- potyautas: Sára és a párja.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:13 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
-
Aprósólyom
addikt
-
DiszNóÓl
senior tag
-
DiszNóÓl
senior tag
-
DiszNóÓl
senior tag
-
Winne
nagyúr
Álló embernél nagyon nem lehet desync sem, lehet máshogy esik a lőszer, mint amire emlékszel?
Én futó embernél érzem ezt, mikor oldalasan fut hozzám képest és nagyjából ugyanannyival lövök elé, de van aki semmit sem akar kapni, van olyan is aki minden hitet beszippant. 🤷♂️
-
Winne
nagyúr
-
DiszNóÓl
senior tag
mert ha ott van rajta az ellenség akkor jobb egy bármilyen másik pisztoly. minden más esetben a füstlövő jobb választás. 556 nem tudom hogy kapcsolódik a pisztolyhoz
attól hogy mini aug van nálam elfér 20db 9mm vagy amennyi a tárba fér
ez a minden jobb volt régen, de amikor visszarakták a classic erangelt akkor kiderült hogy mégse volt jobb
#30324PeL
hotdropkor van, leggyorsabban azt lehet betölteni
vezető ülésről löni, de szerintem az trollkodás
-
DiszNóÓl
senior tag
-
Kiskutya
veterán
-
BaLee
addikt
Nem tudom anno mennyi idő alatt jöttél bele, de saját példámból kiindulva kell hozzá 1-2 hét aktív játék. Én is így voltam, volt 1-2 év szünet, aztán év elején megnéztem és az új mapok meg az új fegyók meghozták a kedvemet. Kellett jó 1-2 hét napi 2-3 óra játékkal, hogy már érdemben tudjak tűzharcokat nyerni. Újra kell tanulni a fegyvereket is, mert rengeteget változtak.
Ami még sokat változott, hogy akik most játszanak még vele azok már jórészt profik, bár 1.5 éve sem volt már csúcson a játékosállomány. Már nem az van mint 2018-2020 körül, hogy a sok újonc miatt sokkal több volt a sikerélmény.
Illetve a botok tudnak még becsapós sikerélményt adni, bár azt úgyis kiszúrod ki az a bot. -
PeL
addikt
Nyugi, én is olyan mintha elfelejtettem volna játszani, pedig azért annyira nem, és pont tegnap néztem, átléptem az 5000 órát is benne. Elég sokat változtattak a játékon az idők során, főleg a mapokon és fegyvereken. Nálam is voltak kisebb nagyobb kihagyások, valószínűleg el is szoktam a játéktól, de a playerbaseből érezhetően teljesen kikoptak a casualos gyengébb játékosok, és maradtak a több ezer órás, még mindig napi szinten játszó rutinosabbak. Régen nálam is tök átlagosak voltak az ilyen 3-5 killes meccssorozatok, manapság gyakran megesik hogy 6-8 meccsen keresztül is meghalok egyetlen kill nélkül.
-
Csokishurka
őstag
Beírtam a milyen gépet vegyek csopiba és ezeket ajánlották:
VGA: új RX 7600XT (143k) / 6800 (164k) / RTX 4060Ti (153k, 159k)
VAGY használtan RX 6700XT / 6800 / 6800XT / 7700XT / RTX 3070 / 3070Ti / 4060TiEzen az oldalon nézegettem VS teszteket:
https://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-RTX-3070-vs-AMD-RX-6800/4083vs4088
Illetve egy videót találtam amiben pubg is benne volt, itt pl elverte az 6800at. (De többi játékban nem)https://youtu.be/9JoewnQPmZk?si=6ONiYipLM1Y9uttR
Ebből nekem az jött le hogy 3070 jobb és olcsóbb is használtan. De annyira nem vagyok hozzáértő, ezek alapján próbálok dönteni.
Amúgy vagy használtan veszek majd valószínű vagy lehet ismerősöm okosba tud olcsóbban szerezni újonnan. -
Grave_444
nagyúr
-
Grave_444
nagyúr
-
Grave_444
nagyúr
-
BaLee
addikt
Volt több hasonló a hétvégi meccseink alatt. Csapattársam kinézett az ellenre aki épp szedte fel a társát, nekiállt lőni, nem ma kezdte, szóval célon tartotta végig az AK-t, láttam én is mert már halott voltam és pont őt néztem, akit lőtt utána észrevette, abbahagyta a felszedést, ráfordult és lelőtte... Megnéztük, maradt ~40% hp-ja...
Illetve ami sokkal érdekesebb, de kétszer is előjött, elsőre azt hittem én haluztam be. Szóval engem lőttek, ráfordultam lövöm én is, egy pillanatra bedobta a képet amit akkor szokott, ha lelőnek, majd látom, hogy pirosban a hp-m és a másik halt meg. Másik ilyen akkor volt amikor P90 volt nálam ami elég OP, hallom, hogy jön az ellen, az ajtóra fogom a fegyót ahol be fog jönni, be is nézett, darálom ahogy kell, majd látom hogy csökken a hp-m és ugyanez volt, hogy bedobta egy pillanatra a kamerát, hogy meghaltam, távolodik a kamera, írja, hogy better luck next time, következő pillanatban ismét élek, hp-m pirosban...
-
BaLee
addikt
-
niof
veterán
Hát, ha sniper lő kettes sisakra, és nem hal bele az enemy, arra 3 magyarázatot is tudok.
1. Ha nagyon messze volt, hiába fej, csökken a sebzés távolságarányosan. Lőttek már engem is így fejbe messziről, hogy lenullázódott a HP-m meg a sisak is rottyra ment, de nem haltam.
2. Desync. Nem találtad el, csak a te szemszögedből.
3. Nem fejest lőttél.A 3-as sisak full HP kérdésre csak találgatni tudok. AWM, Lynx és Crossbow ugye instant, mindegy milyen szintű a gear/HP. De mivel Kar-t említesz, olyan volt egy haverommal régebben, hogy annyira egyszerre lőttük fejbe (vagy fej+valami) az enemy-t, hogy nem lehetett hallani a két lövést, egynek hangzott, vagyis a sajátunk elnyomta a másiké hangját. Replay-ben kikockáztuk, amennyire lehetett, és a torkolattűz is egyszerre jelent meg a két fegyón. Ilyesmit tudok elképzelni, hogy 2 lövést kaptál be egyszerre. Vagy esetleg valami csalás, bár sebzésmódosító csalásról még nem hallottam. De ettől még lehet...
-
niof
veterán
Mondjuk a mini-t eléggé nerfelték, de azért ennyire talán nem. Inkább valószínűleg magasabb a pingje az embernek, és mint tudjuk, a PUBG annak kedvez, valami oknál fogva. Látod, hogy hites, csak ő már rég nem ott van, ahol te "eltaláltad".
nyamsas
Én azt nem értem, hogy vannak olyan egyértelmű csalók, akik minden egyes lővéssel ellőnek, pozit váltanak, akár egy kilométert is, és akkor is direktben az emberre néz, mindenen át, még csak nem is próbálja rejtegetni a dolgot. Van, akit a játékból kilépve már permáztak is, van aki meg vidáman játszik tovább, és soha nem jön válasz a reportra, pedig egyértelmű volt a szitu. Soha ez (ftp) előtt nem láttam még ennyi pro low level játékost, mint mostanság...
Bár, valamilyen szinten ugye számítottunk erre. -
Grave_444
nagyúr
-
niof
veterán
Persze, általában lehet tudni, hogy ki csal. De néha nehéz kiszúrni, mert okosan csinálja, pl. "csak" wh-t használ, és nem néz rá mindenkire mindenen át. De az olyanok, akik ilyen 20-30 alatti level-en vannak, és tudnak mindent, hogy mi történik, hol nézel ki, és persze egyből fejest lő, az 99%, hogy nem csak bemákolja. És továbbra is az a baj velük, hogy más játékát tönkreteszik ezzel. És mint mondtam, ebből mostanában nagyon sok van.
De amúgy a player level sem minden esetben mond sokat. WackyJacky is nemrég csinált egy videót, hogy tök régi, level 500-as ember hogy csal. És valahol külön jelentette fel, mert az ingame bejelentés semmit sem ért. De állítólag kirakták. Szóval simán van a mai napig olyan hack, ami felett elsiklik a beépített AC... 😔 Mondjuk én már nem is reménykedem abban, hogy ez változni fog, legalábbis pozitív irányban nem.
