Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
adakiller
senior tag
egyetértek veled:
elmúlt 2 hónap termelése:
1, approx-appsnake: alig használtam majd kontakthiba, és gari.
2, gari idejére: ZALMAN ZM-HPS200
3, KINGSTON HyperX Cloud II pronos nyilván az első 2 füles 2k és 4k árban, míg a Kingston 30k. Ég és föld (árban is és hangzásban is). Egymás mellett állva duóba mostmár én is hallom rendesen a hangokat a Kingston-nal.
-
adakiller
senior tag
Dehogy, más is beleszalad ebbe ☺️. Remélem egyszer én is ennyi élettel fogok már tudni egyszer nyerni
Segal írását érdemes megfogadni. Heal-elni maxra a Top10-ben (idő és lehetőségek függvényében). Én a gránátokat a lehetséges irányokba egyszerre szoktam eldobálni. Egyikkel csak megugrasztom.
[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
tesztszerver az nektek sem működik (servers are busy)? gondoltam megyek kicsit a közelharcot gyakorolni, de pár napja nem tudok belépni.
[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
engem és a társamat este DUO-ba futás közben és bent a házban is többször "arrébb" rakott pár méterrel... eddig ilyen egyszer sem volt.
későbbi loot-ot én nem tudom hova tenni. akikkel játszok náluk egyszer sem fordult elő, nálam meg rendszeresen... mindig jönnek utánam, mert mindig találnak vmi értékes (boost, healing) cuccot. De volt már, hogy ajtó előtt semmi, bemegyek a szobába és jövök is azzal a lendülettel, és akkor már az ajtó előtt ott a fegyver és a 2-3 csomag töltény...
sajnos ez így tényleg nem a megfelelő irány ...
[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
értem én, hogy szar a deathcam, de ennyire?
[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
nálam is HDD esetén az első játéknál a repülőn "tértem magamhoz". SSD esetén egyből OK.
Konfig: I5, GTX980, 16 GB RAM
[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
nektek is van olyan, hogy duoban egy kevésbé "forgalmas" helyre ugrotok, és nem rajzolja ki, hogy egy másik csapat is ugrott oda? az elmúlt egy hétben ez már 4-5ször előfordult, úgy hogy kettőnk közül egyikünk se látta a másik csapatot
-
adakiller
senior tag
-
adakiller
senior tag
nem nagyon értem én ezt, a tickmeter 60-at mutat mostanság.
-
adakiller
senior tag
válasz RaGi91 #20483 üzenetére
a játékkezdés elejétől. holland szerverre dobál legtöbbször az elmúlt egy hétben többnyire, és max 50-ig esik le az elején. Bootcamp mellé szoktam ugrani Sanhok-on, és az első 2-3 percben míg lemegy a mészárlás ott addig van 50-60 közötti ingadozás, utánna stabilan 60.
-
adakiller
senior tag
egyetértek Segallal, előbb ugorj, hogy a 126 km/h-s utsó szakaszt célirányosan tudd megtenni előrehaladva a jelölt cél felé. és mondjuk én nem teljesen merőlegesen szoktam menni, "csalom" a távolságot. ezekkel azért lehet pár sec-et nyerni, ami az elején sokat jelenthet
[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
-
adakiller
senior tag
válasz maximilian4 #20555 üzenetére
Hova gondolsz? 😀 Nekem volt szar a reakció időm, és aim se volt egy csöppet sem 😀.
Viccet félretéve, nem tartom magam profinak, de amatőrnek sem. Az elmúlt bő 500 óra pubg alatt volt sok halálom többek között azért is mert sokkal jobb játékos volt az ellen nagyon sok esetben. Ezt a szitut nem úgy éltem meg, hogy nagyon elbénáztam, hanem számomra valamiféle hátrányos helyzet alakult ki. Ezért tettem fel ezt a videót, de a válaszolok között sem egyértelmű a szitu. Ez csak egy játék és hidegen hagy, hogy +1 start, loot stb... Persze utólag lehetett volna máshogy csinálni, rámenni stb... De nem ez a lényeg számomra.
[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
válasz P3t3rson79 #20614 üzenetére
egyetértek, red dotot én is jobban szeretem
-
adakiller
senior tag
napi találós kérdés
ki milyen érdekességet vél felfedezni ezen a videón? kis help; asztalra koncentráljatok
nem szerkesztett, és nem csalás útján készült.
