- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
szóval akkor a füstök bugosak lesznek és erangelen is kevés fps lesz mint régen sanhokon
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
2017 óta vannak komolyabb versenyek és azóta azért elég sokat változott a játék. Mire gondolsz randomításként? A lootra, körökre? Komolyabb versenyen minden csapat kiválasztja előre hova megy, nyilván lehet így is hotdrop és van is. Körök pedig patchenként változnak, hova szűkül gyakrabban. Itt is azért vannak trükkök pl land ratio, hegyek, vizek, honnan kell hova ledobnia és mennyi rá az esély. És pont ez a kihívás benne, hogy ezt mindet észben kell tartani a meccs hevében. Emergency pickupot kör szűkülésre időzíteni stb.
Azért amikor milliók forognak kockán és tpp nézetből kennek majd le valakit az elég vicces lesz.
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
"removed NA/SA fpp ranked" xdd szerintem már évek óta halott volt (kiváncsi vagyok euban mikor veszik ki az fpp-t xd
)bluezone piszolyért kár
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
gyilok kari
üzenetére
Igen mivel már szerencsére javították ezt a kis hibát hogy kiraknak valakit és belép új accba azt mehet megint a játék. 24 órás után másik accon is kapja egyből a 24-est szinte
van hw ban már régóta
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Nincs szankció annyi accountod lehet amennyit akarsz. Rankedhez nyilván meg kell venni és telefonszám is kell.
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
igen csak ő erről a játékról beszél [link] nem a pubgről
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
semmi értelme kapsz bp-t meg azt a medált újra és újra. miért tudnád nulláról játszani a passt? valamit csak adniuk kell a fanatikus playereknek mert azért nem olyan nehéz elérni a 31es szintet
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
nem, csak azt a 2-t kapod meg többször szerintem mert 16 olyan medálom van már
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Sima 5600xrol valtottam 5700x3dre ami azert nem akkora kiadas ha az 5600-at eladom... Szerintem megerte
-
DiszNóÓl
senior tag
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ranked rewardsnál pl
tegnapi ranked, 10 golyó volt az utolsó playerre, társam meg trollkodott
-
DiszNóÓl
senior tag
Mi sokat mentünk duo+2randommal(vagy egyedül). Vannak szabályok, ha nem beszél vagy nem jelöl én se nagyon kommunikálok velük. Sose a random az első, nem szabad nekik elhinni azt hogy safe res, mert sose az. Rengeteget streameltem azt hogy randomokkal játszok diában és sokan nem értették hogy bírom még
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DiszNóÓl
senior tag
jól kezdődött a szezon kiváncsi vagyok mikor jön az első 1 napos ban
"új" acc első ranked meccsek, mert olyan csodálatos a játék hogy nem lehet bárkivel rankedezni.
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
Zoolee1976
üzenetére
kell több account és 3 meccsenként váltani
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
dudu5130
üzenetére
mert ha ott van rajta az ellenség akkor jobb egy bármilyen másik pisztoly. minden más esetben a füstlövő jobb választás. 556 nem tudom hogy kapcsolódik a pisztolyhoz
attól hogy mini aug van nálam elfér 20db 9mm vagy amennyi a tárba fér
ez a minden jobb volt régen, de amikor visszarakták a classic erangelt akkor kiderült hogy mégse volt jobb
#30324PeL
hotdropkor van, leggyorsabban azt lehet betölteni
vezető ülésről löni, de szerintem az trollkodás
-
-
DiszNóÓl
senior tag
-
DiszNóÓl
senior tag
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
nem kell átülni kocsiban se, bandázs / boost megy vezető ülésben is
összes pubg report klippje gliderből volt
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
-
DiszNóÓl
senior tag
tldr: nem, csak ha ki nem nyitod (0,6% esély)
you will receive 880 tokens from the pass, and another 320 from achievements. That's 1200 total. You also get 10 tokens for each level after 50, up to 120. That's 700 extra tokens, for a total of 1900. This assumes 3 months of grinding to reach level 120. Adding in the 100 tokens you get from the basic pass ($12), this gives you the 2000 you need to buy the basic white Lambo SUV, with no extras. But how much does it cost to get the Lambo Countach? A hell of a lot more. 880 + 320 from the pass, plus 300 from buying the premium pass ($38), plus you need to buy 3x of the 800 token bundles, and 1x of the 400 token bundles. This will cost 44250 gcoin, which costs $400 (4x of the $99.99 bundles gives you 45k gcoin). This will bring you up to 5000 tokens, and that cost you $438 dollars plus 3 months of grinding. With NO extras. If that wasn't bad enough, you'll only get the white Countach. Each extra paint job will cost another $220 (1500 tokens, or 2x 800 bundles). This is insane, and it's madness. Pubg has totally lost the plot. Back with the McLaren pass, all you had to do was spend $10 and you could afford it if you completed the pass. This time, they want you to spend a small fortune. Is anyone else furious at this?
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
Grave_444
üzenetére
Mindenkinek.
self aid olyan mint régen a world loot hármas sisak, valaki talált valaki nem
Classic erangel a visszahívó nélkül játszhatatlan volt pl, mert mindenki insta endelt. Akkor inkább nem játszottuk és mentünk simát.
Clan tag az mindegy, abból lehet 5 külön teamben is ugyan az. számok, vagy amire kicseréled a számokat pedig bárkinek sokat segítenek melyik csapatból hány él, volt aki előtte is olvasta versenyeken tökéletesen(nem csak a közelieket, az összes csapatról tudta hány él), de így nagyban megkönnyítették, ez nem a "normál" játékosoknak került be, hanem kompetitív miatt főleg
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
Grave_444
üzenetére
miért lesz kiszámíthatatlan? gondolni kell ezekre is, vagy lehet rankedezni
sima szedés helyett már be is healel 75hp-ra EMT-vel ugyan annyi idő alatt, de ugye csak 1 fegyver, vagy kocsiban kell vinni EMT-t.
fejlődni kell a játékban/hoz, kezdett úgyis unalmas lenni.
amúgy nem értem ez miért tenné noob friendlyvé, a killfeed az sokkal hasznosabb update volt azoknak akik tudják olvasni
2d replay 7 év után egy vicc, csomó oldal tudta ezt az elejétől fogva
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
veszel IPS-t vagy ha megelégszel a szarabb színekkel akkor maradsz TN-nél
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
VA panel hátránya. ezzel könnyen ellenörizheted [link]
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
phase 1 nél kívül brdm, belül semmi
utána 2 től kívül brdm belül drop
írja a map felett miből van épp -
DiszNóÓl
senior tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
2db m249 el lehet elérni a legnagyobb pontot, mert nem megy el sok idő a töltésre
-
DiszNóÓl
senior tag
[PC] Crashing Issue after the update
We have been receiving reports of increased game crash after this update and working on to fix the issue as fast as possible. Our apologies for the inconvenience caused.nem nagyon kell ma játszani úgy látom
-
DiszNóÓl
senior tag
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Engem is raktak már ki "unusual gameplay patterns" írással, lekellett törölnöm a játékot és újra letölteni, fájlellenörzés nem volt elég

-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
nincs köze vgahoz, L3 cache több van rajta és emiatt jó játékra
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
én ha fejlesztenék és amd akkor x3d, vga annyira nem lényeg
ramot küld vissza, aztán jöhet 2x16gb jobb időzítéssel
-
DiszNóÓl
senior tag
dragunov lassabban lő és testre kicsi a dmg slrhez képest pl
ace az a 762-es m4, nem rossz, de dmg-ben gyengébb#30035Csokishurka
gyenge sajnos, de inkább azt használom én is mint az augot, annak furcsa a recoilja
de általában beryl+slr
#30036Csokishurka
nincs sbmm. bár dia 5től felfelé azért 3. kör után is él 40 ember, szóval biztos van valami rendszer. de hozzánk(master, dia 1-2) simán bedobott pl silvert 4.nek -
DiszNóÓl
senior tag
Beryl, aug. m4 meg a többi gyengébb hozzájuk képest
105m-ig dragunov 1 hitel fejre.
mk12 fej+mellkas knock, miniből 2 fejes kell.
sks csak kb 200m ig jó utána lassú a golyó a többihez képest
slr szerintem most a legjobb 762-es dmrrondon js9 elég jó smg
Szerintem nincs OP fegyver, minden a használótól függ, meg az rng-től
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
ericdrawen74
üzenetére
Az új nvidia driver ezt próbálta fixálni, de ddr5 miatt ugyanúgy kifagyhat a játék. Ennyit tud mindenki. Valakinek jó, valakinek meg 3 óránként újra kell indítani, különben kifagy
-
DiszNóÓl
senior tag
-
DiszNóÓl
senior tag
A többség rég abbahagyta aki komolyan vette a játékot, vagy nem veszi már komolyan (nem is lehet).
És ezt miből számolta ki? Matematikus ön, vagy miből számolta ki?
Rengeteg csapat kvalizott viccből szerintem a PEC-en múlt héten
Aki komolyan veszi az ez a szint, a rankedezgetés/normál az nem az
-
DiszNóÓl
senior tag
Nálad valami beakadt trainingben, nekem tökéletesen működik.
Arcadban csak az igazi tryhardon használnak "normális" hangerőt, bár nem értem hogy nem süketülnek meg, szerintem15-20%-ra érdemes levenni, spawn rendszer szar.
Milyen fejhallgatód van és milyen beállítások jelenleg?
Instant volume reducer szerintem csak kocsiban/csapattárs visszahívásakor(hangos a torony
) érdemes használni, normál körülmények közt csak hátrányban leszel. -
DiszNóÓl
senior tag
shotgun+js9 nerf végre
-
DiszNóÓl
senior tag
skineket
van rá esély, bronzban szarabbakat ad, felette már mindegy ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
több ezer órával is lehet szar valaki, a rank nem jelent semmit, mert fekszel a bokorban és jön a + diamondig, de annak én nem látom értelmét
map ismeret / gondolkodás > aim.
persze ha tátott szájjal néz vki bele minden kar lövésbe azon nem lehet segíteni
-
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
dx11 125fps
dx11E 155fps ugyan az a game csak altf4eztem
másik ugrás dx12 165fps de mikrolaggosnak éreztem
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
yasnaya
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40ANY Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen2)
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szóval szerintem nincs ilyen legalábbis kora délután

FHD-ban kicsit jobb
bal felül ahol a pipa van ott meg kell lennie mindkettőnek, nálad az elsőnél lakat van?
unlucky