A játékot is egyre inkább olyan irányba viszik, olyan fícsörökkel rakják tele, ami totál felesleges. Ezeket az erőforrásokat lehetne optimalizálásra és AC fejlesztésre fordítani, de nem, csak a csilló baromság kell mindenkinek... Szerintük... -
nyamsas
aktív tag
-
nyamsas
aktív tag
Igy konkrétan értéket nem tudok beállitani, hanem az egér tetején van egy gombocska, amit ha megnyomok, akkor változik az érzékenysége. 3 érték van, amit be lehet állitani, egy az az alap, meg még 2 magasabb dpi. A legfelső az a 2400, erre rájöttem.
(CM Storm egerem van, 5 gombos, nekem megfelel.)Kipróbálom, hogy váltogatom, és melyikkel tudok stabilabban lőni.
Sniper esetében egyáltalán nem ment lövés, mire becéloztam, fejbe lőttek, mert túl érzékeny volt szerintem.Akkor az alap érték az 800 Mhz, ennél az egérnél?
800 - 1600 - 2400, gondolom ezt az értéket tudom beállitani a gombbal, az egér tetején. -
PeL
addikt
Nem kell hogy elvegyék. Szüntessék meg a non-rankedet úgy ahogy van, csak ranked legyen. Eddig is működött így. Nem értem mi szükség volt erre, azon kívül hogy jól tökön lőjjék magukat. Akik bohóckodni akarnak, azoknak meg pláne mindegy mit mennek, mert beugranak egy hotdrop helyre puttyogtatni, aztán vagy túlélik vagy nem...
-
niof
veterán
-
niof
veterán
Látod, ezt is a valósághoz próbálták igazítani, több kevesebb sikerrel. Az ACP nagyobb kaliber (0.45 (11,4mm), a BMG rombolópuska (Barrett M82, ha így jobban tetszik) meg 0.50 (12,7mm), szóval... khmm...), az 5.56(mm) meg gyorsabb, nagyobb a sebesség és az energia. Cserébe az UMP lassabb, így a kettő kb kiegyenlíti egymást.
Szóval, ezek alapján a mozgásmechanikai elemek is lehetnének kicsit élethűbbek. -
Grave_444
nagyúr
-
niof
veterán
Már meg ne haragudj, de PeL-nek teljesen igaza van. Az ilyenek totál le tudják rombolni mások játékélményét, akik nem így játszanak, mert a fizikának teljesen ellent mondó dolgokat vagy képes megcsinálni büntetlenül. Rendben van, hogy ez egy játék, de egy csomó dolgot úgy igyekeztek alakítani, hogy a valósághoz közelebb álló legyen. WackyJacky is unfair-nek tartja, és rendszeresen kicsit ki is gúnyolja a wiggle-boy-okat, és pont abban a videójában, ahol a drive-by nerfelése mellett kampányolt, ott mondta, hogy ezzel is kellene kezdeni valamit. Meg persze a guggolást spammelőkkel is. Nem kell ide túl sokat beleképzelni. Maradhat az ide-oda hajolgatás, meg a guggol-feláll futás közben, csak legyen neki valami ára! Tehát a hajladozáskor igenis (pláne ha célra is tart közben az illető) mozduljon sokkal nagyobbat a célkereszt, legyen sokkal nehezebb célozni, és mondjuk ne lehessen egy bizonyos sebesség felett váltogatni az irányt. A guggolgatásra is megmondta WJ, hogy mi lenne a jó megoldás. Élethűbb, kicsit lassabb mozdulattal legyen véghezvíve, valamint "fáradjon el" a karakter, ha mondjuk már ötödjére csinálja az ember, hogy ne lehessen spammelni következmények nélkül.
És adják vissza a mapválasztót! -
poLeH
tag
-
PeL
addikt
Megnézted a patch logot? Kiszélesítették Erangelen a hidakat, átalakították a fedezékeket rajtuk, pl. a platós autó átkerült a másik oldalra plusz feltöltötték így már nem lehet benne elbújni. A híd mindkét oldalán a korláton kívül végigfut már a híd teljes hosszában egy catwalk (járda). Szerintem így jóval nehezebb lesz hidat kempelni, mert több mindenre kell majd figyelni mint eddig.
#27896 Grave444
Nem azzal van a gondom hogy megáll vagy nem, de ne tudjon már tűpontosan fejbe lőni miközben ezt csinálja, ennyi mindössze a problémám vele. Valóságalapja is nulla, kivitelezhetőség tekintetében. Próbálj már meg ilyen intenzív hajolgatás közben eltalálni bármit egy fegyverrel, főleg ha az adott célpont esetenként több száz méterre van
-
saen
Topikgazda
-
KISDUCK
addikt
-
niof
veterán
-
niof
veterán
-
BLUE TORNADO
senior tag
-
BLUE TORNADO
senior tag
-
niof
veterán
-
Boti80
tag
-
niof
veterán
Na miért? Mi bajod a SCAR-al? Kicsit lassabb, mint az m4, de jobban lehet kezelni. Ha csak annyi változik, amit írtak, és jobban nem nyúlnak bele a ballisztikájába, akkor lehet m4 alternatíva azoknak, akik nem bírják azt megfogni. Kezdőknek pl. tökéletes 5.56-os a SCAR.
-
ReFleXx
addikt
-
Boti80
tag
-
VGNGR
senior tag
-
Entonik
tag
-
Entonik
tag
-
saen
Topikgazda
-
Entonik
tag
-
saen
Topikgazda
-
hegegabi80
addikt
Jelenleg nekem se megy a PUBG, le is szedtem.
Pedig korábban nem is volt gond vele, nem is cseréltem semmit a gépbe. CSak egyszerűen nem indítottam el. Aztán ünnepek előtt elindítottam, lefrissítettem, aztán el sem indul. Még hibaüzit se ír ki, ezért le is vakartam. Úgy néz ki sajnos ez ilyen játék. -
KISDUCK
addikt
Gondolom a gép amivel hiba van az az ami az adatlapodon is szerepel R5 2600 + RX580. Amúgy milyen windows-t tettél fel? N-es verziójut vagy normálisat? Az N-es verzióból hiányoznak media feature-ök, amiket utólag rémálom szintű küldetés pótolni vagy akár lehetetlen feladat. Én azt javaslom, hogyha N-es windowst telepítettél, akkor inkább rakj fel helyette egy normális verziót ami tartalmazza alapból a media feature packot.
Más: nézegettem ezt az, találtam egy ilyet is DX11 feature level 10.0 is Required to Run the Engine
Érdemes megnézni, hogy hogy milyen feature lvl-t támogat a rendszer, a linken kb. középtájt szerepel. Esetleg még érdemes lehet manuálisan telepíteni több verziójú DX-t, akár külön 11-t, 10-t és 9-t. -
Entonik
tag
-
Entonik
tag
-
Entonik
tag
-
Entonik
tag
-
Entonik
tag
-
lafaty80
addikt
Hali,
Töltsd le ezt és futtast, hátha segít...
-
niof
veterán
Igen, ez egy tipikusan érthetetlen döntés volt a PUBG corp. részéről. Azért, mert mindenki megtanulta jól használni, és arra borult a használati balansz, nem kellett volna belenyúlni. Erre a hangjával együtt elcseszték az egészet. Egy esetben lenne még létjogosultsága, ha csak a hanghoz nyúltak volna. 3X-el már gyönyörűen tudtam spray-elni, most meg akárhogy szerelem fel, úgy hord, mint az ökörh@gyozás. Innentől meg inkább a Beryl, bár azzal nem tudok X-el túrni, de közelre az egyik legjobb, hiába nerfelték. Lassan rá kell szánnom magam az SMG-kre. 3X-el az UMP elég jó, ha jól kezeli az ember, akkor meg a Vector is, de azzal nagyon pontosnak kell lenni...
-
Grave_444
nagyúr
-
Grave_444
nagyúr
-
DiszNóÓl
senior tag
-
DiszNóÓl
senior tag
-
saen
Topikgazda
-
niof
veterán
-
VGNGR
senior tag
-
adakiller
senior tag
nekem már csak a karakin adja, de azt is csak duo/squadba. soloba nem vagyok képes elinditani már egyik map-et sem. ebbe a szezonban 3-at játszottam soloba mindhárom win lett; perfect KD-val, köszönhetően a botoknak, mert messze nincs ilyen tudásom ami ezt indokolná.
szezon3-ba még a 6000 pontot képes voltam soloba megcsinálni; ami 749 meccs alatt lett meg és #523. lettem (persze ez az eredmény sem a tudást prezentálja). Onnan ide jutottam el

-
DiszNóÓl
senior tag
-
niof
veterán
Én egy kört mentem, még a tesztszerveren, és már ott borzasztó volt. Igaz, szebb, orientálisabb, mint amilyen volt, de ez nem elég, hogy az élesen is elindítsam. Plusz a lootot is sikerült elcseszniük, Szilvánál játék közben láttam, WackyJacky meg posztolt róla videót is. Georgopol-ban a front és Back six-ben alig van cucc, top tier helyet vágtak így haza sikeresen. Szilva meg azt mondta, hogy a hivatalos PUBG Partner Discord csatornán írták, Sanhokon azért vették le a lootot, hogy mindenki menjen rá a loot truck-ra, mert abban fullos gear van. Ezt a kifordított gondokodást!...
-
niof
veterán
Na, most Szilváék elgondolkodhatnak rajta, hogy érdemes volt e Ace-t kitúrni a csapatból. A legtöbb meccsben (GLL-en is, nem csak MNEB-n) Creator-t szedik le elsőre (mert olyankor is push-ol, amikor mondjuk pozit kéne tartani, és ez csak az egyik, de állandóan jelen lévő hibája), mégis ő az irányító. Mivel én Szilvát szoktam nézni tudom, látom, hogy rengeteg szituációt vagy meccset buknak el Creator rossz döntései miatt, de ezt ők belülről valahogy nem látják. Ace sokkal jobb döntéseket hozott, mikor még együtt voltak, csak szerintem Creator nem bírta ezt elviselni, és ezért "kiszavazták" a csapatból. Két dudás tipikus esete...
Fragg3r nem volt rossz "üzlet" a Ravens feloszlásakor, de az fix, hogy Creator nem jó irányító, sokszor nem látja át a szituációkat.
Így most nézegethetik, elemezhetik, hogy a KmK hogy menetelt végig, és gyakorlatilag Ace másfél hónap alatt elvezette őket a győzelemig. -
niof
veterán
Mentünk pár kört duoban, meg egy solo kört, és azt vettem észre, hogy az eddig megszokott m4 + half grip + 2X kombóval nem tudtam ellőni az enemy-t. A solo game után bementem a tesztpályára, és ott sem igazán állt valahogy kézre. Aztán, mivel érdekelt a Beryl buff, azt is teszteltem, és arra jutottam, hogy ki fogom próbálni játékban is, mert sokkal jobban meg tudtam fogni, mint eddig az m4-et, vagy a Scar-t. Kiderül!...
-
@tco@
aktív tag
-
G.I.JOE
senior tag
-
niof
veterán
-
sagem
addikt
Hááát..fórum posztokból eszkábáltak össze egy "cikket" a hazai "szerkesztők", kb. annyi valóságalapja van, mint annak, hogy jön a Half Life 3
Amikor kijött a PUBG Lite akkor is az volt a pletyka, hogy valójában azért csinálják, mert tesztelgetik a saját motorjukat meg ilyesmi, aztán abból sem lett semmi. Ettől függetlenül nyilván jó lenne, de elég kevés esély van rá, és ismerve a programozási potenciáljukat/sebességüket/ tuti nem pár hónapba telne, hanem inkább egy évbe náluk
Talán az Unreal motort frissítik majd alatta valamikor, de nagy megváltást az sem fog hozni. -
saen
Topikgazda
-
niof
veterán
Igen, tudom. Nagy ritkán, mikor haverral játszunk, előfordul, hogy Erangelre olyan kevesen várnak, hogy megyünk 1-2 Sanhok kört, mert arra kevesebb a várakozási idő (valamivel). Ez a Kakarin (nem elírás
) meg... Hagyjuk... Instant agyf@sz. Ha túl nyugodt vagyok, és fel akarom magam cseszni, arra jó. Másra nem igazán.
Jobb lett volna, ha nem ezt a kis pöcsköszörű mapot rakják be, míg Vikendit toldozzák, hanem egyszerűen csak kiveszik addig. Amúgy is, mi a francnak 4 map? Totál felesleges szerintem.
Én inkább úgy csináltam volna, hogy egyet-egyet kiveszek, mindig 3 lenne a poolban, és a kivettet pedig javítgatnám, optimalizálnám. Erangelt kivéve, mert ha azt kivennék, az szerintem lázadást vonna maga után, vagy egyenlő lenne a játék halálos ítéletével... -
dudu5130
őstag
-
niof
veterán
-
adakiller
senior tag
-
Attila198506
csendes tag
Szia! Igen, annyit leszámitva, ha limitálom az fpst a 144hz miatt, ugye nem teker úgy a kártya és néha beesik az fps, nem tartja fixen a 143-at, erre nem jöttem még rá hogy oldjam meg, ha elengedem akkor meg ahogy írtam bőven 170fölé megy, 144 fps alá nem is látom hogy beesne. Tipp esetleg?
-
vaki
aktív tag
Neked volt több ticketed? Hogyan? Nekem elvileg lesz skin(majd ha hazaérek kiderül), mert a korai kínaiakra(4AM) nem akartam tenni, így némi gondolkodás után a GenG sikeredett. Először gondolkodtam a Liquiden is, de addig gondolkodtam rajtuk, amíg kiestek a csoportkörben...
-
IgnisFatuus
aktív tag
-
IgnisFatuus
aktív tag
Igen, nekem is feltűnt már, hogy egy adott területen mindig hiány van valamiből (heal, fegyver, hátizsák, booster, kiegészítő), feltételezem direkt így van beállítva a játék, ha komplett felszerelést akarsz legalább két területet le rendesen kell lootolnod, vagy 1-2 ellent legalább.
-
DiszNóÓl
senior tag
-
DiszNóÓl
senior tag
-
adakiller
senior tag
-
chatran
őstag
-
niof
veterán
-
adakiller
senior tag
-
DiszNóÓl
senior tag
-
VGNGR
senior tag
-
niof
veterán
-
PeL
addikt
Mindenkinél vannak szerintem ilyen hosszabb-rövidebb mélypontok. Van nekem is hogy ölök meccsenként 1-9 killel, van hogy becsúszik olyan széria is hogy 5-6 meccsen keresztül nem tudok senkit sem lelőni. Persze ilyenkor én is fel szoktam húzni magam, de am tök felesleges, mert ha az ember rágörcsöl annál rosszabbul fog menni. Lehet érdemesebb ilyenkor tartani 1-2 nap szünetet, más elfoglaltságot keresni addig stb.
-
niof
veterán
-
niof
veterán
-
niof
veterán
Talán híre menne, hogy kipucolták a játékot, és egy része visszajönne a játékosbázisnak. De így hamar süllyesztőbe fog jutni. Már fpp-ben is szinte minden játékban van csaló.
Amúgy érezhető a játékosszám csökkenése. Fél éve még reggel 6-kor sem kellett szerverre várni, most meg hétköznap délelőtt, de még hétvégén is, 8-9 óra előtt rendszeresen 100 fő alatt indulnak el a gémek. Volt most hétvégén olyan, hogy 34 fővel indult...
-
scabi78
senior tag
-
DiszNóÓl
senior tag
-
VGNGR
senior tag
-
niof
veterán
Érdekes dolog ez amúgy. Én, ha találok, mindig AK-t viszek magammal, de bajban vagyok vele, ha red dot van rajta. Holo-val sokkal jobban megy a control. De igazából ez a többi fegyóra is igaz. Valahogy a dot-al képtelen vagyok célozni... A scope-os spray-t én nem használom.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crimson Desert
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux haladóknak
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- TCL LCD és LED TV-k
- BMW topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 512GB (Graphite) - Karcmentes, újszerű állapot
- ASUS Vivobook X1704VA Intel Core 5 120U 16GB RAM 512GB SSD ÚJ ÁLLAPOT GARANCIA 2029-IG!
- Lenovo ThinkPad E14 Gen 5 13.gen FHD+ FÓLIÁS TÖRÉSGARANCIÁVAL!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 Ryzen 5 PRO 6650u Ultravékony, üzleti prémium! Garancia 2027.05.
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

bal felül ahol a pipa van ott meg kell lennie mindkettőnek, nálad az elsőnél lakat van?
ez a minden jobb volt régen, de amikor visszarakták a classic erangelt akkor kiderült hogy mégse volt jobb

Igazi profi. 

saen