- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoleee83
addikt
válasz
Rage47 #238949 üzenetére
Jogos, rosszul fogyalmaztam nem "hibával" hanem jópár felesleges hülyeséggel volt tele.
Az mi hogy a gócvárosok és bázisok között szállítmányozol, egy széthullott országban, erre pizzát kell vinni egy gyökérnek az ország másik végébe, amikor az ember/porter az életéért küzd odakint a PV-kkel. Hát itt ledobta az agyam a láncot, és volt még pár ilyen okosság ami nem tetszett, biztos vinnék pizzát, meg bort... Ha innen indulunk eleve nem is kellett volna semmilyen jármű ebbe a játékba.
Egyébként tényleg meg volt magyarázva minden ~200 órát tettem bele asszem, én aztán végigolvastam minden levelet, meg mindent IS, de voltak baromságok benne.@LnB - Ne menjünk bele Tudom hogy ki ő, mondom hogy mindent elolvastam, több időt töltöttem ezzel a játékkal mint te a cikked alapján, meg rengeteget olvastam, előtte-közben-utána is.
Nem tökéletes, bármennyire is ezt akarod kihozni belőle.
De ettől egy Days Gone, AC, sőt a HZD pláne lehet jó játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! AKCIÓ !Garanciális - Számlás - PS5 Slim digital eladó
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest