Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
Urak érdemes befektetni erre a játékra? Hosszabb távon van benne potenciál?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Winne
nagyúr
Jól hangzik. VR streamen szoktam nézni és tetszik a játékmenet, nem látom benne, hogy sablonossá tudna válni, ha nem egyedül játszik az ember.
Hol a legolcsóbb most? Alternatív források is érdekelnek.
-
Winne
nagyúr
Dobozos változat még mindig nincs belőle?
-
Winne
nagyúr
Akkor ez a 9e környéki ár a legolcsobb amiért beszerezhető?
-
Winne
nagyúr
válasz vorosmarti #1562 üzenetére
Érdekel persze, köszi.
Küldöm a privátot.
-
Winne
nagyúr
Ez a greenmangaminges oldal steam kulcsot ad ugyanúgy?
-
Winne
nagyúr
Siker!
Nagyon köszi "vorosmarti"!
-
Winne
nagyúr
Este lesz is töltöm, reggel tudok kicsit ismerkedni vele. Van itt is PH csoport a játékhoz, hogy ne kelljen egyedül játszani?
-
Winne
nagyúr
Mi előnye van egy discord csoportnak egy steamessel szemben? (ez nekem új még )
Teamspeak mindenképpen kellene hozzá.
-
Winne
nagyúr
Ohh, értem.
Miben jobb ez?
Valaki kreál akkor pH-nak, vagy az ami itt van lejjebb az oké?
-
Winne
nagyúr
Van előnye annak, ha nem mediumra, hanem high-ra, vagy very highra rakom a dolgokat?
Gondolok itt arra, hogy látok-e jobban dolgokat, vagy semmi előnyt nem ad a textúrák szépségén kívül, cserébe kevsebb fps-em van?
-
Winne
nagyúr
Na sikerült kipróbálnom a játékot, azt kell mondjam kívülről könnyebbnek tűnt. A mozgás és irányítás szokatlan még, persze sokat segítene, ha valaki elmondaná ingame, hogy mit hogy érdemes csinálni, mire érdemes figyelni és melyik billentyűket kell használni gyakran, mert nagyon nem áll kézre minden. A földön még nehezen veszem észre a cuccokat, de talán ez majd javul.
-
Winne
nagyúr
Fent vagyok a csoportban, csak nem hiszem, hogy ilyenkor van aki játszana, nekem is csak most meló előtt van időm, kb még egy óra.
-
Winne
nagyúr
válasz ingalls #1609 üzenetére
Ezeket felfedeztem közben, sőt jobb gombbal rá is teszi, ha van amire felmegy.
Ami még kérdés, teljesen hangtalanul lehet menni a játékban, illetve ha ráteszek egy red dotot pl egy fegyverre, akkor a jobb gombbal még ugye nem ebben a nézetben látok, erre külön gomb van?
-
Winne
nagyúr
Urak ezt a reshade-t érdemes feltenni? Engedélyezett a használata, ugye? Látom, hogy azért jobbak a színek vele jóval.
-
Winne
nagyúr
A játék tudja mutatni az fps-t külső program nélkül?
-
Winne
nagyúr
válasz pethYeti #1699 üzenetére
Nekem pontosan ez jut eszembe mindig attól függetlenül, hogy éppen milyen multi játékkal játszom. Minden topicban minden játékban megvan hamar, hogy na ez is tuti csalt, meg az is tuti csalt, nem létezik, hogy meglátott, meg különben is, ne lőjjön már le senki.
NO OFFENSE!
A legtöbb játékban engem is csalóznak, amiben van chat és sosem csaltam semmiben gyerekkorom óta az iddqd idkfa óta.
-
Winne
nagyúr
Ha valakinek van kedve játszani, akkor jöjjön fel discordra.
-
Winne
nagyúr
Na most már mondhatom, hogy kezdem átlátni a dolgokat, de rengeteg játékóra kell ebbe, hogy a sok tapasztalat jobbá kovácsoljon.
Más játék nem okozott még eddig problémát, itt a célzással vannak problémáim, ilyen nézetes játékokat sosem játszottam, de nem adom fel. Van mikor SKS-el a fekvő, nem mozgó emberre lövök és hátba lövöm mell magasságban, aminél nem tudok mellélőni, mert ott a legszélesebb és nincs hit, legalábbis nem fröccsen, valamikor meg beadja a hitet Scarral nagyon messziről egyet-egyet elépöttyintve. Nem mondom, hogy ezt a részét értem, de a játék tetszik.
-
-
Winne
nagyúr
Tegnap nálam volt olyan, hogy egy enemyvel futottunk a buggyra, Ő ért egy picivel előbb oda és beszállt, de hátra dobta be, majd én is ugye nyomtam, én meg be tudtam szállni előre és el is indultam, hogy bent ült a verdában, majd két másodperc után vagy kiesett, vagy kiugrott.
-
Winne
nagyúr
Nekem volt egy menet, amikor elszaródott a nézet valahogy, csak belső nézetben tudtam mozgatni az egeret és nézelődni, hát mondanom se kell, közel nem olyan volt, mint egy fps-re írt játék, alig tudtam lőni, pedig párszázezer multiplayer kill van a zsebemben.
Ha módosítanak rajta akkor abban a módban egy pörgősebb játékot fogunk kapni, ahol gyorsabban fog minden történni és pont az a faktor fog hiányozni, hogy a tps miatt sokunk lő mellé, mert nehezebb így gyorsan célozni, ha nem számítasz rá és eléd ugranak, Érdekes lesz mindenesetre, remélem nem fog nagyon szétoszlani a játékostömeg miatta.
-
Winne
nagyúr
Meddig szokott tartani egy ilyen szerverkarbantartás?
-
Winne
nagyúr
válasz spanglee001 #2127 üzenetére
Oh, köszi, most találkoztam vele először, mikor volt egy fél órám játszani.
-
Winne
nagyúr
Erről az említett sok killes meccsről tudtok dobni linket, hogy ne kelljen egy több órás stream recordban turkálnom?
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
válasz gyurkikrisz #2216 üzenetére
Köszi, holnap megnézem reggel!
-
Winne
nagyúr
Custom match nem számít bele a statba, ugye?
-
Winne
nagyúr
Tudom, hogy ez a része senkit sem érdekel, de meglett az első solo winem, ami nekem azért nagy szó, mert én nagyon nehezen szokom át erre, mindig rusholó voltam és gyors játékot játszottam, itt meg azzal kb tudjátok meddig lehet jutni... Előtte 4 köröm volt, mikor még fegyverig sem jutottam és lelőttem, nem kicsit voltam ideg, itt meg az 5.-4.-3.-at is ellőttem Karral és valaki lemakizta, de az utolsó szerencsére már az enyém lett.
A végén már vagy 140 volt a pulzusom, én nem tudom ti ezt hogy bírjátok.
-
Winne
nagyúr
Anno CS: Source-t nyomtam én is sokat, tudom miről beszélsz, de nem szerettem ezeket a helyzeteket, mikor rajtam állt minden. Jobb szerettem a társasággal együtt pubolni, jó közösség volt.
@(#2290) Derrewyn: ebben igazad lehet, itt nincs kire számítani magadon kívül. Én most azért nyomom inkább a solot, mert egyrészt így a saját tempómban tudok menni, nem húzok vissza senkit, másrészt általában olyanok vannak discordon, akiknek több száz órája van és ami nekem új lehet, az nekik természetes, de minimum átélték már.
-
Winne
nagyúr
Az mitől van, ha nem kapom meg a BP-t, amit nyertem?
-
Winne
nagyúr
Használjátok még a reshade programot? Nem teljesen tiszta az álláspontjuk ezzel kapcsolatban.
-
Winne
nagyúr
Inkább pont ezzel van a baj, hogy ez nem tisztázott, hogy engedélyezett, vagy sem. Én nem tettem fel, így is elvagyok, nagyobb élmény max ha nyerek véletlenül, de visszafelé nézve ha engedélyezett és lehet a fele ember tolja és valóban emiatt vesz észre előbb, akkor már elgondolkodtató, mint a mondás a fingról, ugye hogy ki meddig tartja...
-
Winne
nagyúr
A karaktert amit az elején kiválasztott az ember lehet még változtatni, vagy az végleges?
-
Winne
nagyúr
Van valami stat arra, hogy a sima foregrip, vagy az angled a hatékonyabb AR-re?
-
Winne
nagyúr
Nagyon ügyes a srác, gyors és pontosan lő, biztos rengeteget játszik a mozgásából és a helyezkedéséből ítélve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest