- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemorino
tag
válasz
v!ct0y
üzenetére
Én két éve játszok a The Elder Scrolls Online-nal és ott is vannak, de csak kozmetikát, vagy olyan tárgyakat lehet szerezni, aminél a játékban jobbat lehet craftolni. Egy fillért sem adtam még érte, mert nem akarok zsákbamacskát venni. Alapvetően nem haragszok érte, mert azért tudtam olcsón megszerezni a játékot és a dlc-ket, mert páran ilyen hülyeségre költik a pénzüket. De azért ritka geci dolog ez, tele a Youtube 100§ értékű lootbox nyitós videóval, a játék árának sokszorosát lehet eltapsolni pár perc alatt és a végén még meg sem kapják azt, amiért vették.
-
Gery9112
őstag
válasz
v!ct0y
üzenetére
Lehet az EA azért van jobban terítéken mert ők nyomulnak ennyire látványosan. Számomra pl. Bobby Kotick és bandája legalább ennyire undorító de ők mintha tudnák magukról és a legtöbbször kussban vannak. Az EA-nél nem érződik, hogy meglenne ez a tudatosság és ha épp nem hülyeséget beszélnek, akkor kedvelt címeket/stúdiókat tesznek tönkre.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
v!ct0y
üzenetére
Jah, pont délután láttam hogy Te is játszol vele.Baszó' játék.Az első "Utazó" legyőzése után az első gondolatom az volt, hogy mi a francnak nem ilyen a Dark Souls sorozat és a Bloodborn.Tudom, tudom.Ez a két játék nem lenne olyan amilyen, ha lenne lehetőség a nehézség állítására.Mondja a többség.Szerintem meg nem így van.Mondjuk akkor talán többet is adnának el belőle

-
Zoleee83
addikt
válasz
v!ct0y
üzenetére
Hogy őszinte legyek engem a második chapter vége felé húzott be.
A story nagyon erős, a lovaglás nekem soha nem unalmas figyelem a dialógusokat, szerves része a játéknak, nálam angol gyakorlásnak is tökéletes.
Most 40%-nál, vagyis még a felénél sem járok 30 órával, de nagyon tetszik.
Mire végigjátszom itt a Metro, azután meg a Days Gone.
-
pr0bi
senior tag
válasz
v!ct0y
üzenetére
Csak azt nem értem miért tértek vissza 2 lemezes megoldáshoz (data disc,play disc), ez főleg a 2000-es évek elején volt divat. BD50-re tömörítve azért elég sok adat elfér amit utána kitesz hdd-re, a maradékot pedig letölti netről. Lemezt meg általában csak verification-re használja indításkor a ps.
-
válasz
v!ct0y
üzenetére
Beleolvastam pár komolyabb HDMI kábel tesztbe, mert kíváncsi voltam, hogy mire kell figyelni ha a különböző vezetékek közötti képminőségbeli különbségekre vagyok kíváncsi. De sajnos még mindig nem tudom. Bár ha az egy-egy esetleges pixelhibára gondoltok ami amúgy teljesen észrevehetetlen, akkor már értem.
-
rumkola
nagyúr
válasz
v!ct0y
üzenetére
nincs
vagy át viszi a 4K RGB 60Hz-et vagy nem
Más különbség nincs.
Tény hogy van olyan gagyi kábel ami nem visz át 422-n sem, de az gyorsan kiderül mert hangyásodik, villódzik, besötétül a kép.
Amúgy a PS4pro tudtommal HDR-nél nem RGB-t nyom ki hanem 422 vagy 444et, innentől fogva pedig aztán pláne nem kell a 18Gb+ kábel.
Nem prónál pedig pláne elég akármilyen kábel. -
seniman
veterán
válasz
v!ct0y
üzenetére
Dehogynem,de akkor "a hiba az ön készülékében van".
A store tökéletesen üzemel,lekopogom sosem volt vásárlási gondom,az üres egyenleget leszámítva. 
(#155524) -FreaK-
Kizárt,szomszédomnak a kollégája kártyája van hozzárendelve az accountjához,ha nagy ritkán onnan vásárolna.Úgy hogy a srácnak van saját fiókja,ugyanezzel a kártyával,tehát azzal fizetsz amivel akarsz.
-
-
zedok
őstag
válasz
v!ct0y
üzenetére
Hello!
Hát, én erre azt mondanám, hogy a meleg hő miatt, biztos van valamennyi anyag tágulás. Remélhetőleg nem a hatalmas puffer kondik nyomják ki a műanyagot..

Milyen helyen van tárolva a konzolod?
Más:
Knacket beszereztem. Nagyon király játék. Abszolút megfogott ez a "gyermekvilág".

-
A`rpi
addikt
válasz
v!ct0y
üzenetére
Nem azért hogy védjem őket, meg nekem aztán teljesen mindegy hol vásárolsz, de akkor ennyi erővel sehol ne vegyél gépet, mert sok boltról született már itt negatív vélemény.

Arról nem is beszélve, hogy értékesítés után három nappal a hivatalos szervizbe kell eljuttatni ha véletlen gond van a masinával. Szóval az értékesítésen túl nem sok köze van egyik boltnak sem a gépekhez, ha véletlen pocsék akkor az nem az ő saruk.
Az ígérgetés az megint más kérdés, de ha készleten van és tényleg bontatlan a gépcsomag, akkor nagyon nem tudsz mellényúlni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- War Thunder - MMO Combat Game
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- 2év Garancia! MSI RTX 4090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK Z270 i5 7600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondjuk addig megnézem akkor majd a Pens meccset.

viszont eddig nem volt gond egészen tegnapig

Kendek