[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
akad bőven még sajnos... a kedvencem az amikor egy sorban van 6-7 ház és megállunk középen (Sanhok - Bootcamp mellett). Halljuk, hogy rohannak végig a házakon, és pont ahol mi állunk oda nem rohannak be, hanem oldalról repkednek be az ablakon a gránátok. de nem csak úgy randomszerűen, hanem ránkdobva vagy elénkdobva. Ezeket élből riportolom, ha meghalunk (mert ha még így is mi éljük túl akkor nem tudom, hogy kell/vagy nem lehet).
Hétvégén a kb 20 db játékból 3-4 ilyen szitu volt.
Jöttek is az ilyen képek:
[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
keményen tolja, 300 méterekről fejlövés 50 lejátszott meccs alatt
-
adakiller
senior tag
az normális, hogy a most játszott game replay-ét nem lehet megnézni, mert "not supported"?
-
adakiller
senior tag
pontositok, mert most nézem a dátumot, az utolsó mentett rapley 10.29-e. és egy replayt se mentett el azóta
-
adakiller
senior tag
nektek csinál olyat a game, hogy egyik napról a másikra visszaáll minden beállítás (graphics, controls stb...) default-ra? Ma is megcsinálta. Visszamásolom a múlt 7en készített mentést. Minden fain, pár játék után kilépek win-be, madj vissza a játékba, erre megint minden default-ra visszaáll...
-
adakiller
senior tag
válasz Jack Oneill #21904 üzenetére
Nálam is ez van. Alt F4, és újra töltöm be, akkor már jó. De biztonság képpen a TSI mappáról egy backup sem árt ☺️. Tegnap spannak csak az oldalra hajlást törölte a beállítások közül, persze akkor derült ki mikor Top10-ben voltunk már... Buktuk is a gamet.
-
adakiller
senior tag
1 hónappal ezelőtti gép:
ASRock H97M Pro4 (2 PCI, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)
QuadCore Intel Core i5-4690, 3700 MHz (37 x 100)
COOLER MASTER HYPER 212 EVO RR-212E-16PK-R1
16325 MB (DDR3 SDRAM) 2*8GB (KIT) Kingston HyperX KHX1600C9D3/8GX 8 GB DDR3-1600 DDR3 SDRAM
Gainward GeForce GTX 980 4GB GDDR5 256bitátlag 80 fps, VGA maxon jár, proci kb 60-70 %-os terhelést kapott.
mostani:
Kingston 2x8GB DDR4 3200MHz HyperX Predator XMP HX432C16PB3K2/16
Asus ROG STRIX Z370-H Gaming alaplap
Intel Core i7-8700K CM8068403358220 4,4-re húzva
ASUS GTX1070 8GB GDDR5 STRIX-GTX1070-O8Gátlag 120 FPS, ugyanazokkal a beállításokkal. VGA maxon jár, proci kb 20%-os terhelést kap.
Saját vélemény: VGA sokkal de sokkal fontosabb, mint a CPU.
[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
nálam kb ugyanaz az FPS mint a többi pályákon viszont vannak mikrolagok és az elején nem veszi fel ezen a pályán a cuccokat. csak lehajol.
emellett ami durva, hogy 5 játékból 3szor nem lehet a repülőről kiugró embert irányitani csak ha kinyitom az ernyőt. Duo-s partnernél is előfordult ez igaz ritkábban.
Szóval van mit finomítani még.
-
adakiller
senior tag
and that first person is unavailable
-
adakiller
senior tag
ide, hogy lehet felmászni? bárhogy próbáltam nekem nem sikerült
-
adakiller
senior tag
egy újabb delikvens
házban vagyok és már úgy jön messziről felém, hogy a célkereszt rajtam van
statsot megnézve: Novice 1. szint. de egymás után 3 win 38 killel összesen , Headshot 78.3%, Longest kill 505.0m
született Shroud a srác
-
adakiller
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
válasz Csokishurka #24023 üzenetére
nálam nem, pedig elé sokat tolom
-
adakiller
senior tag
válasz chatran #24033 üzenetére
5k felett azt tapasztalom ha top10-ig eljutsz 1 pont, ha van killed akkor 2... 5k feletti win 4 killel, mindössze 4 pontot ért
ha az elején darálóba ugrasz, és ha 3 percet legalább túlélsz akkor is kapsz már legalább 1 pontot. így semmi értelme - pontgyűjtés céllal - végigmenni
[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
5043 pontom van jelenleg, és "simán" teljesíthető még a 6k. Napi 43 pont kell nekem, az meg akár a te körön belüli futásos módszereddel, vagy bootcamp/paradise közvetlen mellé ugrással majd 2 perc uténi berohanssal is napi 2 óra játékkal megcsinálható. Tegnap már 2 perc utáni halál esetén is adott pontot.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs