Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:13:14

LOGOUT.hu

PlayerUnknown's Battlegrounds

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24251) elprimo válasza VGNGR (#24247) üzenetére


elprimo
junior tag

A híresség átka ;]

(#24252) adakiller


adakiller
senior tag

ezek a nagy - magyar - streamereknél nagyrészt tökmindegy mit csinálsz, tisztelet a kivételnek... 1 hete a daily mission miatt nyomtam egy 1-man squad-ot, és be mertem ugrani Mongnai-ba. A 4 fős magyar squad nem egymás mellé ugrott hanem 4 különöző épületkomplexumba, de viszonylag közel voltak. az első embert 1 az 1-be lelőttem. rámjöttek ketten, azokat is elkaptam. maradtunk 1 az 1-be a squad utlsó mohikánjával. mivel nem vagyok pro palyer, elkezdtem egy csiki-csukit játszani. ő kint én bent az épületbe. kinyitotta az ajtót félrugrott, majd amikor berohant volna becsuktam előtte az ajtót :D. közbe azért 1-1 kisebb tűzpárbaj akadt. aztán át tudtam rohanni egy másik épületbe ,de ő azt hitte elszaladtam és meggondolatlanul elkezdett rohanni, és sikerült őt is elkapni. na az események közben többek között mentek az olyan kifejezések: öld meg a qrvát, majom... legjobb duma a squad temetésekor: "akik baromi jól játszanak vagy csítelnek (kihangsúlyozva némi arcmimikával megspékelve), azoknak mind epikus neve van, mint killer, titán... :D. mert aki jobb/szerencsésebb/taktikusabb a másiknál az már csalhat is egyúttal.

hátha magára ismer a squadból itt valaki :D

szóval ha kempelsz az a baj, ha taktikusan és harcosan elkapod őket akkor meg az a baj... mert ők sztrímerek és "profik"... miközben a statsuk még hozzám képest (amatőr) is harmatgyenge...

[ Szerkesztve ]

(#24253) Csokishurka válasza VGNGR (#24247) üzenetére


Csokishurka
őstag

Haha pont ezt akartam írni csak én 3 nézőt saccoltam volna neki :D
Balfasz... :D

"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."

(#24254) Csokishurka


Csokishurka
őstag

Hát "néha ilyen is kell"....

"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."

(#24255) Winne válasza adakiller (#24252) üzenetére


Winne
nagyúr

Emlékszel nevekre? Privátban is jöhet. :)

GG Csokibácsi :D

Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...

(#24256) niof válasza Csokishurka (#24254) üzenetére


niof
addikt

Semmit nem számít a kill, a lényeg, hogy tiéd a vacsi! ;)

Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

(#24257) Segal válasza Winne (#24233) üzenetére


Segal
veterán

Nézd ha nem kellenek a skinek akkor nagyon mást nem tudsz kezdeni a kártyákkal mint kulcsot szerzel belőle. Maga a kulcs nem eladható de amit nyitsz belőle az igen. Nekem a 4 centestől a 6 euros tételig volt mindenféle bennük.

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#24258) Winne válasza Segal (#24257) üzenetére


Winne
nagyúr

Egy kellett csak, azt kiváltottam. Lehet szedek ki kulcsot akkor aztán megnézem mi lesz benne, bár úgysem kell semmi, mindenem van ami kellett. :)

Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...

(#24259) elprimo válasza niof (#24256) üzenetére


elprimo
junior tag

Ezt bár hányszor el van mondva , mindig az a válasz “en nem fogok campelni”, aztán sorba nyomják a 3 perces meccseket ;]

(#24260) PeL válasza elprimo (#24259) üzenetére


PeL
addikt

Személy szerint ~540 win után már engem sem nagyon érdekel az hogy feltétlen nyerjek (ebben nincsenek benne az early access-ben szerzettek). Én már inkább a K/D-m javítására mennék, a jó körökre ahol van akció meg pár kill, a win meg úgyis jön magától ha jól jön ki minden. De hát sajna a csapatban nem mindenki gondolja ugyanígy :DDD Leginkább az olyan körök fájnak számomra ahol nem történik nagyon semmi, lootolunk 10-15 percet majd a körbe beérve szétlőnek minket. Meg az 0-1-2 killes winekre sem vagyok túl büszke... Többnyire az olyan körökkel vagyok elégedett ahol legalább 5-6 killem van, vagy lőttem 12 jobbat, sajna elég kevés az ilyen alkalom.

[ Szerkesztve ]

(#24261) PeL válasza PeL (#24260) üzenetére


PeL
addikt

*1-2 jobbat akart az lenni, sajna nem vagyok shroud ;]

(#24262) Grave_444 válasza PeL (#24260) üzenetére


Grave_444
nagyúr

+1

Aki meg erősködik, hogy inkább 1 killel is, de legalább nyer annak egyszerűen túl nagy falat lenne a ......

[ Szerkesztve ]

(#24263) elprimo válasza PeL (#24260) üzenetére


elprimo
junior tag

Ha 15 percet lootolsz nem kene hogy az első körbe szét lőjenek érted :) az nem a loot hibája. Pont azért lootolsz hogy a végére oda juss , és ott is lehet lőni 5 fraget, úgy hogy jatszottál mellette 25 percet. Meg az elején is lehet lőni 2 killt ha előbb vetted fel a fegyvert és meghalni 3 perc alatt :)

[ Szerkesztve ]

(#24264) Winne válasza Grave_444 (#24262) üzenetére


Winne
nagyúr

Miért gondolod, hogy azért nem próbál mást, mert nagy falat lenne neki? Valaki winre játszik és tök mindegy hány killel. A játék elején emlékszem mindenkinek milyen adrenalin jött az endgameben, ennek már nyoma sincs, de olyan adrenalin mellett nyerni igazán nagy élmény volt. :K

Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...

(#24265) PeL válasza elprimo (#24263) üzenetére


PeL
addikt

Pont hogy többnyire a loot hibája, mert sokszor (mondjuk utóbbi időben szerencsére már nem annyira) mi is kint maradtunk a kékben is lootolni még 1 vagy 2 plusz fázist ha nem ránk szűkült, persze hogy mire megyünk befele már minden jó hely foglalt lesz, egy alapból foglalt campet lerusholni autóval meg kb pénzfeldobás hogy sikerül e, örülhetsz ha nem lőnek ki már a megközelítés közben az autóból vagy kiszállás után azonnal. Ilyenkor meg ugye az van hogy odavittük a jó lootot egy másik squadnak + az a 10-15 perc játék is ment a levesbe. Régebben elég sok ilyen kört nyomtunk, ki is égtem sokszor miatta, nem loot szimulátort akarok játszani. Persze tudom benne van ez is a játékban, de ez is megelőzhető, vagy legalábbis csökkenthető az esélye ennek ha időben elindulsz befelé, sokszor másodperceken is múlhat minden hogy előbb érj oda valahová mint egy ellenséges team.

[ Szerkesztve ]

(#24266) Grave_444 válasza Winne (#24264) üzenetére


Grave_444
nagyúr

Mert van, akinek nem való az FPS darálás azért. Az hiába tesz bele sok órát nem fog menni neki.
Persze azok is tudnak itt nyerni, pont ezért szép.

Ettől függetlenül, aki mondjuk cod vagy cs multiból jött más kategória a játéka. Ez tény, így van. Elég megnézni ahogy mozog, játszik, reagál, tud figyelni több dologra és tud gondolkodni, akár lehozni 1v4 squadot mert gondolkodik és tudja mit kell csinálni. Ez nem feltétlen a beleölt órákból adódik és nem is a lootból.

PeL Én értem mire gondolsz. Elfecsérelt idő, ha az elején mi is esünk nagyobb városba, lootolunk és utána ugyanúgy van hogy az első squad kiszed. Ilyenkor még az is sokkal értelmesebb, hogy bootcampben nem éli túl mindegyikünk vagy 2 perc alatt kiszednek.

[ Szerkesztve ]

(#24267) Csokishurka válasza niof (#24256) üzenetére


Csokishurka
őstag

Hát azért jobban esik ha van 5-6 kill de most komolyan senkivel sem találkoztam akivel meg igen azt bedarálta a kör vagy a végen lelőtte más...rating húzásra jó.
Apropó játszik valaki úgy hogy a vertical sensije magasabb? Én most tesztelgetem mivel a recoil controlom még mindig nem az igazi és hátha ez majd segít.

"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."

(#24268) PeL válasza Csokishurka (#24267) üzenetére


PeL
addikt

Sensit széthúzni sztem max arra jó hogy saját magadat szívasd, meg összezavard a "muscle memory"-t. Fix szenzivel tanulj meg recoilt tartani, Practice módban lehet gyakorolni szépen a falon a raktárak mögött ahol a sok idióta sem jön oda hogy lője a fejedet két méterről :DDD, próbáld meg egyre messzebbről úgy kilőni a sorozatokat hogy minél inkább egy pontba menjen, rövid idő alatt észre fogod venni hogy javultál.

[ Szerkesztve ]

(#24269) Tressy válasza Csokishurka (#24267) üzenetére


Tressy
senior tag

Én 1.3 mas verticallal játszok 800 dpivel.Elég sokáig gondot jelentett nekem Ar spray megtartása, de igy már egész tűrhetően megy még 3x el is(Ar kompi+verticallal)

[ Szerkesztve ]

(#24270) DiszNóÓl válasza Grave_444 (#24266) üzenetére


DiszNóÓl
senior tag

Én inkább nyerek, és csak olyan fightokba megyek bele amit tudom, hogy megnyerünk(90%-ban duot játszok), vagy nagy az esélye... Ezért sem szeretek randomokkal játszani akik lőnek mindenre ami mozog aztán meghalnak azért a 30-50dmg-ért vagy jobb esetben egy killért... +Inkább lootolok távolabb a géptől és bemegyek egy általam preferált helyre később aztán majd ott harcolok, mint egy pisztollyal az elején. Mondjuk én szinte csak Erangelt játszom és ismerem az összes dipet, házcsoportot, pozit amit érdemes játszani. :U Ha a killre mennék és pusholnék full retardáltba mindent akkor nem 2.53-as KGY-m lenne, de nekem ez is elég....

[ Szerkesztve ]

HATER

(#24271) elprimo válasza PeL (#24265) üzenetére


elprimo
junior tag

A jó pozíció , lehetséges tartózkodási helyek figyelése , foglalása mindig is fontos volt a játéknak .

(#24272) Winne válasza Grave_444 (#24266) üzenetére


Winne
nagyúr

Értem mit mondasz, de én arra céloztam, hogy lehet nem azért játszik rambo módban, mert nem tud, csak inkább nyerni akar és tartalékol arra, hogy a kötelező harcokba megy bele.

@(#24270) DiszNóÓl: Jó de te csalsz. ;]

[ Szerkesztve ]

Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...

(#24273) elprimo válasza Winne (#24272) üzenetére


elprimo
junior tag

Ugye a játék lényege a túlélés , csak egy maradhat a hegylakó ;]

(#24274) Grave_444 válasza Winne (#24272) üzenetére


Grave_444
nagyúr

Oké értem. Én pedig azt mondtam van, aki azért nem játszik abban, mert nem is tud.
Képtelen éles helyzetben megoldani.

[ Szerkesztve ]

(#24275) LendvaiFeri1


LendvaiFeri1
addikt

So lock up your daughter, lock up your wife, lock up your back door and run for your life

(#24276) niof


niof
addikt

Ez megint mi? :DDD Mi az a felirat a hasamon? Nagyban

[ Szerkesztve ]

Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

(#24277) elprimo válasza niof (#24276) üzenetére


elprimo
junior tag

És a fejed hol hagytad? :P

(#24278) ReFleXx válasza niof (#24276) üzenetére


ReFleXx
addikt

meg mindig meg tud lepni a jatek 😁

2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"

(#24279) Csokishurka válasza LendvaiFeri1 (#24275) üzenetére


Csokishurka
őstag

Nice one

"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."

(#24280) dudu5130


dudu5130
őstag

Vikendit jól elintézték :D Egy kisebb kompótban is garantált a legalább 1 kar :D Második szűkülés után mindenki csak SR-rel puffogtat egy házból :D

[ Szerkesztve ]

(#24281) jozefgucci1 válasza dudu5130 (#24280) üzenetére


jozefgucci1
addikt

Az első napon volt olyan hely ahol 5 SR volt pár házban :W , da a baromi hangos szelet nem tudták megoldani még mindíg .Napot már nem nagyon akarnak csinálni úgy látom csak a Skinek+ a Pass megy ,de amíg a birka nép veszi minek is raknának tartalmat a játékba . :N

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#24282) elprimo válasza dudu5130 (#24280) üzenetére


elprimo
junior tag

Bárcsak erangel is ilyen lenne.

(#24283) dudu5130 válasza elprimo (#24282) üzenetére


dudu5130
őstag

Erangelen így is többen játszanak. Én speciel nem szeretem.

(#24284) Csokishurka


Csokishurka
őstag

Igaz nem vacsi de ebédre se volt rossz :D

"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."

(#24285) elprimo válasza Csokishurka (#24284) üzenetére


elprimo
junior tag

Neked már megvan a napi chicken ;]

(#24286) Csokishurka válasza elprimo (#24285) üzenetére


Csokishurka
őstag

Jah ahogy megy ma úgy látom ennyi is marad :D

"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."

(#24287) BaLee


BaLee
addikt
LOGOUT blog

Ez a játék még mindig tud meglepetést okozni! Ez mi a bánat volt?

[link]

(#24288) DiszNóÓl válasza BaLee (#24287) üzenetére


DiszNóÓl
senior tag

Ez egy nagyon régi bug, el kell dobni a fegyvert és újra felvenni... :U

HATER

(#24289) Grave_444 válasza BaLee (#24287) üzenetére


Grave_444
nagyúr

:DDD :DDD :DDD :DDD Azért gondolhattad volna, hogy üres. Lett volna időd bőven rájönni vagy cserélni mielőtt üres tárral ráfutsz.

(#24290) BaLee válasza DiszNóÓl (#24288) üzenetére


BaLee
addikt
LOGOUT blog

Akkor eddig sikerült megúsznom. :)

(#24291) elprimo válasza Csokishurka (#24286) üzenetére


elprimo
junior tag

Elég egy naponta ne légy telhetetlen :D

(#24292) vaki


vaki
aktív tag

Ma megsajnált a PUBG, és úgy gondolta méltó vagyok egy újabb csirkére :D

[ Szerkesztve ]

A felhasználóbarát felhasználó

(#24293) Segal válasza vaki (#24292) üzenetére


Segal
veterán

Kemény csata lehetett a csirkéért :DDD
Gratula :C

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#24294) elprimo válasza Segal (#24293) üzenetére


elprimo
junior tag

Eszméletlen párbajban lehetett része :DDD

(#24295) Winne válasza vaki (#24292) üzenetére


Winne
nagyúr

A win az win. :DDD

Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...

(#24296) VGNGR válasza vaki (#24292) üzenetére


VGNGR
senior tag

az az ingame név :DD ;]

(#24297) Winne


Winne
nagyúr

Na kinyitottam két kulcsost, két full csicska dolgot kaptam. :DDD

Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...

(#24298) Segal válasza Winne (#24297) üzenetére


Segal
veterán

Akkor en szerencses voltam:)
En 5 vagy 6 ladat nyitottam es rendre 6-0.5 euroig voltak benne dolgok. Kiveve 1 amibe nekem is ilyen par centes.
Tobb meg mar nem lesz mert feladtam ezt a seasont. 9 szintet kene lepnem a vegeig hogy realis eselyem lehessen meg 1 kulcsra de epp tegnap koltottem el steaman mindenfele 80+%-os leertekelt jatekokra a "komoly bevetelem":DDD szoval tegnap is csak 1 kort jatszottam a pubg-val a napi feladatok vegett.
Most mar csak varom a szakal skint meg persze sokkal inkabb az ernyo skint:))

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#24299) IgnisFatuus válasza Grave_444 (#24274) üzenetére


IgnisFatuus
aktív tag

Az a gond, hogy ha valaki tud, azt sem támogatja a játék tapasztalatom szerint, mert annyira kaotikus a játék netkódja és a fegyvereket is összevissza variálják. Így aki CSből jön, annak is gyakran elmegy a kedve a rambózástól, mert beszívja...
Azt is hozzá tenném azért, hogy aki CSből jön, az tudja, hogy azon múlhat egy szituáció, hogy elléped-e vagy sikerül végig csendben lenned, így az is gyakran inkább megáll campelni és hallgatózik, aki egyszerűen csak taktikázik, lévén a leglassabb mozgásnak vagy bármilyen akciónak van hangja a PUBGben.

Ryzen 9 5950x @4,4T5,1GHz, Aorus X570 Master, 32GB Patriot 4400MHz, 500GB Samsung 980 Pro M2, 2TB Intel M2, 2TB Adata M2, 2TB Kingston SATA, XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310, SB AE-5 plus, Asus VG279QM, Ozone Strike Pro, HP Pavilion 14

(#24300) Csokishurka


Csokishurka
őstag

Nektek is szokott olyan lenni, hogy annyira szarul megy mintha egy órája telepítettétek volna a játékot?
Kb egy AFK embert nem tudtam volna kinyírni annyira suta voltam tegnap. Az nem lőtt le aki nem akart...

"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.