Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz Zoleee83 #153446 üzenetére
Köszi!
Igen, sajnos ez igaz. Felrakásnál ezzel kellett is játszanom párszor, hogy minimális legyen a hézag.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Anaren91
senior tag
válasz Zoleee83 #153446 üzenetére
Saját magadnak meg tudod csinálni, nem egy nagy művészet. Két évig olyan helyen dolgoztam, ahol különböző fóliákból hasonló, és még kacifántosabb dolgokat csináltunk. Nyilván profi plotterekkel, de egy ilyen skint tényleg nem nehéz megcsinálni. Türelem meg kis kézügyesség kell. Meg egy éles kés, olló.
[link]
Például ezzel a fóliával.MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
-
Sordoran
addikt
-
törölt tag
válasz Zoleee83 #157968 üzenetére
Szerintem meg buta vagy, ha ilyet állítasz.
Ízlésről - ki mit szeretről nem szokás vitázni. Ami neked tetszik, nem biztos hogy másnak is fog.Direkt írtam btw a HZD-t (nem az egyetlen megvásárolt játékom, amit refundolnék), mert amúgy egy remek játék és a nagyvilágnak tetszett. Egyszerűen hiába tűnik jónak egy játék, ha neked játszva nem tetszik.
Ezért jó lenne egy steam/xbox-hoz hasonló refund opció. Ami csak egy gombnyomás és nem kell supportot nyaggatni. 2 óra max playtime / 14 napon belül. Ez tökéletes lenne. Tőlem a walletre is mehetne a pénz.[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
válasz Zoleee83 #160309 üzenetére
Ne haragudj, de a HZD elég sok mindent másolt azokból a játékokból, amiket ekézel. Open world TPS-ként átlagos.
Összerittyentettek egy ötletes harcrendszert a gépállatok ellen, de több száz ember lemészárlása mellett az ember-ember elleni harcra nem sok figyelmet szenteltek (pl. az akrobatikus -nem túl - silent killek mellett nincs közelharc).
A fejlődési fa külön gáz szerintem. 3. szinten tanul meg az egész életében vadászkodó lányunk elugrani egy állati támadás elől."Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Polllen
nagyúr
válasz Zoleee83 #160329 üzenetére
Hívhatjuk közelharcnak, hogy csapkodsz egy bottal, ha ettől jobb. (amit ugye még csak maga elé sem tud emelni, amikor megtámadják)
A robotoknál csak a kicsiknél van értelme a közelharcnak, de azért van benne pár száz ember, akit ki kell iktatni. A silent killek mellett látványos a tudáskülönbség."Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
.LnB
titán
válasz Zoleee83 #160329 üzenetére
Mart fa nyílvessző-vel aztán reális fém robotokra lődözni. Nem is értem, hogy a WWII-ben miért nem azzal lőttek a tankokra.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Zoleee83 #160334 üzenetére
Kár ilyeneket egyáltalán felvetni, hogy realitás. Nekem sincs ezekkel bajom. A játék által támasztott szabályrendszerben kell játszani, ezt el kell fogadni, és ennyi.
-
sting2
addikt
válasz Zoleee83 #160461 üzenetére
" Nagyon Horror" ?..
( beteges, ocsmány, halucinogén,állandó torz hangok, sikongatás, jelenléte, stb.)Vagy inkább a Resi 7 - fojtogató, pszihó vonalon mozgó, olykor, olykor, Jumpscare-el is operáló Túlélés?
[ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
törölt tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
mike1334
veterán
válasz Zoleee83 #160918 üzenetére
Az újdonság miatt most a ps-sel játszottam többet. Mondjuk elég sok játékot kaptam hozzá, így nyilván az is befolyásol. Ami megvan xboxra is, azt inkább ott játszom. Uncharted 2-3, Valiant Hearts, CoD WW kampány, GoW ment le ps-en mióta megvan, Boxon azóta főleg csak Forza meg egy-két bc cím, de most pl a Tomb Raider Def edition jön xboxon, aztán megint valami ps ex cím, utána meg az a terv, hogy Witcher 3 Goty Xboxon, és közben pár lightosabb játék Ps-en, vagy 200 ft-os game pass esetén boxon
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
.LnB
titán
válasz Zoleee83 #160993 üzenetére
Nem írt ki semmit. És Aloy se mondott semmit. Szerintem abszolút nem érthető ez a megoldás. Mi van akkor ha én a sztori előtt szeretném bejárni az egész térképet? Mert csak.
Konkrétan megtörtént velem, hogy meg akartam mutatni a kisfiamnak egy Tellneck-et, mert szereti a dínókat. De nem azt amit meghackeltem már, hanem gondoltam keresek akkor egy másikat. Így elmentem olyan helyekre ahol még bőven nem jártam a sztori alatt. Mi ezzel a baj?
Persze attól még mert nem tudtam bemenni abba a ruin-ba, attól még Open World ez. Csak a megoldás méltatlan szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Zoleee83 #161269 üzenetére
Ennek ellenére
Avad királyék, elég lakájós kis "vityillót" rittyentettek oda maguknak, "titokban". (#161274) consono Ott vannak a collectibles és resource cuccok. Ha azok megmaradtak, akkor amiket én írtam miért ne maradhattak volna meg? Főleg ilyen bunkerekben.
Na de hagyjuk is. Nem olyan nagy dolgok ám ezek, még szerintem sem. Csak azért nem nevezném átlagosnál jobbnak sem ezt a történetet.
Pont én szoktam hangoztatni azt, hogy alkalmazkodni kell a játék által lefektetett játékrendszerhez, és szabályokhoz.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Zoleee83 #162051 üzenetére
Miért ne lehetne véleménye? Amennyiben nem értetted meg a dolgot, akkor leírom még egyszer:
Az zavar, hogy a ps4 topikot tolja tele ezzel, amikor nagyon nem ide való. Főleg, hogy unalmas már olvasgatni a topikokban, hogy a másik így szar - úgy szar.Tényleg akkora `kérés`, hogy ne erről szóljanak a konzolos topikok?
[ Szerkesztve ]
-
kekesi132
tag
válasz Zoleee83 #162135 üzenetére
Köszi a gyors választ, még igyekszem kicsit utána olvasni, és utána lehet, hogy feladok egy hirdetést, hogy PS-t vásárolnék.
Egyébként a használt játékok esetében, milyen árak vannak? Mi az ami reális, a régebbi exkluzívok esetében?
Első körben az alábbiak érdekelnének: The Last of Us Remastered, Heavy Rain & Beyond Collection, Uncharted The Nathan Drake Collection, Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, DriveClub.Plusz PS Now tapasztalatokat is szívesen várok, mert az első RDR-t is szeretném végigjátszani, de nem tudom mennyire működőképes a játék streaming.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
válasz Zoleee83 #162403 üzenetére
Már egyre jobb azt mondják és szeptemberben jön a 1.0 release. Én alapvetően tartok ezektől a játékoktól így első kézből nem tudok nyilatkozni - de játékmenetében nekem a H1Z1 jobban bejött.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
saelin
veterán
válasz Zoleee83 #162487 üzenetére
Kíváncsi vagyok mit fognak kiadni a konzolokra. Ha annyi különbség lesz mint a w3 pc-konzol verzió között, akkor nem érdekel, de ha attól nagyobb butításra kell számítani, akkor én ezt csak nextgenre veszem meg. A gta 5-el is így csináltam és nem bántam meg.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Lexus, Toyota topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Monitor hiba topik
- Filmvilág
- Őskoczka
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest