Hirdetés
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
válasz #35434496 #12169 üzenetére
Redditen is panaszkodnak, hogy rengeteg a csaló.
Oldalon kedvencem:
"PUBG Instant Kill
Instantly kill anything that stands in your way! Whether it be other players, bots, or anything of that nature; Instant Kill will have you covered. "Most komolyan, milyen szánalmasnak kell lenni, hogy egy ilyenre valaki befizessen?
Én is most akartam megvenni a játékot, de örülök, hogy nem tettem. Amíg nem kezdenek valamit ezekkel addig részemről jégen van ez a game.
A baj igazából az, hogy a fejelsztőket gyakorlatilag semmi nem motiválja arra, hogy javítsák a problémát, mivel nekik legjobb az, ha sok a cheater akiket lehet bannolni - majd bannolt emberek megveszik megint a játékot.
Kár érte..
[ Szerkesztve ]
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Segal
veterán
válasz NandorHUN #12201 üzenetére
Ennyi erovel egyik multi jatekot se vedd meg mert mindegyikbe vannak csalok.
A lenyeg vedd meg a pubg-et mert jo jatek."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
jozefgucci1
addikt
Ez a rengeteg a csaló kijelentés szerintem nem igaz. Tegnap vagy 4 órát toltuk Duo-squad-ban és egy alkalom volt amikor azt mondtuk , hogy a srác használt valamit. Az M16-al úgy sorozott mint a Miniuzi . A ph-s discordon is megjelent pár napja egy kissrác aki azzal kérkedett , hogy milyen gyorsan lőnek a fegyverei , persze biztosan nem véletlenül van már Vac-bann TF2-n neki Persze más játékokhoz mérten tényleg több a csaló ,de mivel pörgős a játék és " nem számít " így én viszonylag könnyen túllépek ezen .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Segal
veterán
válasz jozefgucci1 #12203 üzenetére
En erre csak azt tudom irni anno amikor kemenyen gta-ztam akkor kb minden huszadik alkalommal lecsaloztak a chatbe mert megoltel parszor valakit es 5xx-es rankod volt.
PUBG-be is oltem mar 1 lovessel biztos itt is paran mar azt gondoltak egybol hogy csalo az ember.
Persze tenyleg van hogy belefut az ember csaloba de messze nem arrol van szo hogy minden korbe."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
NandorHUN
addikt
Nem számít azért kicsit túlzás...
A probléma meg inkább az, hogy nem tesznek ellenük semmit.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
protegum
aktív tag
Mióta van killcam, még ha bugos is, a rengeteg gyanús eset lecsökkent jelentős számúra. Egy bf-nél nem nagyon izgat, de ennél azért számít, mert egy életed egy halálod.
-
makro
senior tag
-
X Factor
addikt
Redditen is panaszkodnak, hogy rengeteg a csaló.
Bármire rákeresek a neten, rengetegen fognak panaszkodni róla...
Nekem is van ismerősöm, aki dafke kb mindenkit reportol, aki lelővi, pedig csak szimplán ügyetlen és meggondolatlan.
Több mint 200 órám van benne, 1-2 eset rémlik, mióta van replay, h. gondoltam visszanézem utólag és tényleg falon keresztül lőttek, vagy x-el x-ray-t engedélyezve látszik h. rajtunk tart végig. De arányaiban ez hibahatár alatti. Sosem ment a játékélményünk rovására.
Most komolyan, milyen szánalmasnak kell lenni, hogy egy ilyenre valaki befizessen?
Ebben egyetértünk, én annak örülnék a legjobban, ha valós következményei lennének, ha valaki bizonyÍthatóan csalt. Értsd, lenne valami elrettentő erő, nem csak annyi, h. megveszi újra.
Én is most akartam megvenni a játékot, de örülök, hogy nem tettem. Amíg nem kezdenek valamit ezekkel addig részemről jégen van ez a game. Csalók mindig, minden ilyen jellegű cuccnál jelen lesznek, ezen ne idegesÍtsd magad, hidd el egy próbát megér.
A baj igazából az, hogy a fejelsztőket gyakorlatilag semmi nem motiválja arra, hogy javítsák a problémát, mivel nekik legjobb az, ha sok a cheater akiket lehet bannolni Nope, ez téves gondolat. Fejelesztői részről ez nekik is rossz, egyrészt meg erőforrásokat köt le a megoldása, másfelől meg hosszűtávon, ha nem tudják minimálisra szorítani, akkor ez árt a játéknak és a játékosok elpártolnak az egésztől.
Make things work
-
HoyHoy2
tag
"de mivel pörgős a játék és " nem számít " így én viszonylag könnyen túllépek ezen"
összességében egyetértek veled, de az, hogy ez a játék pörög és "nem számít" pont nem igaz, mert sokkal bosszantóbb mint egy CS vagy BF vagy akármi ahol van egy szerencsétlen és kilépek, megyek máshova, míg itt, ha ritkán de találkozik az ember csalóval akkor sokszor akár 20+ perced is kuka. (ha meg esetleg napi 2 akkor már 40 perc, szerintem ez sok)
[720+ óra, szerintem kb ha tippelnem kéne kb 30 meccsen volt biztos csaló, és esetleg mégegyszer ennyi a "lehet hogy használt valamit" kategória, bele lehet futni de nem gyakoribb mint máshol, de bosszantóbb][ Szerkesztve ]
It is always more difficult to fight against faith than against knowledge.
-
cintula187
addikt
-
chrisnagy13
senior tag
Mondjuk az engem érdekelne, hogy aki kevés csalóval találkozik az milyen ratingen játszik. Gondolom nem nagyon van benne a Top 0,07%-ban.
-
makro
senior tag
válasz chrisnagy13 #12211 üzenetére
Ezek szerint annak is van előnye, ha béna vagyok
-
Tanisz
senior tag
válasz X Factor #12208 üzenetére
Egyetértek.
Nem annyira vészes a megmagyarázhatatlan esetek száma.
Korábban én is írtam be ide olyat, amit nem tudtam hova tenni.
Sok dologra van logikus magyarázat.
Volt olyan is, hogy kicsit dühöngtem magamban, de rájöttem, hogy én vagyok a bénaAzon gondolkodtam, hogy miért nem fejlesztenek bele olyat, hogy akinek valami abnormális (paraméterektől eltérő) tulajdonsága van, az világítson mint a karácsonyfa Vagy nagy betűkkel felette lenne, hogy CHEATER
Mert hogy valakinek gyorsabban lő a fegyvere, vagy bármilyen más megszokott paramétertől eltérő tulajdonsága van ( átlát a falon, kevésbé sebeződik, vagy egyáltalán nem...stb) az simán kiszűrhető a programban.
Igaz ezt is meg lehet kerülni biztosan, de nem annyira könnyen.
Hisz most is a csalók valamilyen paramétereket manipulálnak, ebből áll a csalásuk (trainert vagy bármilyen property-t átírnak vagy fájl szinten, vagy a memóriába töltve módosítanak.Aztán lehet tévedek és bonyolultabb a dolog.
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
protegum
aktív tag
Naponta általában 6-10 kört lenyomunk és majdnem minden napra jut egy amelyik túl megy már hogy csak gyanús lenne. Például, már kis körben a vége felé lapítunk egy dombon várva, hogy merre is szűkűl majd. Négyszeressel kiszúrok egy pizsamás banánt kb. 100m-re, egy kis szikla tövében keresi a kontaklencséjét. Nem lövök rá, már minek. Pár pillanat eltelík, hoppá leknockoltak aztán halál. Nézem ez mi volt. Hát mocskos, szemét imperialista kínai, megtalálta amit keresett aztán kilőtt minket. De még sorolhatnám az eseteket.
-
Grave_444
nagyúr
Kb naponta 2-3 win, 350 óra, eddig 2-3 csalót láttam, ami lehet csak a bugos killcam miatt volt.
[ Szerkesztve ]
-
Tanisz
senior tag
válasz X Factor #12214 üzenetére
Jaja, persze ki lehetne rögtön penderíteni, de szerintem a "kirekesztés" is hatásos lenne.
Főként az is jó, hogy csalók-csalókkal összerakni Azt mondjuk megnéznémhttp://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
HoyHoy2
tag
top <1000 általában, nem emlékszem mennyi az most %ban
It is always more difficult to fight against faith than against knowledge.
-
Tanisz
senior tag
válasz Grave_444 #12216 üzenetére
Ti milyen beállításokat használtok?
Sokszor én alig veszem észre az ellent Biztos bamba vagyok, de sokszor gondoltam arra, hogy rosszak a beállításaimAz meg, hogyha valakin a One Piece Suits van, azt egyáltalán nem látom meg sohasem De gondolom ez normális
[ Szerkesztve ]
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
Grave_444
nagyúr
válasz Aventador91 #12224 üzenetére
Itt azért muszáj, mert a játékban lévő élsimítás olyan gagyi, hogy homályos lesz tőle minden, ami kicsit is messzebb van. Very Lowon használható csak.
[ Szerkesztve ]
-
Tanisz
senior tag
válasz HoyHoy2 #12221 üzenetére
Köszi, azt már próbáltam.
Nem volt rossz, de a túl sok részlet miatt hasonlóan nem vettem észre az ellent
Nekem az nem vált be(#12223) Grave444 Köszönöm Ha nem gond kipróbálom Már mindenfélével próbálkoztam, de nem volt az igazi.
(#12225) Grave444 hát én very low-al próbálkoztam max élsimítással, de nem jó, még a killcam-nál is alig veszem észre magam
[ Szerkesztve ]
-
Derrewyn
senior tag
válasz Aventador91 #12224 üzenetére
Elvileg PUBG esetében is gond lehet a Reshade-ből, ha szigorúan értelmezik a Rules of Conduct-ot. A 9. pontba simán beleesik ez a program.
-
Grave_444
nagyúr
-
Tanisz
senior tag
Az a killcam bugja, vagy alapból a játékban is előfordul ilyen, hogy az AK-t egy kézben cipeli az ember?
Nem is úgy, mint az UMP-t, hanem mint kb a feszítővasat? Úgy lóbálja?Elfelejtettem printscreent csinálni róla sajnos, de nagyon röhejes. Valaki már összefutott ilyennel?
-
addikt
Persze a csalókat nem bannolják, de majd a reshade miatt bannolnak, ya ya ya ...
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
saen
Topikgazda
válasz gyuribácsi88 #12235 üzenetére
1.8millió accountot tiltottak már le, szóval ez azért így nem teljesen igaz...
-
NandorHUN
addikt
válasz Derrewyn #12239 üzenetére
3rd party app, de ReShade nem csinál sokat, mint élesebbre veszi a látottakat + egy kis kontraszt, graf mod.
Közel nem egy kategória bármi olyan mokkolásnak amiért bannolni kéne bárkit.
Kb. annyit ad a játékhoz mint egy jobb monitor vásárlása.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
asuspc96
őstag
ReShade-nek az összes funkcióját használjátok ?
Vannak jól bevált beállításai, h mit mire érdemes állítani ?
-
KisTücsök
addikt
válasz HoyHoy2 #12209 üzenetére
Jah, csak CS-ben kilépsz és megy a büntetés.
_____Akkor sem lehetne mindig pontosan meghatározni, hogy csaló ölt-e meg, ha normálisan működne a killcam/replay, de attól igencsak messze van. Ráadásul nagyon sokan tudnak ám csalni. Nem csak a teljesen blatant speedrunos hacker van.
Egyébként valamilyen szinten tényleg mintha szarnának rá, akik ilyen 30-40-50k/d-val állnak top10-ben, top50-ben, csuklóból lehetne kihajítani. Erre egy embert rálehetne állítani, aki nézi a ranglistákat folyamatosan és nyomná a banokat... Ez nem annyira nehéz. Megelőzni már jobban.
_____(#12183) RazoR: Akkor ez egy másik változat. Nekem legalább kicseréli. De tegnap is... Scar meg ump nálam, ump helyére ráhúzom a kar-t, meg is kapom, de csak a házba visszamenve vettem észre, hogy a scar-t cserélte ki. visszamegyek érte, természetesen pont akkor járt arra egy squad... Már vagy 4-5x előfordult ez velem az elmúlt pár napban.
[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
válasz asuspc96 #12243 üzenetére
Dehogy.
Én adaptivesharpent és technicolor2-t ezeken a beállításokon. [link]
KisTücsök FPS játékokban elég nehéz megmondani ki csaló. Cod 2-vel játszottam elég sokat ott nagyon sokszor warokról kirúgtak hogy csalunk meg saját szerverünkön anyáztak nekünk állandóan, pedig tiszta volt mindenki. Főleg ha mindenki okosnak hiszi magát aztán köze nincs az adott játékhoz.
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz KisTücsök #12244 üzenetére
Frissebb hír, hogy mostantól van egy csapat a PUBG corp berkein belül, akiknek csak és kizárólag a csalók bannolása/jelentések ellenőrzése lesz a feladatuk. Eddig gondolom erre nem volt elég emberük, mostantól kicsit gyorsulhat a csalók kirakása.
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Aventador91
őstag
hi. mindjárt csapatok egy kis streamet. még kezdő vagyok meg béna [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Diablo IV
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- GTA V
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest