Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Járókeret
senior tag
amúgy ilyenkor mi van? megveszed a játékot és kiderül,hogy szar ?
vársz a csodára,hát ha ad ki hiba javító updatet a gyártó? -
m.hegyi
tag
Sziasztok!
Elnézést ha már volt, nem találtam keresőben rá választ.
Kérdés: Használt Watch Dogs-al működik a multi? Van PS Plusom.Köszi előre is a választ!
-
N@idia
őstag
Vki aki játszik az AC Unity-val meg tudja mondani nekem,hogy még mindig 20-25fps-el fut-e a játék vagy azóta ezt kijavították

-
Járókeret
senior tag
válasz
wannnabeees
üzenetére
na ez mondjuk elég negatív a konzol világban. van egy jobb géped és nem megy el rajta régi játék, mert nem arra készült. biztos megvan a miértje, csak hát na

asszem mindent tudok már. most karira lehet beszerzek egy ps3-at. asszonnyal el leszünk vele néha

köszi a segítségeteket

-
wannnabeees
aktív tag
válasz
Járókeret
üzenetére
Talán egyszer elindul kis hazánkban is a régi ps játékok streamelése PS4-en, addig viszont nem lehet játszani PS4-en PS3-as játékokkal.
Viszont most elindult (talán) 1 olyan trend, hogy régi jó játékokat felújítanak a friss generációra.
Például a Last of Us, GTA V vagy a Halo Master Chief Collection (xboxon).Lehet reménykedni egy Uncharted kollekcióban is.
-
Járókeret
senior tag
válasz
Dexar007
üzenetére
igen a god of war-t láttam még az első részét. nagyon megtetszett. sajnáltam is hogy nem jött ki soha pc-re

szerk: ps4-re "régi" ps3 játékokat nem lehet beszerezni? vagy ez hogy működik ?
szerk2: ahogy nézem, ps3-at már dobják 50 körül használtan. kontrollerrel meg esetleg játékkal.
-
sittes79
addikt
576 szerintetek ma ide adja a GTAV-öt..váááááááááááá
-
Dexar007
veterán
-
Járókeret
senior tag
válasz
wannnabeees
üzenetére
Köszönöm a részletes infót.
Hát akkor marad a ps4

Nem gondoltam,hogy ilyen drága mulatság amúgy ez a konzolosdi.
Néztem,hogy 15K az éves Plus szolgáltatás. Hát nálam az túl van a kereten.Szerk: akkor lehet még is csak megnézzük azt a ps3-at. ha ennyi jó játék van rá visszamenőleg akkor 1 évig el lehet vele lenni (nincs sok időm játszani, max hétvégén)

-
Bencus88
nagyúr
válasz
wannnabeees
üzenetére
köszi, akkor ezt jobb ha nem írom bele
amúgy 1 órája nyomom és most még mindig jó. -
wannnabeees
aktív tag
válasz
Járókeret
üzenetére
Szia!
Vannak f2p játékok is (bár nem nagy a választék és a minőségük is megkérdőjelezhető).
Illetve ha előfizetsz PS+-ra, akkor havonta 2 ingyen játékot kapsz.Eddig indie játékokat nyomattak, de decembertől kezdve már lesznek AAA játékok is.
Decemberben: Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition
Januárban: inFAMOUS First LightÉn ha már beruháznék, akkor új generációs konzolba ruháznék be.
szerk:
"vagy ez konzolok terén így megy?"
Nem
konzolt az ember 5-6 évre vásárol. Viszont te most egy 8 éves konzolon (is) gondolkozol (PS3).
Vannak rajta jó játékok amiket megéri kijátszani (erre elég pár hónap), viszont hosszú távon már nem éri meg beruházni rá.Maximum lebutított verzióban jelennek meg rá a játékok már (ugyenez igaz az xbox vonalon is).
szerk2:
Természetesen egy PS3-al is el lehet lenni még évekig, hisz annyi jó játék jelent meg rá, hogy ihajj. Fel tudnék sorolni szerintem 50-60 olyat amit érdemes végigvinni (de ha mindenevő az ember akkor 90-100 is akad rá). -
Járókeret
senior tag
sziasztok!
nagyon új vagyok konzolok terén, eddig mindig pc-n nyomtam,de rá kellett jönnöm,hogy laptoppal nem megyek sokra.
a kérdésem az,hogy akár ps akár xbox-ra esne a választás (persze ps4 felé jobban hajlok,azért is írok ide), akkor vannak kiadott ingyenes játékok is? na nem mintha spúr lennék és nem akarok játékot venni, de azért csak megkérdem, hátha ... (steam-en pl vannak ingyenes játékok és nem is szarok).
esetleg egyéb infok is jöhetnek, nem tudom,hogy pontosan mit is kell figyelembe venni, ha az ember bele vágna a konzol világába.
köszi

-
Tegla80
addikt
Ha a support tèvesen informalt akkor most En is tèvesen informallak teged(titeket),de Ő azt irta nekem emilben
Èrdeklődnék,h a pl németorszagban vásárolt PlayStation4 re(vagy barmely Sony termékre),érvényesíthető e és él e a nèmet garancia magyarországon.(melyik szervizbe kellene vinni,ha gond van) > Köszönöm válaszukat.
" - Üdvözlöm,
A Sony garanciák bárhol érvényesek Europában. Attol függetlenül , hol volt vásárolva a konzol.
Itt küldöm a linket a szervízekkel , bal oldalon ki kell választani "v'álasszon egy opciót" azt ,hogy Playstation.
http://services.sony.hu/support/hu/repair/asc"En ettol fuggetlenul,azert a szervizt is megkerdeznem,h pl mit szolnanak egy nemet eladasu es garikitoltesu konzolnal.
-
-
Madwe
nagyúr
-
Dawide@axele
aktív tag
Valaki aki tolja az Ac Unity-t leírná nelkem privátban hogy mit lehet kezdeni a kék és a sárga ládával mert nem nagyon értem!Köszi!
-
válasz
gyuribácsi88
üzenetére

Pedig a Tlou sem volt rossz. -
-
mfranky
őstag
Sziasztok! Aki még nyomja a Destinyt és profin ismeri a játékot rámírna egy privit? Lenne pàr hülye kérdésem a játékkal kapcsolatban...

-
mattheus
őstag
válasz
Dexar007
üzenetére
Ha az LCD TV készülék más üzemmódban van használva, mint a játék üzemmód, akkor
sajnos jó eséllyel jóval nagyobb input laggal lehet számolni.
Bizonyos Samsung típusok esetében Movie üzemmód esetén 100 vagy annál magasabb érték is simán előfordulhat.30 ms vagy az alatti érték csak a Sony LCD Tévéken fordul mostanság csak elő.......
-
Bencus88
nagyúr
1-2 óra játék után újra jelentkezik a probléma. folyamatosan mintha nyomkodnám az r1-et. próbáljam tisztítgatni, vagy ilyenkor tényleg mi a teendő? Ahonnan rendeltem bolt oda kell vissza küldeni?
külön vettem a kontrollert kb fél éve lehet erre még garancia?
-
caska1991
tag
Kinel baszakodik meg a psn ???? nem enged fel destinyre .... az agyam mar eldobom... otlet ??? net van restore licences nem segitett.
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Van valami hír már hogy jön e PS4-re valami csihipuhi God of War?
A régi részek új graffal is jó lenne.
Továbbá lehet tudni hogy a December 6-7-én tartott ps előadáson milyen címek lesznek várhatóak?
(#35748) Jaka: Az eddigi videók alapján szerintem tuti hogy jobb.

-
Jakesz
addikt
A GTA V-ben javítottak a törésen, vagy ugyanolyan maradt, mint a prevgen verzióban?
-
WaterWave
veterán
válasz
wannnabeees
üzenetére
egész jó árak... sőt, nagyon is...
végre egy korrekt bolt -
optikal
tag
válasz
wannnabeees
üzenetére
Igen én is néztem,de nem muszáj ssd nagyobb hdd is ugyan így fog bele menni csak azért linkeltem hogy ha valaki cserélni szeretné.A srác a ghostal próbálta az ssd-t de csak 10 sec-el lett kevesebb a betöltés.Persze mindegyik játéknál máshogy tölt de nekem ez akkor sem éri meg hogy ssd-t vegyek .De már írták hogy lesz hozzá frissítés hogy külső hdd-t lehessen rácsatlakoztatni.
-
-
haddent
addikt
Borzalmas lassú bakker... ideges leszek ha kedd reggel 9kor nem áll készen minden
-
laciba77
tag
Megy minden USA pre load - DA:I, GTA V és FC4.
-
tepenzed
őstag
na már töltöm én is most indult xD
elvileg a bonusnak is a letöltési listán kéne lennie,nektek ott van?

-
laciba77
tag
Este 7 és még semmi az Usa Da:I és GTA pre loadról. Az európai GTA pre load már hajnalban elindult.
-
WaterWave
veterán
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Vajon mikor jön ez ki? Ha kijön egyáltalán mert erről nem hallottam, viszont ha ezt megcsinálják az tényleg komoly lesz
-
Petii7
csendes tag
Szerintetek hol vegyem meg, ahol olcsóbb és garantáltan újat adnak?

Eddig 120-ért találtam egyet, amihez Minecraftot adnak. Ennél olcsóbbat még nem láttam, meg nem tudom melyik bolt mennyire megbízható.
-
haddent
addikt
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Egy korrekt USB3 -as, olyan mint amiket te mondtál az előbb, az biztos hogy teljesen jó lesz, ott a HDD a bottleneck nem a csatolás/vezérlés. De ha ráengednek bármilyen USB HDD -ét akkor magukra vessenek mert biztos, hogy össznépi sírás lsz, hogy a kínai usb 1.5 -ös szaron nem fut el a Crysis 4

De egyébként nem értem, hogy hogy lehet olcsóbb egy külső (amihez tok is kell meg meghajtó, vezérlés..) mint egy belső. Vannak rémhírek, hogy külsőnek a selejtesebbeket adják, az úgyis olyan átmeneti kis semmiség meg a hurculosára fogják a hibákat.
-
válasz
haddent
üzenetére
Olvastam valahol hogy lesz ilyen hamarosan, gondolom ha egy usb3 vinyót kötünk majd rá, azzal nem lesz gond. Igazából egy minőségi 2-3TB-os usb3 vinyóval nem tudom milyen gond lehetne. Ha meg nem lesz belőle semmi akkor ott a 2TB-os 2,5" csak annak elég borsos az ára.
-
haddent
addikt
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Ez biztos? Csak mert ez már rázósabb téma, minden hülye iq szubzéró amcsi ráköt valami ősrégi usb 2 -es winyót aztán csodálkozik, hogy memory error meg szaggat a játék.. Túl sok bajuk lenne ebből (hacsak nem fognak hivatalosan támogatott termékeket árulni).

tepenzed attól függ milyen. Egy SLC de még egy MLC is tökéletes. Az én régi Samu 830 -am csak 120 GB -os, és van rá írva vagy 7TB és 94% -os
(50GB -os játékmérettel, és 50GB update/dlc/patch/savegame írással ez ugye 70!!db játék telepítés, használat nagyon túlozva) (Ugye minnél nagyobb egy ssd és minnél több üres helyet hagysz automatikus mozgatás/koptatásra, annál tovább tartja magát. Tehát egy 1TB -os simán túléli a PS4 -et szvsz.) -
tepenzed
őstag
nem vagyok egy nagy szaki de szerintem ssd nem is alkalmas játékok tárolására a folyamatos adatmozgás miatt elég hamar kicsinálod...
-
-
optikal
tag
PS4 Hard Drive / SSD Upgrade / Update / Change Easily!
Ha esetleg valaki cserélni szeretné. -
shunter
aktív tag
PCn néztem az accountomat és találtam egy olyat, hogy Subb Account. Ez mi? A profilomon belül csinál még 1et, és az hozzáfér a tartalmakhoz?
-
tepenzed
őstag
válasz
bozsik84
üzenetére
destiny: a küldetések nagy része plus nélkül végigjátszható,kivéve azok a küldetések, amihez a játék matchmakingel 2 másik emberrel egy-egy nagyobb ellenség legyőzéséhez, de ezek nem annyira lényegesek story szempontjából(már ha beszélhetünk történetről)
driveclub: van sima karrier része, botok ellen is játszhatsz stb,mint egy normális versenyzős játék
-
bozsik84
tag
Destinyhez és driveclubhoz szükség van ps+ előfizetésre?köszi.
-
WaterWave
veterán
Hát gyerekek... kb félórát néztem a csókát twitchen, kb félórát nyomta a gta5-el, utána bannolták is ahogy kell, de a jétékmenetet csak first person nézetben tolta, vezetéstől kezdve a gyalogláson át, mindent abban tolt, és hát... szerelmes lettem... mármint a játékba...
Félelmetes basszus annyira jó lett, hogy le kellett ülnöm kicsit
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Anime filmek és sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Valami baja van a tápomnak
- Építő/felújító topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

vársz a csodára,hát ha ad ki hiba javító updatet a gyártó?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

amúgy 1 órája nyomom és most még mindig jó.

(50GB -os játékmérettel, és 50GB update/dlc/patch/savegame írással ez ugye 70!!db játék telepítés, használat nagyon túlozva) (Ugye minnél nagyobb egy ssd és minnél több üres helyet hagysz automatikus mozgatás/koptatásra, annál tovább tartja magát. Tehát egy 1TB -os simán túléli a PS4 -et szvsz.)
Én személy szerint arra várok, aztán veszek is majd hozzá egy 2-3 vagy 4TB-os külső WD vinyót.
Nem tudtma, hogy kell itt
Kendek