- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeventeV
őstag
válasz
barcabome
üzenetére
Szia. Nagyon szívesen.
A kontroller beállításaim: Sensitivity - 80, Linearity - 30, a többit hagytam úgy ahogy van.
Nekem ezzel elég jó időket sikerül összeraknom, és nyerek rallykat is Clubman nehézségen (Open a legkönnyebb, ez utána jön).Rallycrossban van egy alternatív útvonal, amit a verseny alatt minden versenyzőnek egyszer teljesítenie kell. Azt a kört nevezik Joker körnek. Ez vagy levágja, vagy hosszabbítja az eredeti útvonalat, a taktikázás miatt fontos. Pl. ha látod, hogy nem tudod megelőzni az ellenfeled, vagy csak ki akarsz maradni egy esetleges csetepatéból, megcsinálod a Jokert, és üres légtérben autózhatsz jó köröket. Aztán mikor a többiek is megcsinálják, lehet mögéd érkeznek.
-
LeventeV
őstag
válasz
barcabome
üzenetére
A karriernek 3 fő komponense van:
- bajnokság, amit a játék ajánl
- bajnokság, amit te tudsz szerkeszteni
- onlineKezdetben kapsz egy autót (Mini Cooper), azzal kell elindulj, és kreditet gyűjts, hogy jobb autókat vehess.
Az a bajnokság amit a játék ajánl lehet Rally, Rallycross és Hill Climb. A kezdő autó miatt evidens, hogy a rallyval kell kezdened. A legkönnyebb nehézségen indulsz, ha benne vagy az első 3-ban, akkor lépsz egy nehézségi szintet, amivel persze több pénz is jár. Ha azután megint benne vagy az első 3-ban, megint lépsz egy szintet, ha az utolsó 3-ban végzel, akkor pedig visszalépsz egy fokozattal könnyebbre. Ha a kettő között vagy, akkor maradsz azon a szinten. Nem tragédia ha nem végzel az első helyen, mert pénzben nem sokkal maradnak el egymástól a helyek (Clubman szinten pl. az első helyezett 78 ezer kreditet kap, a harmadik pedig 72 ezret).
A bajnokság amit te tudsz szerkeszteni abból áll, hogy kiválasztod a verseny típusát, hány helyszínen akarsz menni, és hány szakaszt (1-12). Kiválasztod a nehézséget, de csak azt a szintet választhatod, amit az előző bajnokságban már elértél. Ekkor a játék végez egy számítást, hogy hány kreditet kaphatsz maximálisan azért a bajnokságért.
Az online alá tartoznak a PVP eventek, online bajnokságok, és a napi-heti-havi kihívások. Az itt szerzett kreditek is a karrierben szerzett kreditekhez íródnak hozzá és itt is csak azokkal az autókkal indulhatsz amiket már megvettél. Tehát kezdetben csak a challengeket tudod csinálni, vagy keresel olyan PVP eventeket ahová van megfelelő autód.
A challengek nagyon jók, mert csak egyszer próbálhatod meg. Nincs restart, nincs második esély, semmi. Egyszer elindítod, végigviszed és azzal az idővel maradsz. A játék az eredményed alapján jutalmaz majd meg. A havi challengeket érdemes csinálni, mert ott a maximálisan elérhető összeg 4oo ooo kredit.A megvásárolt autók mind alap modellek, ha mész velük akkor különböző fejlesztéseket kapsz (turbó, súlycsökkentés, stb). Itt jön képbe majd a team management. Mérnököket veszel fel, akiknek különböző perkjeik vannak, és minél fejlettebbek, a versenyek között annál több mindent tudnak megjavítani az autón, vagy annál hamarabb kapod meg a fejlesztéseket. Nekik is fizetést kell adni, így nyílván az olcsó mérnökök gyengébbek, a drágábbak jobbak.
Pl. én most a 95ös Imprezával mentem egy bajnokságot. Kezdetben az autónak csak az alapbeállításai voltak meg, 13oo Kg volt, és 265 lóerős. Egy bajnokság után kaptam hozzá a speckó beállításokat, és a súlycsökkentést 12oo Kilóra. Most még várom a turbót, amivel az autó 31o lovas lesz. Érződnek a fejlesztések amúgy, egyre jobban mész az autóval.
Amúgy érdemes óvatosnak lenni, mert a szerelés pénzbe kerül, így a bajnokság végén levon 4-5 ezer kreditet szerelésért.
Végül a kreditek értékéről: 1 bajnokságban a legkönyebb szinten összeszedsz úgy kb 18o ooo kreditet, majd egyel nehezebb szinten 3oo ooo kreditet. Egy WRC autó pedig 65o ooo kreditbe kerül. Ha lenyomsz 3 bajnokságot a Minivel akkor már vehetsz WRC autót, de inkább ajánlott sorba menni, mert a WRC autóval első perctől nem fogsz tudni versenyképes időket futni.
-
Madwe
nagyúr
válasz
barcabome
üzenetére
vegyétek meg külön külön a sp-t, annak elvileg működnie kéne, nem? vagy a sp csak az eredeti játékot birtokló accounton vehető? vagy ha őt is érdekli vegye meg s reménykedjetek

Az utolsó bekezdésed meg: ha eladja a gépet, az acocuntját nem adhatja el elviekben, mert az jogilag tilos. azaz le kell törölje. Ha te átveheted az accot akkor beteszed primaryra s kész. Nem gépet néz, azt sose néz validálásnál, csak accountot!
-
A`rpi
addikt
válasz
barcabome
üzenetére
Nálad ha másodlagos az a fiók amivel a játékok meg lettek vásárolva csak akkor működnek ha van állandó internetkapcsolat, és csak azon a fiókon amin meg lett vásárolva más fiókokkal nem osztódik a megvásárolt tartalom. Restore Licences-segíthet.
Ha nem boldogultok, akkor ajánlom a webes deaktiválást.
És csináljatok mindent elölről. -
A`rpi
addikt
válasz
barcabome
üzenetére
Keresni egyelőre nem lehet, olyan felhasználó adatlapjára kellene rábukkannod,
aki csatlakozott ehhez a közösséghez. -
Elderath
addikt
válasz
barcabome
üzenetére
Lifteknél pl meg bossok előtt közvetlenül nem lehet használni a csengőt. Másik játékos csak akkor jöhet be, ha van a pályán bell maiden. Ez spawnolhat akkor is, ha beckoning bellt csengetsz és akkor is, ha sinister bellt. Vannak pályarészek viszont, ahol alapból vannak.
-
Madwe
nagyúr
válasz
barcabome
üzenetére
Store weboldalán a save - weekly deals - all deals - ps4re szűrés után ott van minden... Ezen kívül vannak a futó akciók, de azok is ott vannak a save fül alatt (ps+ mindig, valamint jelenleg pl a spring fever week 8) Keresd ki magadnak, te tudod mi van meg neked és mi érdekel, de itt mindent kilistáz...
-
haddent
addikt
-
Dawide@axele
aktív tag
válasz
barcabome
üzenetére
A zöld ládáknak nem sok értelme van!Viszont a platinára hajtassz akkor a story módot minden mellék feladattal is teljesítened kell.Ahhoz viszont nem árt ha minden skill pontod már meg van.Szóval én Coop-ot nyomtam mielőtt végigjátszottam és így lett meg a max skill pont!Pénzt pedig tudsz a másik multis küldetéssel szerezni!Nekem már több mint 1 milla van de nem tudom mire költeni , max majd a dlc-ben!
-
Dawide@axele
aktív tag
válasz
barcabome
üzenetére
A zöld ládákhoz meg kell nyitni a küldetéseket (a jelek keresése a falon) amikhez assasin-okat kell felbérelned és őket elküldeni!Lesz a küldetések között láda nyitás ( zöld) , bérgyilkosság és artifact gyűjtés is.Elég időigényes 1 dolog.Nálam már majdnem megvan minden.A platinához nem kell ez a rész de hogy 100% legyen a játék ahhoz igen!nekem már meg van a platina!

Kinek hogy tetszik a Dead Kings?Szerintem elég jó lett!Valahogy jobban tetszik mint az alapjáték

-
gyuribácsi88
addikt
válasz
barcabome
üzenetére
Hát vagy keresel egy olyat aki mondjuk most vesz ps-t és valamennyire ismered, majd a digit játékok árának a felét utalja el neked és akkor megosztod vele az accod, és utána meg felesbe veszitek a többit. De ez meg a másik illetőnek nem fog tetszeni, mert úgy lesz vele hogy ha előre utal neked akkor te akár le is léphetsz a pénzével. Szóval ez ilyen oda-vissza bizalom jellegű dolog.
-
haddent
addikt
válasz
barcabome
üzenetére
Az a helyzet, hogy kívülről egy routernek láthatatlannak kell lennie. A PS4- nek megvan a portja, pl 1234, akkor a PSN a te ip cimed pl, 1.2.3.4:1234 -en el kell érje a ps4-et. Az teljesen lényegtelen, hogy te lokálisan hogyan hány routeren keresztül stb oldod meg, HA megoldod a rendes routeolást.
Amit el tudok képzelni, hogy a Sony esetleg most tényleg lépett valamit, és kibukik ahol nagyon szarul vagy sehol nem volt semmi beállítva.
Biztos tudnak majd még valamit tenni az ügy érdekében, de ez az érezhetően lokálisan is orvosolható probléma, ha modemmel megy, routerrel nem.barcabome úgy emlékszem régebben is volt valami kissebb méretű tömeges probléma a routerekkel, azt talán valóban megoldotta egy psn és egy destiny update (nat type -pal volt gond, meg a destiny kibaxott mindenki stb..). De minden esetre ilyenkor jól kibukik, hogy melyik router az ami nem rejti el magát kívülről teljesen
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gyuribácsi88
addikt
válasz
barcabome
üzenetére
Privát üzenetekre én pl mindig válaszolok, több száz privát üzenetre válaszoltam már, volt ahol szájbarágósan kellett leírnom mert az illető nem értette. Én mindig szívesen segítek ha értelmes a kérdés. Ha olyan a kérdés amit a google 0.3mp alatt dob ki, akkor ott ne csodálkozz hogy senki nem válaszol. Sajnos itt is a legtöbb kérdés (és most nem a tiédre értem még mielőtt hisztiparádé lenne) totál értelmetlen baromság, arra senki nem fog válaszolni.

Mit értesz az alatt hogy mindig csak a fikázás megy? Az hogy leírjuk egy híg fos játékról hogy egy taliga szart sem ér, óóó bocsánat, innentől akkor csapjuk be a játékostársainkat, és mondjuk minden szarra azt hogy jó, és vetessük meg velük.

A másik amit nem értek hogy emberek nem tudják eldönteni hogy milyen játék kell nekik vagy kell e nekik az adott játék, és másoktól várják el hogy döntsenek helyettük.

Elképzelem amikor ezek az emberek elmennek egy étterembe és már 1 órája az étlapot bámulják majd a végén a pincérnek mondják hogy ajánljon nekik valamit mert nem tudnak dönteni.

Madwe-ről meg ne is beszéljünk, annyi embernek szokott segíteni hogy csodálom a türelmét, és azt hogy sokszor ugyan azt kell leírnia naponta 5x, mégis leírja és segít. Szóval őt pont nem lehet azzal betalálni hogy nem segítőkész.
-
Vasy09
őstag
-
mlinus
őstag
válasz
barcabome
üzenetére
Én igen. A konzolos topikokban valóban negatív volt a hangulat a beta után, de van normális topikja ahol azért sokan szeretik is.
Ez egy autós játék, el kell felejteni hogy "mmo". Igen, többen vagytok egyszerre a térképen és lehet coop-ban illetve PvP-ben játszani, de ennyi. Ugyanaz a rendszer mint a 2 TDU-ban, csak coop-al kiegészítve.
Hasonlít a Horizon-ra igen. Viszont azt nem tudom hogy gamepaddel milyen, én kb 5 percet toltam úgy, aztán felcsatlakzotattam a driving force GT-met (PC) és benyomtam a hardcore vezetési modellt az opciókban, és szerintem baromi jó.
ahhoz képest hogy arcade nagyon jól kezeli a kormányt, ffb is nagyon jó.Van sztoriféleség, van mindenféle versenytípus, ha szeretsz vezetni akkor nem lehet gyorsan megunni, viszont ha csak a versenyzés érdekel, akkor felejtős, a játék nagyrészt arról szól hogy ide-oda kocsikázól. Persze lehet fast travelezni, de szerintem egy ilyen játékban bűn.

Autóból nincs sok, viszont szerintem viszonylag jó a lista. Ami viszont megmenti a kicsi listát az az, hogy át lehet alakítani az autókat hogy megfeleljenek különböző elvárásoknak (raid, off road, circuit stb), illetve valamilyen szinten testre is szabhatod őket.
Mikrotranzakciók vannak. Kb olyan mint a Forza 5-ben. Ott van, látod, egyszer felajánlja, de ennyi. Mondjuk pénzt keresni valóban nem könnyű feladat a játékban, de ez szerintem abból (is) adódik, hogy hatalmas mennyiségű tartalom van benne. Nem az a fajta játék amivel 10 órát játszasz és kész (vagy legalábbis a fejlesztők nem ezt akarják
)Akinek tetszett a TDU, azoknak mindenképp megér egy próbát. A vezetési modellt sokan nem szeretik. A betákhoz képest javítottak rajta, de szerintem így se felel meg mindenki elvárásának - azonban rengeteg dolgot lehet állítani, finomhangolni, még gamepaddel is, szóval biztos menthető valamennyire.
-
cyberkind
félisten
válasz
barcabome
üzenetére
Én csak a béta Crew-t próbáltam, közvetlen a Horizon 2 után, nagy nagy hiba volt, mert így nem fogok rohanni a boltba hogy megvegyem, ugyanis se nem forradalmi, se nem szép, se nem szippant be mint a Horizon, tökéletes tűzoltásra pc-n.

A Horizon egy picivel árkádosabb. -
shunter
aktív tag
válasz
barcabome
üzenetére
Nem olyan lesz mint a Ghost. Inkább BO. De viszont karakter mozgás Ghosts os. De aztán tényleg ennyi ghosts beütése van. Hál Isten... Az egy szégenfolt a COD néven.
A WD be a gémerek kritizálták a főszereplőt. Mondván, h szürke, jellemtelen. Sztem most ezzel a DLC vel már tesztelik, h a WD2 be milyen legyen a főszereplő jelleme. Sőt nem kizárt, h Tbone lesz az. Sztem...
-
-
BabMester
senior tag
válasz
barcabome
üzenetére
Ha nincs haver akivel egymás mellett vagy online tudjátok nyomni nagyon nagyon ismétlődő és unalmas lehet, illetve ha nem vagy az a fajta mint ahogyan én sem, h max szintű embernél még napokat-heteket bele ölsz csak h minden fegyverből,páncélból meg legyen a legjobb, csalódást fog kelteni, végig játszottam, nem azt mondom h megbántam a vételt de ha tudom h "csak" ennyi, nem szerzem be teljes áron, hanem várok akcióra, mert valjuk be, h a Story után megcsinalhatod újra ugyan azokat a pályákat csak nehezebben elég kevés, legalább valami pvp-t tehettek volna bele(amúgy napi pár óra mellett max 1 hét a Story, utánna már csak a gyüjtögetés megy)
-
Tegla80
addikt
válasz
barcabome
üzenetére
Tedd DMZ be a ps IP cimet,azt dolog letudva....
(amugy milyen router en log a rendszer??)Moby
En ugy emlekszem,h nyitogatot maganak is portokat mig nem raktam dmz be.(bf4 alatt neztem. Mèg irtam is ide anno,h ez mar tudja kezelni,de a ps3 az tuti nem. Tp 3600 om van.) -
Mister_X
nagyúr
-
whYz
őstag
válasz
barcabome
üzenetére
Ja ertem mar. Ha kontrollerbe dugod akkor az adjust devices-ben(ps gomb hosszan nyomasa) tudod allitani a hangerot, tehat nem feltetlen szukseges a kulon hangeroszabalyzo.
Ha monitorrol jatszol es kozel vagy hozza akkor tenyleg felesleges kontrollerbe dugni. En pl messze vagyok a tv-tol, nem szeretnem, hogy a nappali kozepen menjen keresztul a fuleskabel.

-
whYz
őstag
válasz
barcabome
üzenetére
Miert nem a Kama-t vetted? Az olcsobb es bedughato kontrollerbe. De amugy a Kunaival is meg tudod oldani ezt elvileg mert van hozza Mobile Device Connection Cable.
Nekem egy turtle beach zla headsetem van ami tokeletes kontrollerbe, rovid a kabele es 10 fontert legjobb ar/ertekben.
-
gyuribácsi88
addikt
válasz
barcabome
üzenetére
Tessék itt egy lista kb 200 fejhallgatóról. Részletesen hogy melyik támogatja a ps4-et, csemegézz
Csemege lista -
sittes79
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- ASUS ROG Ally
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- iPhone 15 Pro 128GB 89% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kendek