Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
protegum
aktív tag
válasz LendvaiFeri1 #23799 üzenetére
Olyasmiről még nem hallottál, hogy gyűjtögetés?
[ Szerkesztve ]
-
niof
addikt
-
Segal
veterán
Ennyi
Semmi jó nincs benne max azok csinálják akik gyorsan le szeretnék tudni az 1000 kill acsit vagy akik valamiért élvezik ezt.
Amúgy sokszor alkalmazható ez a szemléletmód. Nekem pl a pan acsi is afk-val lett meg, a full 3-as beöltözésnél haverral duoba öltözködtünk ha kettőnknek megvolt a full szett meg ilyenek
Viszont engem a pass szerencsére nem izgat mivel nem vettem meg így nem kell afk-kal bohóckodnom mert úgysem kapnám meg az xp-t érte.[ Szerkesztve ]
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
Amugy hogy a fenebe vagy mar 70es szintu?
Pass-al jobban adja az xp-t? Mert gondolom nem vetted meg a szinteket.
Mert en 30 korul jarok pass nelkul (meg persze szintvasarlas nelkul is) de ugyanennyi jatekkal csak a pass-ert jaro pontokkal sem lennek szerintem meg 40 folott...
Sp pontot is foleg 5000 folott nagyon megnyirbalta a pubg
Mar alig kapok 3-4 pontokat egy jobb meccs utan
Tervbe volt veve a 6000 pontos ernyo skin de eselytelen mert ha ejjel nappal jatszanek se biztos hogy elernem.
A tobbi megvan amit el szerettem volna erni"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Mate
nagyúr
Passal több xp jár, mert több küldetést tudsz megcsinálni, illetve passos jutalomként is kapsz xp-t néhány szinten. 70-es szint viszont csak level up vásárlással lehet meg.
Előző szezonban a 6000-es szintet normálisan nem lehetett elérni. Most ügye azt mondták, hogy nem lesz teljes reset és könnyebb is lesz pontokat szerezni. Hát teljes reset nem is volt, de a 6000-et elérni most is iszonyat nehéz, ha becsületesen csinálja az ember. 4000 felett is csak 10 pont egy win. Killeket, dmg-et nem is veszi figyelembe. A régi rankrendszer sokkal jobb volt szerintem. Azt nem lehett farmolni, ott játszani is tudni kellet. Ennek a mostaninak semmi értelme.
-
niof
addikt
Hát, ezt én is észrevettem, hogy alig ad pontokat, és rohadt nehéz szintet lépni, nem úgy, mint az előző szezonokban. 38, vagy 39-es szinten voltam, és hiába voltak jó helyezések, volt 1-2 win is, de csak nem gyűlt az xp. Tisza sor volt, hogy a pass végéig nem lenne meg a szint. Így csaltam egy kicsit... Kellett a másik ribanc ruci is...
Valahogy elcseszték ezt a pontrendszert most. Az előzőben élveztem, ahogy mentem előre, itt meg egy hét alatt alig haladtam már. Valószínű, hogy pont ez miatt tették a legvégére ezt a ruhát, hogy akinek kell, vagy vért izzad érte, vagy fizet.[ Szerkesztve ]
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Segal
veterán
Ez oké persze én is tudom hogy én nem tudom beváltani a premium feladatokat akkor sem ha megcsináltam és így feladatonként bukok 5000xp-t meg ha szintlépésnél xp járna a passosoknak akkor attól is elesek de akárhogy számolom ez 10-15 szintnél nem lehet nagyobb előny és én most járok 30as szintnél de még ha valaki sokat játszik akkor is legyen egy nagy szám mondjuk 40 plusz a 10-15 szint az is még csak 55 legjobb esetben is. A 70 az brutál sok.
Tehát én úgy értettem a kérdést hogy egy körbe ha mindent ugyanúgy csinálok akkor kapok e több xp-t ha megvettem a pass-t? Na nem mintha megvenném mert nem fogom csak pusztán kérdés.
Mert gondolom az sp pontokra abszolut nincs hatással az teljesen játékban eltöltött percek alapján kapható. Na mindegy kár az ernyő skinért mert szerettem volna de már 5000 körül úgy ítéltem meg hogy szerintem nincs értelme erőlködni mert ugye hiába kűzdöm fel magam mondjuk 5800-5900 pontig (ezt is esélytelennek látom jelenleg) akkor is ugyanúgy az 5000-es szintig való skineket kapom meg mintha megálltam volna kereken 5000-nél"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
dala
tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném! A Pubg a legutóbbi patch óta folyamatosan kifagy, értem ez alatt hogy megfagy a kép és csak a gép ujraindítása segít ilyenkor.
Próbáltam már minden drivert, semmi sem segített.Valaki esetleg találkozott hasonló problémával?
Köszi előre is a segítséget!
-
niof
addikt
Amúgy ez az AFK vadászat nehezebb, mint gondoltam volna. Átlagban 4-6 ember marad a repülőn, ebből általában 1, esetleg 2 valódi AFK. A többi mind a free killre megy. Így akadnak vicces, de bosszantó pillanatok is. Vicces pl. az volt tegnap, mikor ketten futottunk rá 1 emberre, aki közben elszaladt, míg mi fegyót kerestünk, nálam pisztoly lett, a másik srácnál crossbow. Oda-vissza hiteltük egymást, végül ő nyert, de ahogy szambáztunk a sziklák közt, az poén volt. A bosszantó meg az volt, amikor egyben meglehetett volna a ruhához hiányzó 5 pisztolyos kill, de ketten ugrottunk AFK-t ölni, és az RNG úgy döntött, abban a 3 viskóban nem lesz fegyver, amibe én megyek, a srácéban meg lett egy Scorpion. Így beszaladtam az AFK-ok közé, és így a srác 6 killel kezdett...
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
Kikerestem neked a már több mint 1 éves klasszikus videómat amikor én is épp afk vadászaton voltam és az egyik elkezdett elfutni. Előre szólok csak akkor kattintsatok a videóra ha van fölösleges 5 percetek
videó[ Szerkesztve ]
-
Csokishurka
őstag
Én személy szerint teljesen aláképzeltem:
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
BaLee
addikt
Még csak pár kört mentem de már felhúz az afk vadászat. Főleg az, hogy valaki direkt azért ugrik oda, hogy ingyen fraget szerezzen és lelövi az afk-kat 416-al amire még ráadásul küldetés sincs...
Na mind1 így is élvezet volt 1-2 ember levadászni P1911-el, pedig én aztán tök béna vagyok pisztollyal.
De köszi a tippet végülis 6-7 meccs alatt meglett.
-
Csokishurka
őstag
Ez a méreg nem a cián
De én voltam a foggyos, hogy rárusholtam, egy granyóm se volt...
[link]"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Segal
veterán
Acsi van azokra is. Nem kell okvetlenül a pass-ra gondolni. Vagy egyszerűen csak azt talált és nem érdekli semmi. A küldetéseket amúgy is baromság csinálni mert oké annál hogy szerezz 4-6 gyilkosságot egy körbe még jól jöhet az afk gyilkosság de amikor azok a feladatok jönnek hogy legyél a top3-ba vagy épp a csirkézz úgy hogy öltél az adott fegyverrel ott kitörölheted a segged a kör elején szerzett afk gyilkosságokkal...
Ha valakit érdekel akkor itt megnézheti melyik fegyverskinhez milyen feladatokat kell csinálni. Engem a beryl érdekelt volna de aztán láttam ezt a videót...[ Szerkesztve ]
-
niof
addikt
Hát, a rucis küldetést kivéve, a többivel én is így vagyok. Nem igazán érdekelnek, meglesz, amelyik normál játék közben meglesz. A legutóbbi pass-nál is csak 1 mission volt, amit megcsináltam, hogy 10* merülj a víz alá 10m-re Vikendin, hogy meglegyen a rövidnaci. Mondjuk az lényegesen könnyebb volt, mert kiugrottam a víz felett, aztán merüléskor ki kellett tapasztalni, hogy mennyi a 10m a játék szerint, majd kijöttem a partra, aztán próbáltam befejezni a játékot. De a 10 piszolyos kill eleve nem vágott a stílusomba, mivel pisztolyt szinte soha nem veszek fel, csak a gém elején, ha nincs más. Utána rendszerint el is dobom, mert később úgysem ér semmit AR-ek ellen...
-
Segal
veterán
A pisztoly arra jó hogy ha raksz rá egy hangtompítót és épületbe vagy akkor kilőheted az ablakokat hogy ne éles helyzetbe legyen az ablaktörés mert az hangos.
Amúgy én is bajba voltam a sárga kártyás skinekkel mert 1 skinre már megvolt a kártyaszám de a legjobban a p92 skin tetszett de én is ritkán használok pisztolyt. A qbz skin kevésbé tetszett (sokkal jobb szerintem az kettes pass-os piros-fehér) de ugye mivel azt a pass-t sem vettem meg így jött a nehéz kérdés hogy melyik legyen az első mert nem biztos hogy lesz a másodikra is sárga kártya... Aztán az itteni sárga kártyás leírás megoldotta a problémát. Sőt meg az m249 skin is belefért
Közbe ma megnéztem ezt a balta dolgot a sarló helyére teszi be"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
BaLee
addikt
Ez a ranking system így szerintem egy vicc. Tegnap az afk vadászat után volt még 1 küldetésem amiben annyit kellett csinálni, hogy 5 percig ne gyógyuljak vagy boosotljak így a nagy mapokon messze ugrottam a repulőtők és egy házban kívártam az időt, majd kiléptem, mert nem volt kedvem a kör után rohangálni. Na ilyen meccsek után kiírta, hogy felléptem skilled 2-be.
-
niof
addikt
Hát, ha úgy nézzük, az is skill, hogy nem sebződsz/nem kell healelni egy darabig. Hülyeség, persze, de így is lehet nézni a dolgot. Nekem ha jól emlékszem az volt az egyik heti küldetésem, hogy 10 percig nem sebezhet a kék, és ezt 5*, vagy 10*...
-
PeL
addikt
Szerintem a peek system úgy el van cseszve a játékban hogy jobban nem is lehetne unfair. Ja meg persze a desync is rájátszik valszeg. Voltatok úgy hogy lőttek rátok, a hang irányából tudtátok is hogy honnan de képtelenek voltatok kiszúrni az ellenfelet? Velem majd minden meccsen van ilyen, hogy úgy lőnek ki az ellenfelek hogy nem is lehet látni.
Most itt fixen tudtam persze hogy hol a csávó, de most komolyan, ha 4x-el ennyit láttam én az ő fejéből, akkor egy red dottal pl. hogy lőjem meg? Ő persze majdnem telibe látja az én fejemet... Scope-al sem lehet ellőni egy olyan ellenfelet akiből 1 centi alig látszik ki... Az ez utáni körben pont ugyanígy öltek meg, csak a csávó 3x ilyen messze volt tőlem, red dottal esélyem nem volt rálőni, mire nagy nehezen kispotoltam a belőle látszódó 2 pixelt a lövései villogásának is köszönhetően, meg is ölt.
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
Sp pontok utan kapod a skill-t, az sp pontot meg a jatekban eltoltott ido utan kapod.
Tehat tokmindegy hogy koronkent tizen gyilkossagod van e vagy 0 akkor is ugyanannyi lesz adott ido utan az sp pontod es ezaltal a skilled is."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
sagem
addikt
Persze hogy az, igazából csak dísz. Semmit nem számít, ki hol áll benne, mert a matchmaking mindenkit összedob mindenkivel a 0 SP pontos játékost is simán bedobja akár 4+ ezresek ellen is. Ez csak ilyen pontgyűjtögetés semmi más, rankednek nem lehet nevezni. Ez egyébként a "jó" és a "gyengébb" játékosoknak sem jó szerintem. A matchmaking hiánya miatt van az, hogy akár 15-20 killekkel is folyamatosan nyernek egyesek (mert nem a saját szintjük ellen játszanak), és elunja, míg a másik végletnek meg nincs/kevés sikerélménye van, hiszen folyamatosan ledarálják őket (hiszen nem a saját szintjük ellen játszanak ők sem). Ezért is van az, hogy a jobb játékosok már nem feltétlenül public meccseken játszanak elsősorban.
Persze az is érthető, hogy nehéz 100 embert úgy összerakni, hogy ne legyenek hatalmas kilengések, skill különbség mindig lenne, csak nem ilyen nullától-végtelenig bárki játszhat bárkivel formában, mert jelenleg meg sem próbálkozik a válogatással a játék.
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
vaki
aktív tag
válasz Csokishurka #23831 üzenetére
Az még nem feltétlenül jelenti a tudást hogy valaki streamel. Az sokkal nevetségesebb a matchmakingben, amikor engem az 1 alatti K/D-mel profikkal rak össze... (pl. WackyJacky, pwnyhof vagy itthon rulez,sicario, blyy)
Szerintem olyan rendszer kéne ami valahogyan egyszerre nézi a pontszámot és a K/D-t, mert ponthoz ugyebár "csak" játszani kell.
A felhasználóbarát felhasználó
-
Segal
veterán
válasz Csokishurka #23831 üzenetére
Ma én is olyat láttam hogy alig hittem a szememnek. Kocsival akart átkelni a folyón.... Motorral még meg lehet csinálni bár az is lelassul tőle de ez a tag hihetetlen volt. Konkrétan négyen kezdtünk el rá lőni erre még leáll harcolni is...
videó
Külön vicces a tag neve. Nem egy lopakodó bérgyilkos volt[ Szerkesztve ]
-
vaki
aktív tag
válasz Csokishurka #23833 üzenetére
Megnéztem a statjaidat, ne aggódj a szóló csirkéd miatt(a sqadosat láttam , meglesz az is előbb-utóbb.
Statban jobb vagy nálam, illetve szerintem skillben is, mivel neked konstans megvan 1 kill/game - és ha nekem sikerült, akkor neked is menni fogA felhasználóbarát felhasználó
-
Csokishurka
őstag
Ahhh nehogy azt hidd most volt hogy matchenként 1 kill de előtte meg volt hogy semmi ugrottam feküdtem.
De tagadhatatlan hogy 1 kör traning mindig jót tesz.Ezt meg bemákoltam utolsó csókára már csak 7 lőszerem maradt. Első squad killem, aztán most már visszafogom magam videófeltöltésből, lehet már van aki unja
Bocsi most látom az első killet nem rakta bele...
[ Szerkesztve ]
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
ReFleXx
addikt
válasz Csokishurka #23837 üzenetére
nem kene csalni
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
niof
addikt
Tegnap haverral duoztunk, kipucoltuk Camp Alpha-t, egy tag maradt. Mondjuk jól mozgott, lőtt, majd pozíciót váltott, aztán először haveromat, majd engem lőtt fejbe m4-el, rövid sorozattal. Előtte is kaptunk tőle 1-1 fejest, megértük cserélgetni a sisakokat. A deathcam-et visszanézve, mindkettőnket úgy szedett le, hogy amint észrevett, rántotta fejre a célkeresztet, és az összes lövése egy helyre ment. És hogy hogy jön ez a beszélgetéshez? Valami twitch-g*ci volt a neve, és egyértelműen csalt. Én már úgy vagyok vele, ha Twitch-es a neve, eleve csal. Ennyi profi, aki nem tud mellélőni, egyszerűen ott sincs. Még a nagy nevek is hibáznak olykor, de ezek általában nem.
Persze ment a report..._CICAFIU_
KösziEgyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
dudu5130
őstag
Jonesy-ékkal tudja valaki mi van? Youtube-ra nem valami aktívak mostanában.
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
válasz Csokishurka #23846 üzenetére
Újabban az is kezd elterjedni hogy grindolják a meccseket az accokra. Nem egy embert láttam mostanában akiknél a szezonban 2-3000 meccs van neki mondjuk squadban, meg mellette 2-300 duo és solo meccs. Az ilyen szinte biztos hogy kamu, hogy képes valaki ezzel a játékkal ennyit játszani szezononként normálisan? Még az olyan streamereknek sincs átlag 4-500 meccsnél több egy szezonban az accjukon, akik naponta több órát játszanak.
Vagy egyszerűen tényleg ennyire nincs életük.
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
válasz ReFleXx #23848 üzenetére
Nálam nem nagyon. Ha valaki nagyon kamukat lő annak a lejátszott meccsei számának alapján sem fogom elhinni úgysem hogy profi és tolom rá úgyis a reportot.
Arra viszont azért még mindig kíváncsi lennék hogy mi alapján banolnak a játékban. Volt olyan hogy olyat banoltak akinél nem is voltam 100% biztos abban hogy csalt, egyszer csak jött az üzenet hogy permet kapott, viszont volt olyan aki úgy csalt hogy leplezni sem próbálta, norecoil knock engem, majd rögtön váltott fedezékben lévő társra és próbálta ugyanúgy norecoil lesprayelni őt is aki addig nem is mutatkozott addig és akkor is domb mögött volt épp, na ez a csávó meg a report után 2-3 héttel is játszott még, viszont azóta elfelejtettem a nevét is és már nem tudom megnézni azóta banolhatták e.
-
niof
addikt
A legutóbbinál teljesen felesleges volt megnézni. Pusholja a gyerek a házat, futás közben a fejemre húzta a red dotot, úgy, hogy én a házon belül voltam, ő meg még nem látott. Lőni kezdett, majd lövés közben beoldalazott az épületbe, miközben végig a fejem felé lőtt. És ez nem a spectate bug volt, ahhoz túl messze kezdte ezt csinálni. Még 2 társamat is hasonlóan rakott el. Itt is ment a report. Amúgy a stat nem feltétlenül mérvadó mindig...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Call of Duty: Black Ops 6
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest