, hogy minden készülékben van youtube app, kivéve a ps4 konzolt. Komolyan mondom te semmi mást nem csinálsz mint kötekedsz állandóan, meg mindig valami hiányod van, nem tudom miért nem veszel egy One-t, és ejakulálsz magad alá a remek appoktól

Megmondták hogy a ps4 a játékokkal foglalkozik és azokra fókuszál, a One meg egy médiacenter, tele felesleges ficsőrökkel, akinek kell mindenféle app meg bizbasz az vegyen One-t, és ne a ps4-től várja el hogy One-ként üzemeljen.
-
vg
veterán
-
bulikavagyok
nagyúr
-
gyuribácsi88
addikt
-
Madwe
nagyúr
-
TazLeacher
nagyúr
Mint PS3 tulaj folyamatosan követem a topicot, szeretek naprakész lenni.
Igazából azt nem értem, hogy miért várod el, hogy egy pár hónapos termékre akciókat dobáljanak? Pontosan azért dobálnak akciókat a másik két platformra, hogy abból még az utolsó centeket is kirángassák. Most úgy csinálsz, mintha nem ez lenne minden területen...a telefonoknál amikor megjelenik az új típus, akkor nem régit akciózzák? Nem értem a problémád...mire akcióznának? A 3 hónapra?
-
Garada
őstag
-
gianni85
veterán
árat lenyelem, mind a gépét, mind a játékokét. A kevés játékot szintén, habár még mindig nevetséges, hogy egy árva NFS az autós felhozatal... Ami viszont baromira szúrja a szememet, hogy az új játékok helyett özönlenek a feljavított lastgen cuccok. Ha ez, meg a túlárazott demók (bocs, prológusok MGS:GZ) lesz a trend, akkor szép generáció elé nézünk.
-
vg
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 4
- (kiemelt téma)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A Capcom szerint a Pragmata még csak a kezdet lehet
- Gaming notebook topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Amazon
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Ez el is döntötte a dilemmámat. Mivel nincs internetem, ezért csak antennával tudok internetezni.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kendek