- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
- Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Viper26 #205009 üzenetére
A Sleeping Dogs-ot én nagyon szerettem PC-n, 2x is végigtoltam anno.
Most a hétvégén a Heavy Rain-t fejeztem be, a sztori egész kellemes volt, voltak igen erős pillanatai a történetnek, ahol komolyan izgultam a karakterek sorsa miatt. A vége is meglepett, nem erre számítottam. Ami viszont kiidegelt, az az irányítás. Hogy ez milyen katasztrófa A kamerakezelés is gyötrelmes, nekem nagyjából ilyen 10-15 évvel ezelötti játékok jutottak róla eszembe, nagyon rossz volt irányítani a karaktert. Nem tudsz futni, nem látod hova mész, mindenben elakadsz... A tömegen átverekedni magad a karakterrel rémálom.
Remélem a Beyond és a Detroit egy picit jobb lesz ebből a szempontból.
-
rezy89
tag
válasz Viper26 #198136 üzenetére
A videó minősége hagy kivánnivalót maga után, de nagyrészt szerintem csak a színárnyalatok változtak melegről hidegre. Távolabbi dolgokat nagyobb köd fedi gondolom a ramspórolás miatt, részletességben nem sok különbség van, de az igaz hogy az E3-as anyagra jobb ránézni. Mindenesetre szőrszálhasogatásnak tűnik égbekiáltó különbségekről beszélni...
-
hombre[EU]
veterán
válasz Viper26 #198118 üzenetére
Nem látom mi a probléma, a grafika összeségében javult (gondolom a napszak/megvilágítás,ami szembeötlō), zombik mennyiségét nagyjából tartották... Nincsenek a végsō buildben scriptek, míg az E3 demó tele van (minden E3 gameplay szét van scriptelve,mivel ekkor még nincs kész a játék)
Life, Uh, Finds A Way
-
Wesder
félisten
válasz Viper26 #198118 üzenetére
Az emberek vagy elfelejtették, vagy elnézőbbek mert Sony meg exklúzív.
hombre[EU]
Sunset OD nekem a humora és a közlekedés valamint hogy az egész egy agymenés adta el. Gondolom ha itt megmurdàlok akkor nem 8-10 respawn animàció egyikével fogok visszatérni.
GoW jó lesz normàlon engem csak a Story érdekel.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
A`rpi
addikt
válasz Viper26 #181929 üzenetére
"5400-as külső HDD elég, vagy mindenképp 7200-asat keressek bővítéshez?"
Gyárilag 5400 fordulatszámú merevlemezzel szerelik a PS4-eket.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Viper26 #176629 üzenetére
Szerintem azt itt senki sem tudja, hogy ezek a csatlakozók mennyi összedugásra lettek hitelesítve. De pár ezret biztosan kibírnak különösebb probléma nélkül. Olyan nagyon sokat meg nem kell játszani vele, hiszen sajnos viszonylag kevés rá a tartalom. Mindazonáltal én inkább nem húzogatom az enyémet, csak félre van rakva és kész.
-
MODERÁTOR
válasz Viper26 #176573 üzenetére
Én egyszer összeraktam, illetve egyszer szét is szedtem annyira, hogy leragasszam a CEC lábat a HDMI csatiban. Azóta is vígan megy, viszonylag sokat használom, ma is több órát toltam VR-ban.
A TV mit mutat? Ha bekapcsolod a VR-t, akkor 4K-ról Full HD-re vált vissza a felbontás. Ekkor biztos, hogy adja a jelet a headtset felé. Próbáltál más forrásból is jelet küldeni rá, hogy az megy-e?(#176570) MoRT2195: Biztos van olyan akinek kell, de inkább rakd fel HA-ra. Itt a topikban tilos ilyesmit hirdetni.
(#176577) TXT: Ott az összefoglalóban a lista. A VR nagyszerű élmény, ha fogékony vagy az ilyesmi újdonságokra és nem sajnálod rá a lóvét, akkor szerintem érdemes beruházni.
-
saelin
veterán
válasz Viper26 #139845 üzenetére
Jaa, hogy EA játék. Náluk némelyik játékban híresen rossz a netkódjuk és nem is minden játékukhoz van dedikált szerver. Hanem peer-to-peer kapcsolattal oldják meg a multit. Az említett játékkal nem tudom mi a helyzet.
Amikkel én játszom neten azokban sosem láttam még laggot: Overwatch, Paladins, Fortnite (pve és br), Driveclub, ESO, Warframe stbstb. Nem vagyok nagy mutlis játékos. Esetleg ha van más amit többjátékos módban kipróbálhatsz, akár csak egy órát, akkor szerintem tedd azt. Ha több játék is csinálja akkor ott valami gebasz lesz.
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
-
WaterWave
veterán
válasz Viper26 #138694 üzenetére
Dragon Ball Fighterz...
január 26-án jelenik meg, azaz holnap
Szerintem borzasztó, de akinek gyerekkorában ez volt az etalon, azokat megértem
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
törölt tag
válasz Viper26 #128115 üzenetére
otherworld - retroworld -
metal gear sorozat >> 168 percHa kicsit is érdekel az univerzum, akkor magyar nyelven talán ez a legjobb lehetőséged. Töménytelen információt kapsz, de legalább tudni fogod ki a Big Boss ami azért nem elhanyagolható dolog.
ui. most látom csak, hogy oriic playlistjét linkeltem be köszi neked is, hogy egybe raktad (ha már zoly-nak nem volt ehhez affinitása)
[ Szerkesztve ]
-
RangerFox
veterán
-
Madwe
nagyúr
válasz Viper26 #127106 üzenetére
Ne iRacing rajongók videóit nézd? Mármint persze az egy tök korrekt szimulátor, csak évi 18-20.000 forintba kerül... Nomeg a kormánya pont bugos, patchnotesban pont írták h az ffbt s oversteert annál a tipusnál javították...
Btw megőrülök, venném meg a gtsport deluxe editiont az új magyar accomra, de nem akarta elfogadni a kártyám. Ok akkor paypal, azt se eszi meg, valszeg letiltottak 48h. Ok, csinálok egy új profilt, ahoz már csak paypalt adom hozzá, elfogadja, de fizetésnél hibás címre hivatkozik itt is... Lol bmeg, usa storeba bármikor bármennyi pénzt el tudok költeni, de a legtisztább hazaiban nem megy... S most vagy bukom a preorder bónuszt, vagy megveszem usa storeba, s bízom abba h a preorder bónuszok meg digital deluxe extrák megosztódnak primary accounttal... ezt sejti valaki h itt hogy lesz?
Ugye azért akarok magyar accal játszani, h eus ellenfeleket dobáljon a sport mód, mert (legalábbis betaban) usa accal ottaniakkal, magyar accal europaiakkal játszottam...
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz Viper26 #127044 üzenetére
Eddig csak a demoval van mindenkinek tapasztalata, a dayone patch 12gb... Simán lehet a megjelenésre kijavítják, másrészt más játékok büntetőrendszere sem tökéletes, s előfordulhatnak ilyenek...
Sőt, miután a driver ratinged nem tud növekedni bizonyos szintű "biztonsági ratinged" után, ezért mindenki rá van vezetve, h ésszel, különben hiába lököd ki az elötted levőt s kapsz jobb helyezést, a ratinged nem fog növekedni (a rövidítéseket s feloldásuklat már elfelejtettem )[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Viper26 #126913 üzenetére
Nekem vegyesek az érzelmeim, sok dolgot szerettem a demóban, ugyanakkor sokminden nem tetszett benne. Előbb-utóbb tuti megveszem, az első visszajelzéseket viszont mindenképp megvárom, hogy hogy vélekedik róla a közhangulat, és hogy milyenek az eladások. Nem szeretnék úgy járni hogy 10-15-20,000 forint körül megveszem, és aztán a sikertelenség miatt lelövik a projektet.
-
front3r
őstag
válasz Viper26 #114907 üzenetére
A "missed charges" hibára nálam ez volt a megoldás:
A SEN profil Wallet fülön ki kell szedni a pipát, hogy kérje vásárláskor a jelszót!
Alkalmazod, ez után nekem ment a vásárlás.
Mondjuk én konzolon vásároltam, tehát lehet ez is szempont. Nem weboldalon.PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
alien19
tag
válasz Viper26 #122473 üzenetére
Ki ne hagyd mind nagyszerű játék lett, mondom úgy h csak 1től 3ig játszottam eddig velük (persze a többi sem maradhat ki) de pl. a 3. részt 2x játszottuk végig a párommal
[ Szerkesztve ]
Galaxy S22U/PS 3/PS4 Pro/PS5/XOneX/SeriesX/Nintendo Wii/NSW/LG G2 OLED/ PSN ID: gzsolti
-
addikt
-
birorichard
őstag
válasz Viper26 #121440 üzenetére
Destinyit tolod még? Egyszer beszéltük a topicjában, hogy ha egyszer ps-em lesz, játszunk vele, és most van.
(#121439) PandaMonium: hát igen, telnek az évek. face anim szerintem még most is nagyon jó. bár tény, hogy ehhez a technikai háttér már régóta megvan, idő/pénz kérdése a részletessége. A látvány többi része meg már szerintem a felbontáson és a többi renderbeállításon megy el, amiből meg ennyi volt a max az előző generáción. A művészeti része, pályadesign, részletesség, stb. viszont nagyon ott van, a mai színvonalnak simán megfelel, ezért is öregszik szépen a játék (szerintem).
-
Xaels
félisten
válasz Viper26 #120697 üzenetére
Igazából bármelyikkel kezdheted, utalások vannak de a történetek mind önállóak. Én a 4.-el kezdtem mert az volt a Bundle-ben. Azután az Uncharted Nathan Drake Collectiont vettem meg, ami mind3 korábbi rész felújított verzióját tartalmazza, az első bizonyos téren nem jött annyira be, de a 2. zseniális volt már.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
KaitouP
nagyúr
válasz Viper26 #118750 üzenetére
Azt majd a GT7 hozza el majd - várhatóan a konzol életciklusának végén, ahogy a GT6 is tette (volna).
Ne tartson vissza az hogy főként online versenyekre épít a játék, mert ha kikupálják a problémás dolgokat, akkor simán lehet belőle jó játék. (Én vagyok csak úgy vele a GT6 miatt, hogy óvatosan állok hozzá.)
(#118800) Scholes9
Bizakodó vagyok, mindkét Metro játék szuper, ha kicsit többet látunk és tudunk, részemről is megy a pre-order.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
Rigormortiis
veterán
válasz Viper26 #118582 üzenetére
Igen, érződik rajta, hogy a sztori masodik felét gyorsan össze kellett rakniuk. De az egész sztori szerintem a sorozat utóbbi két évtizedének legrosszabbja (Ha a sorszámozott részeket nézzük). De ettől függetlenül én is ajánlom. Szintén platina lett a vége, pedig nem vagyok trófea-hajhász.
A lényeg: ne Final Fantasy játékként tekints rá. Így nagyon jól elszórakoztat.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
veterán
-
veterán
-
KaitouP
nagyúr
-
Scholes9
nagyúr
válasz Viper26 #117881 üzenetére
WQHD felbontásban volt szerencsém kb maxon fix 60 fps-sel végigtolni kiegészítőstűl egy GTX 1070-en még az év elején, brutál komoly élmény volt, a látvány pedig mondanom sem kell, hogy pazar egy ilyen konfigon Aki teheti PC-n játssza ki, ezzel egyetértek
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
l.skywalker
félisten
válasz Viper26 #117127 üzenetére
Ezeknek kell lennie benne, vagy alapból vagy külön le kell tölteni:
Star Wars: Battlefront
Star Wars: Battlefront Deluxe Edition (Ion Grenade, Ion Torpedo, DL-44-es Han Solo fegyver, Ion Shock, Victory Emote)
Season Pass (+20 új galaktikus technológia, úgy mint: fegyverek, járművek, Csillag Kártyák mind Birodalmi mind Lázadó oldalra, +16 új multiplayer pálya, 8 hős, 4 új játékmód)
Outer Rim DLC
Bespin DLC
Death Star DLC
Rogue One: Scariff DLCNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wlac
Ármester
válasz Viper26 #116762 üzenetére
Általában a kiadói nyomás miatt. Ha a készítőkön múlna, biztos sokkal több játék késne, mivel nyilván ők sem akarnak rossz munkát kiadni a kezeik közül, azonban ez a legtöbbször nem az ő döntésük. A kiadó azt nézi, hogy melyik hónap melyik napja a legoptimálisabb a kiadásra, és olyankor kitolja a címet, a többit meg majd a fejlesztők utólag patch-csel intézik. Különösen jellemző ez a nagy múltú játéksorozatokra, ahol már a cím eladja a játékot. És igen, ezért nem szabad előrendelni.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
marilllyo
veterán
válasz Viper26 #116122 üzenetére
10 körül lemezesen is kapsz jatekaimon használtan. Szerintem vedd meg úgy....kipörgeted aztán továbbadod. Bukni sem feltétlenül fogsz rajta.
Egyébként 10k-t megér. Annyi, hogy Egy GTA-val ellentétben ez el tud fogyni sajnos. Főleg ha sztori szempontjából nézzük. Az elég rövid. SQ-val meg a többivel együtt oké.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
ViktorHUN79
aktív tag
válasz Viper26 #116122 üzenetére
Énis pont ezen rágodom elég jó akciók vannak újonnan boltból 9990ft ér árulják, azt néztem aprón, vaterán, jófogásonmeg a használtat akarják 11,de legtöbbször 12 ezerért. Nemtudom mitgondolnak, hogy aki 10 körül rászán egy játékra, főleg mi magyarok, nemnézzükmeg hogy hol mennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest