Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phausto
tag
válasz Angry Rabbit #54296 üzenetére
Nekem is 2 napos a kicsike! Reméljük nem állandó hiba nekem sem. Este megnézem újra.
-
urbi107
tag
Sziasztok!
Innen vett már valaki játékot?
http://gamedealdaily.com
The last of ust-t szeerném megvenni.
Elvileg amerikai accot kell csinálni.
Utána a játtékkal magyar accból lehet multizni?
Köszi -
Madwe
nagyúr
válasz varadigabor #54284 üzenetére
Az az egyik leginkább harcore verekedős típusból való, iszonyat időzítések - kombófolyamok vannak benne, érdemes az egyébként egész jó tutorialt végigtolni!
-
Pöttön
őstag
Na kérem, vásároltam egy 1 éves PS Plust, már töltöm is az MGS-t, meg aki akar multizni Diablo3-ba, GTA5-be vagy Last of Us-ba az felvehet, esténként (8 után) rá szoktam érni.
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
törölt tag
válasz RiseOfEvil #54283 üzenetére
Pont tegnap írtam róla, egy jelenték postcunamit, de semmi baj
/nem pont vitáról ez igaz, hanem pstv + android,de lényegében ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
-
RiseOfEvil
tag
Használja valaki a psvitával való remote playt?
Kétféle ember létezik: akinek tetszem és akinek rossz az ízlése.....
-
Tuomas
addikt
válasz #20844032 #54281 üzenetére
Hát így jártam Mondjuk abban biztos vagyok, hogy erre a generációra is egy halom király játék lesz, csak bírja a pénztárcánk. Már most kapásból látjuk előre a jövő évet, és az még csak a kezdet.
Most pl a watch dogson gondolkozom, 5500 ft-ra le van akciózva, de megfogadtam, hogy csak olyan játékot veszek meg, ami meg is éri a pénzét[ Szerkesztve ]
We were here
-
Robi86
senior tag
válasz marilllyo #54248 üzenetére
Én benne lennék, úgysincs egy árva ismerősöm se psn-en, mert nem igazán szoktam a játékok multi részét még csak kipróbálni sem, de hátha gyarapodik majd
Mondjuk még ps3-mon a LBP Kartingban (amit szintén a ps pluss-al adtak) volt olyan pálya, hogy a tojást kellett üldözni és megtartani a kocsival. Na az nagyon nem ment, úgy látom ez ahhoz hasonló lesz.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Tuomas #54276 üzenetére
Hát na. Legyünk tényszerűek. Az unchartedek csodálatosak voltak ps3-on(oké, az 1-el voltak gondok). Egyáltalán nem érződött rajtuk az, ami az tlou-n, hogy ez már nem erre a generációra való. 3 játék ennyiért jó deal, várom is, fogom is játszani, de nem pezseg a vérem érte. Nagyon(NAGYON) sokszor végigjátszottam őket. Olyan sokat ehhez a jobb graf már nem fog hozzá tenni. Nyilván, akik az előző genben nem volt jelen, annak ez most így nagyon oké (de azok eleve butaságot csináltak, amiket most részben jóvátehetnek ).
-
A`rpi
addikt
válasz marilllyo #54270 üzenetére
Lehetőség szerint játékban érdemes felvenni a gyorsaságot, ha a ketyerében állítod az nem feltétlen jó. Nekem mondjuk szerencsém van, mert én pont hogy lassú érzékenységen szeretem az egeret. Ez passzol ezekhez az átalakítókhoz, talán így a legrealisztikusabb az irányítás.
-
törölt tag
-
marilllyo
veterán
válasz ZozzHUN #54262 üzenetére
Nekem PS3-hoz volt anno FragFX. Bár nem használtam. Alacsony sebességen használva egész pontos volt...és használható...de ha kicsit felhúztad a sebességet akkor az átlós mozgás már necces volt. Gondolom itt is hasonló a helyzet..?!
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
törölt tag
válasz Tuomas #54263 üzenetére
Én nem találtam. Pedig nagyon-nagyon kíváncsi vagyok már, hogy mit kezdtek az első résszel, amit én személy szerint imádtam, de az technóban még eléggé kakás volt a maga idejáben. Csodálatos lesz végre a neki méltó prezentációban újratolni (pedig vagy 10x biztos végiggurultam már rajta )
-
Zerdal
tag
Na ma tulaja lettem egy The Last of Us -nek. Remélem tetszeni fog. 8 ezer pénzt megért nem?
"Bízz Istenben és tartsd szárazon a puskaport!" Oliver Cromwell || PSN ID: Zer0DMG83
-
ZozzHUN
addikt
Ahol aim assist van, ott nem. Killzone Shadow Fall-nál nincs aim assist, ezért érződik, hogy nincs sok esélyük. Amennyiben az OWL rope funkcióra van állítva, akkor kiegyenlített mondjuk a dolog, de ha támadáson van akkor esélyük sincs a gonoszoknak
Aki multiban akarja használni a Titan One-t bill+egérrel: az tartsa bedugva a kontrollert microusb kábellel PS4-nél, és akkor nem kell 10 percenként újracsatlakoznia a programnak. (Nincs leállás 0,5 mp-re sem)
"Titan One-t PC-re és PS4-be is be kell dugni, felprogramozható, makrózható, ahogy a weboldalon is írják. PS4 ugye 10 percenként ellenőrzi a beviteli eszközöket, ezért a programjában külön be kell állítani, hogy automatikusan újra csatlakozzon az eszköz. Először pánikba estem, hogy 10 percenként ki kell húzni, aztán be kell dugni a Titan One-t, de szerencsére így semmi dolgom vele."
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tarti19 #54255 üzenetére
>Mivel nyitott világú az UC4
WUT??
>Viszont egyáltalán nem lesz olyan szép, mint az Order
WUT2??
Ordert a batman is zsebreteszi nagyrészt, pedig az _tényleg_ sandbox
>míg az UC kőkemény játékot hoz majd el nekünk
Hát izé...mmm...kinek mi a kőkemény játék Borítékolhatóan ugyanaz lesz, mint az első 3, és az összes videó is ezt igazolja eddig. Sok cinematic event, néha kis qte, lesz valami üntyümpüntyüm kötelezőjellegű puzzlesolving, és 90% coverlövölde.
Nagyon-nagyon várós, iszonyatos techdemo lesz ez is, de azért vannak itt érdekes elképzelések
-
Tuomas
addikt
válasz Phausto #54258 üzenetére
Ha konzolközelbe kerülsz szerintem próbáld ki újra, hogy berakod rest módba, aztán úgy bekapcs. Ha állandó probléma, akkor jelentkeznie kell újból.
Most próbálok visszaemlékezni, hogy tegnap én kapcsoltam-e be rest módból, de nem tudok, nem ugrik be Egyszer asszem automatikusan kikapcsolt, és akkor visszakapcsolásnál nem volt semmi baj.[ Szerkesztve ]
We were here
-
Phausto
tag
válasz Tuomas #54247 üzenetére
A bekapcs gomb az jó, nem romlott el, hiszen ki-be dugás után be tudtam vele kapcsolni. Lehet tényleg csak egyszeri fagyás volt. Mikor megvettem a konzolt kipróbáltam egyszer a rest módot, akkor jó volt. Csak most a frissítés miatt gondoltam hogy az lehet a gond. De lehet tényleg csak valami megmakkant
-
tarti19
senior tag
Mivel nyitott világú az UC4 s még így is nagyon-nagyon pazar a grafika s ennek a megjelenítése. Nagyon várós.
(( Viszont egyáltalán nem lesz olyan szép, mint az Order. Igaz az utóbbi csak techdemó szerű játékokcska volt, míg az UC kőkemény játékot hoz majd el nekünk. ))PSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
A`rpi
addikt
válasz hoby36 #54249 üzenetére
Magyar fiókra szeretnél feltölteni?
Kártya szám a fontos, kártyatulajdonos nevét ugyan úgy írd be, ahogy a kártyán is van ékezetek nélkül, hátsó háromjegyű szám szintén fontos, és a lejárati dátum év és a hónapot is jól meg kell adni.
Számlázási címet is add meg szintén ékezet nélkül,
(nekem itt nem valós címet is elfogatott.)[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ma délután magyar idő szerint 1-kor hullik le a lepel az új nordic games játékról.
Egyesek új Gothic-ot vízionálnak.Live-Die-Respawn
-
hoby36
senior tag
Sziasztok!Szerettem volna venni 3 hónapos ps+ előfizetést és bankkártyával fizetni ezt.Mindig a következő hibaüzenetet kapom:E-82000003.Ez mi lehet?
A logikában semmi sem véletlen!
-
marilllyo
veterán
PH!....azért ezt a Rocket Leauge-t ugye kipróbáljuk egymás ellen kolletkíven...
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Tuomas
addikt
válasz Phausto #54246 üzenetére
Ó, akkor így már más a helyzet, azt nem hiszem, hogy az új frissítés miatt van, mert akkor már másnál is előjött volna. Lehet, hogy valamiért rest módban "megfagyott", viszont akkor a bekapcs gombod nem romlott el.
Próbáld meg újra, hogy rest módba teszed, és visszakapcsolod, hogy csinálja-e megint, ha igen, akkor valami hiba okozhatja. Ha nem, akkor lehet, hogy csak egy pillanatnyi üzemzavar.
Szerk: A jelzőfény pulzált?[ Szerkesztve ]
We were here
-
Phausto
tag
Sziasztok!
Valaki járt már úgy, hogy rest módból nem tudta visszakapcsolni a gépét? Tegnap este elindítottam pár letöltést plusz feltettem a kontrollert tölteni és reggel mikor kapcsolnám vissza nem reagált semmit a bekapcsológomb. A lemezkiadó gomb az pittyegett, de a power gomb meghalt. Csak konnektor ki-be dugás után tudtam újraindítani, akkor már jó volt, persze a gép nem örült neki, database rebuild... stb.
Tegnap raktam fel az új frissítést, lehet azzal van a gebasz? -
VooĐoo
tag
Lehet igazad lesz és ott nem kéri, akkor viszont hajrá.
PSN: Neon--Skyline
-
VooĐoo
tag
válasz varadigabor #54240 üzenetére
Meg lehet csinálni, de a bankkártyádat nem fogja elfogadni, anélkül meg nem tudod aktiválni a trial-t.
PSN: Neon--Skyline
-
-
tepenzed
őstag
válasz varadigabor #54237 üzenetére
és ezért veszel plust is a japán accra?
-
varadigabor
senior tag
Guilty Gear Xrd a japánok ps+ mellé kapták? meg lehet még azt szerezni ha csinálok japán accot?
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
marquuard
veterán
Elég sokan panaszkodnak Redditen, hogy az új update után random kikapcsol a konzol, bezáródnak az alkalmazások és data corruption van. Valaki tapasztalt már ilyet? Nálam 20 perc elteltével kifagyott a Witcher és kilépett a kezdőképernyőre.
PSN ID: marquuard
-
LeventeV
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
Én is tervezek majd venni, igaz nekem van egy, de az sajnos csak PS3-hoz jó. PC-s irányítástól messze van, viszont én lövöldözős játékot ha tehetem csak ezen játszok, itt PS4-en is ellavíroztam BF4, és Plants vs. Zombies Garden Warfare-t is joy-al játszottam ki, ha lett volna hozzá átalakítóm inkább azzal toltam volna, de ami késik nem múlik.
-
N@idia
őstag
válasz delibab #54220 üzenetére
Ettol nem igazan kell tartanod ha elinditod nem fogod tudni abbahagyni Egyébként en mar 2 hete nem kapcsoltam be a konzolom ennyire nincs idom mostanaban jatszani es ez miatt lassan kezdek is pipa lenni, hogy mindig van vmi....
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
bandi0000
nagyúr
válasz ForRedGlory #54218 üzenetére
Hát minden 3. Szót értek, remélem nem az angol tudásomra épül az uncharted mert veszett fejsze akkor az is
Xbox One: bandymnc
-
delibab
senior tag
válasz N@idia #54215 üzenetére
Hát ez az, én se, pedig mindig is érdekelt... azért az az esélyesebb, hogy megveszem csak attól félek, hogy belenézek aztán pihen mint most a witcher... addig jutottam, hogy megöltem a griffet, pedig megjelenés napján megvettem...
A`rpi : nekiülök egy hétvégén? nem rossz ötlet, de pont van még max 7 napom, hogy megszülessen a második fiam, így azt gondolom az ötleted sajnos hamvába halt... pedig nekem tetszene! Neked egyébként majd írok mert tegnap megvettem a turtle beach stealth 400 headsetet, be is üzemeltem aztán ennyi, de ha lesz egy kis tapasztalatom megosztom veled!
" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “
-
bandi0000
nagyúr
Na most ez az uncharted milyen kategóriába sorolható? Last of us annyira nem tartott a tv elött azért kérdem
Xbox One: bandymnc
-
A`rpi
addikt
válasz delibab #54214 üzenetére
Ha csak átszaladsz a sztorin egy hétvége alatt ki lehet egy részt játszani, persze neki kell ülni, de emlékeim szerint 6-8 óra alatt végig lehet menni a történeten, epizódonként.
Kalandjáték,itt ott ügyességi feladatok, és puzzle-ok, szerintem könnyen emészthető stílus. Egy próbát megér.
[ Szerkesztve ]
-
delibab
senior tag
válasz Elderath #54204 üzenetére
Aztaq..va na ez igen! Egyenlőre nálam is tuti vétel, legszívesebben megvenném a nathan drake collection-t is, de nem hinnem, hogy lenne időm végigjátszani mindhárom részt... bár még így is lehet, hogy megveszem...
" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “
-
Wlac
Ármester
válasz ImpersonatoR #54211 üzenetére
Igen, ilyen. A Golden Abbys olyan amúgy, mint a többi Uncharted, csak kicsit minibb, plusz nincsenek benne szörnyek.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
addikt
-
mrhitoshi
veterán
válasz gyuromoj #54194 üzenetére
Konkrétan a Sony nem lesz kint, viszont fejlesztők lehet. De ha lesznek is kint nekik fejlesztők, azok sem fognak már olyat mutatni, amit ne mutattak volna az E3-on.
Majd szépen csöpögtetik azt a pár exkluzív címet ennyi szerintem a 2015. Az igazi nagy dobbantás 2016 lesz. VR, és rengeteg exkluzív akkor fog megjelenni.[ Szerkesztve ]
PS4
-
N@idia
őstag
Ha mar az UC4 ilyen fantasztikusan nez ki el sem tudom kepzelni mit fognak mulveni a The last Of Us 2-vel ahhh azt mar meg sem merem majd nezni amikor hivatlosan is bejelentik Szerintem a GC-on mar esedekes lenne...
(#54207) Neoteric En meg bizok a The Division-ben, bar ahogy az mar kinez Egyertelmuen az UC4 lesz a top 1
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
Elderath
őstag
Megjött a hivatalos 1080p videó
youtube minőség de twitchesnél jobb
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
kiki22
senior tag
Sziasztok!valaki kinyomta mar az uj batmant?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- EAFC 25
- World of Tanks - MMO
- Asszociációs játék. :)
- ASUS routerek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Path of Exile 2
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest