Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
Nem volt egy nagy durranás ez az Uncharted. Tetszik a játékmenet, de 20 perc volt. Esélyes, hogy beszerzem.
-
killer095
őstag
Mikortol lesz elérhető az uncharted demo nem tudjátok?
-
Elims
veterán
válasz
hakos1987 #62301 üzenetére
Majd kiderül,hogy mennyire korrektek..tőlük rendeltem az uncharted-et.
Árpi: "...vacakol az ecject gomb:
1.Szét kell szedni, rézfelületet megkapargatod."'hàt hallod...mi vagy te????Lexikon???? !!!! :-)
Ezt én is köszönöm!!! (Ha ne adj'isten..)
"Ha állítva használod tegyél alá valamit (ha nincs állványod, ittlévők közül sokan nem preferálják mivel hangosabb így a gép. )"
Mondom én! :-)
Nekem is àllítva van az első perctől kezdve.Állvàny nélkül...F.B.I: És igen,nem a meghajtò oldalàn van àllítva. :-/
(Nincs hely,de ma megfordítom.)
Köszi! -
oriic
HÁZIGAZDA
Back to the Future: The Game - 30th Anniversary Edition Trailer
Megjelenés:
US: Október 13.
EU: Október 16.
Nagy kedvenc a sorozat, mindenképp megveszem.
-
F.B.I.
veterán
Az állítva használatról (mivel most szedtem szét a harmadik gépet, ami....úristen, hogy néz ez ki kategóriába került nálam, holnap képekkel):
- aki állítva szeretné használni, az arra az oldalra állítsa fel, ahol a meghajtó van, mivel több friss levegőt tud beszívni így, a felülre kerülő venti, továbbá így nagyobb nyíláson áramlik be a levegő, mivel a másik oldalt a merevlemez a felét elfoglalja, halkabb, szárazabb érzés.
Valamint így a processzor is jobban szellőzik, mivel a műanyag felületet közvetlenül éri a levegő, nem szorul be a gép alatti 10 mm résbe, mint fektetett állapotban. Standat Legóból a legegyszerűbb (kép holnapra arról is).
-
Neoteric
addikt
US Storeon is mától lesz elérhető az Uncharted demo?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
kanyez
tag
#phgergo
Nyilván időközben rájöttem.
-
A`rpi
addikt
válasz
banana_joe #62329 üzenetére
Ha állítva használod tegyél alá valamit (ha nincs állványod, ittlévők közül sokan nem preferálják mivel hangosabb így a gép. )
Tudjon alulról is szellőzni, tudni illik, két oldalán szívja be a "hideg" levegőt, és ha állítod, akkor pont az egyik oldalon "áll". -
marilllyo
veterán
A Sony hülye e-mail-ezése... Egy rohadt demo miatt is "Thank you for your purchase 0 HUF.".....
-
kanyez
tag
Igen, ezekkel képben vagyok, de engem csak a konkrét alapgép érdekel.
-
hakos1987
őstag
köszönöm szépen a választ, így világos!
kanyez: [itt van, hogy melyik bundle-höz jár CUH-1216], ettől újabbakban már mind az van.
-
kanyez
tag
Konkrét üzletet esetleg tudnátok írni ahol a legújabb gépek vannak? Gamesoft-nál van CUH-1216A, azt tervezem is megvenni, viszont jó lenne még egyéb opciók.
Ahogy látom persze kb. sehol nincs kiírva hogy melyik széria, körbe kell telefonálni..
-
A`rpi
addikt
Ha lejárt a garancia és vacakol az eject gomb:
1.Szét kell szedni, rézfelületet megkapargatod. [link]
Vagy:Kikötöd a kapcsolót.
Mivel szoftveresen is ki lehet adatni a lemezt.
Lemezes játékon kinn a főmenüben Options> Remove Disc(#62320) hakos1987
Egy gépen egy időben lehet több elsődleges és másodlagos fiók.Lényeg csak annyi: Elsődlegesen beállított fiók tartalmai
(játékok, és a plus előfizetés)
osztódik meg más felhasználókkal a PS4 konzolodon. -
hakos1987
őstag
az enyémet neten regisztráltam, asszonyét PS-en keresztül. Ezen a gépen lett aktiválva mind a kettő. Át tudom állítani valahogy asszonyét másodlagosra? Vagy egyáltalán át kellene állítanom? Ha veszek PS+ előfizut, mindketten tudunk online játszani, ugye?
bocs a lámázásért, kezdő vagyok
-
Blashe
aktív tag
Ha egy új PS fiókot hozok létre, akkor azon is tudom használni a már meglévő PSN live előfizetésem???
-
Migul
csendes tag
válasz
toompa #61975 üzenetére
Sziasztok nekem lenne egy ilyen problémám mint a linkelt probléma de hiába csinálom meg semmi nem segít.
Egy nap vagy pár óráig jó aztán megint kidobja a lemezt ,bár ezt mondanom sem kell hogy most járt le a Gari szeptember 9 edikén.
Egy fehér tipusú Ps-ről van szó.
Valaki tud valami jó megoldást rá.
Köszi -
chosa91
aktív tag
Lehet volt már, de nem igazán találom (pedig ~ 3 hete én is bújom a fórumot és naprakészen olvasom).
Destiny-vel kezdtem el játszogatni és "társakat" keresnék. Szint: casual (még minden új és tetszik is).
Tudtok esetleg magyar közösségi csatornát játékspecifikusan (only ps4)? -
Tuomas
addikt
válasz
getdizzy #62310 üzenetére
Szia!
Itt lehet, hogy előbb, és szakszerűbb választ kapsz a kérdésedre:
Milyen Tv-t vegyek? -
getdizzy
aktív tag
Sziasztok!
Új tévére ruháznék be hamarosan.
Most jelenleg egy 40 colos HD ready LG-m van.
Az elvárás egy FullHD tv lenne amin PS4-el játszanék és filmeznék leginkább.
A 40 colos tévét már kicsinek tartom ezért a min elvárás már egy 48 colos lenne és ha bele is fér Sonyban gondolkodom.
Az árat kb 150-200 ezer forintra lőném be maximum.
Előre is köszönöm -
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- 3 hónap garival
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Lenovo Legion go
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest