- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:13 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiszNóÓl
senior tag
-
Grave_444
nagyúr
-
Grave_444
nagyúr
-
PeL
addikt
Hát, sajna sokra nem mennek a banolgatásokkal azon kívül hogy növeljék a statisztikát amit lehet így lobogtatni azt az érzetet keltve mintha ők csinálnának is valamit, aztán tegnap is a 7-8 lejátszott körből kettőben egyértelműen WH-sok lőttek le minket duoban. Magyarán halottnak a csók, szó szerint. Ez mellett rengeteg aim-assist gyanús játékost is látni folyamatosan akik nagy távolságokra is tűpontosan sprayelnek bármilyen fegyverrel. És milyen érdekes, valahogy mindig beadja nekik azt a fránya headshotot, ami sokszor pár pixel nálam a képernyőn a deathcamben
Az ötös szintű profilnak sincs az ég világon semmi értelme, mert ugyanúgy bedobálja ezeket is a lobbykba, meg a sokszor teljesen toxic randomokat is 4.-nek a csapatunkba. -
PeL
addikt
-
Winne
nagyúr
-
PeL
addikt
Ez jól hangzik. A napokban megint elkezdtem játszani PUBG-vel, egyelőre kevesebb sikerélménnyel, eléggé vissza kell szoknom erre a játékra a CS2 után, amit most kénytelen vagyok parkolópályára tenni egy jó időre mert játszhatatlan a csalók mennyisége miatt
Már most is elég sokat SMG-zek, ezután kb AR-t fel se nagyon fogok venni. DMR + SMG lesz a meta buildem 
-
Csokishurka
őstag
-
Kiskutya
veterán
-
jimpo
senior tag
A játék motor Unreal Engine 5 -re váltása jobban izgat.
Persze az még idő...
Arra mondjuk kíváncsi leszek, mekkora képkocka vesztéssel fog járni. Illetve milyen hatással lesz az 1 % low FPS értékére.
A képminőség, grafika javulása mindenképpen pozitív. Mert a tárgyak pocsékul mutatnak szerintem.... -
BaLee
addikt
-
BaLee
addikt
Én használtam több fejhallgatót jack csatlakozóval alaplapi hangkártyával (Cloud2 mondjuk pont nem jött be). Hiába hangosítottam maximumra, nem volt elég. Többiek mindig hamarabb meghallották a járműveket, vagy hallották, ahogy valaki "ellépte" magát egy házban, miközben én nem hallottam meg. Egy fejhallgató erősítővel oldódtak csak meg a gondjaim.
-
pendre54
addikt
Én ezt a két fejhallgatót használom játékokhoz is [link] [link] , plusz egy Topping DAC-ot, és egy JDS Lab erősítőt, de mint írtam, elsősorban ezeket zenehallgatáshoz vettem.
Viszont van észrevehető különbség a játékbeli hangok minőségében, mert pl. használtam anno egy Asus Sonar pci-e hangkártyát, ami kb. belépő szint. Amikor elkezdtem komolyabb cuccok felé mozdulni, volt hogy csak pislogtam, mint hal a szatyorban, a játékokban észlelhető hangok javulásán, sokszor olyan finom nüanszok vehetők észre, amiket korábban nem vett észre az ember.
Egy máig emlékezetes konkrét példa. Úgy kb. 10 évvel ezelőtt, vettem egy Audio-GD DAC+ fejhallgató erősítőt, és akkoriban a Battlefield-et toltam. A Caspian Border pálya közepén, a magaslaton van egy adótorony(nem a nagy torony, ami a meccs vége felé ledöl), az alatt, egy kisebb patak folyik.
Amikor az új cuccal kezdtem játszani, az egyik alkalommal, amikor a közelben épp nem volt semmilyen akció, lövöldözés, egyéb háttérhang, ott a patakban, béka brekegést véltem hallani, amit addig soha ott.
Mondom, ez tuti hallucináció, de azután felmentem egy üres szerverre, és megerősített, hogy ott bizony időnként a béka brekeg diszkréten
.
Mégegyszer, annak nyilván semmi értelme, hogy csak játékokhoz komolyabb cuccokat vegyen az ember, de ha komolyabban hifizik, akkor annak az előnyeit is élvezni fogja, főleg az olyan játékoknál, ahol nagyon is számítanak a hanghatások. -
PeL
addikt
-
Thom95
tag
-
Thom95
tag
-
Thom95
tag
-
rolio1
tag
-
VGNGR
senior tag
-
DiszNóÓl
senior tag
-
Grave_444
nagyúr
Mi a fene. Kinyírhatnak a medvék.

Valahogy sose állok pozitívan ezekhez a frissítésekhez.
A jól megszokott dolgokat nem kéne szvsz variálni.
Thermal scope vakoknak jó lesz, de szerintem a mapok variálásán kívül a többi cucchoz nem kéne ilyen mértékben nyúlni. Kis módosítások beleférnének, de teljesen megváltozott játékmenet már nem.A már meglévő ranked szezon meddig fog tartani?
-
Pocee
senior tag
Bocs de ez az általános maszlag engem nem győz meg,az ellenség azonnali megpillantasa egygolyós fejes az nem hullámzó teljesítmeny hanem 0 és védhetetlen.
Ugyanakkor mi okozza hogy máskor könnyedén megyunk folyamatosan 500-1000 között? Pont hogy ennyire nem lehet hullámzó.
Ha pingelnék még elgondolkodnék ,hogy igazad van,de én 60 fölé még soha nem mentem.
Vagy Te nem hiszel a csalásban? -
JanR
addikt
A normál módokat össze-vissza kalapálják.
Most már tök jó lenne, ha a ranked módhoz hozzáraknának egy 4. pályát, vagy legalább TAEGO "körét" megcsinálnák rendesen. Ugye Erangelen és Miramaron a kezdő körnek érintenie kell a repülő útvonalát (esport szabályzat). Igazán nem nagy kérés, hogy legalább ezt megcsinálják. Vagy vegyék ki Taego-t, én személy szerint az sem bánnám..
-
Grave_444
nagyúr
-
JanR
addikt
Erangelen a nagyhajóra való jármű felhajtás szerintem baromi jó ötlet.
Hogy a "prónoló" házat miért kellett átfesteni, azt senki, soha nem fogja megérteni.Az autók balanszolása viszont szerintem egy jó ötlet. A Bus-ba kb. úgy sem ült bele senki, max. kényszerűségből.
Mondjuk itt az a kérdés, hogy ezek a változtatások bekerülnek-e esport módba is, vagy marad a normal/ranked meccseknél? Sajnos az újított markert sem sikerült még belerakni, szóval sok jóra nem számítok.
-
Grave_444
nagyúr
-
Grave_444
nagyúr
-
niof
veterán
-
Csokishurka
őstag
-
Grave_444
nagyúr
Lesz ellene Cold Blooded perk is, mint codban?
Kemperek ellen tényleg hasznos lehet. Drónt, mortart stb szerintem túl időigényes használni, utóbbit csak poénból szoktam néha. EMT-t nagyon ritkán, arra tök jó, hogy boost nélkül felhúz maxra. Tactical packot soha, repülni se szokásom.Az alap felszerelést leírom, kíváncsi vagyok ti miket használtok.

Megfelelő loot után, ha tehetem így fegyverkezem fel szinte mindig.
- Primary - AR, lehetőleg M4 vagy ACE. Compensator + Red dot. (Ha SR a másodlagos, akkor mindegy, amúgy szeretem, ha ugyanaz a lőszer megy mindkettőbe)
- Secondary - SR legtöbbször, néha DMR. Supressor + legnagyobb scope.
- 3. Pan.
- 4. M79 csak a benne lévő tölténnyel. Néha hasznosabb lehet a Sawed Off.
- 5. Frag + Táskában legalább : 0-1 frag, 0-1 molotov, 1 flash, 3-4 smoke.Heal : Medkit ha van, amúgy 5-7 First-Aid, 1 bandázs (ha körön kívül csak az megy be).
Ezen kívül sokszor egy 3-as scope, amit az elsődlegesre szoktam tenni és a lőszer.
Amíg nincs SR/DMR addig szoktam az elején shotgunnal menni, egyébként elég egy AR. -
pendre54
addikt
-
Grave_444
nagyúr
-
Grave_444
nagyúr
-
Grave_444
nagyúr
+1 az arány irritáló kicsit.
Ha saját maga és mások szórakoztatásából pénzt keres valaki azzal nincs semmi gond.
Amennyiben viszont luxus otthonokat vesz belőle és a neten villog drága autóval, ruhákkal, ékszerekkel valaki és büszke arra, hogy a semmittevésből és Tiktokon videókra tátogással érte ezt el az nagyon gáz. Nem is feltétlen a személye miatt, hanem amiatt, hogy erre van igény. Itthon szerencsére ez nem jellemző, az említett VR srácok is szerintem szerények és nekik például teljesen elfogadható, hogy ez a főállásuk, tettek érte eleget.Szóval aki streamből és a magánélete kiteregetéséből él az szvsz szánalmas és nem ez a követendő példa, viszont sajnos a mai fiataloknak ez a menő.
-
niof
veterán
Nem tudom. Lehet, hogy nálam azért alakult ki ez a sarkos nézet, mert úgy neveltek gyerekként, hogy értékeljem a hasznos dolgokat. És ezek valahogy nem voltak köztük.
Bep
Persze, kell a szórakoztatóipar, de abban saen-nek adok igazat, hogy talán az aránytalan túlértékelésükkel van alapvetően a probléma.#28853 Grave444
Na. Te sokkal jobban megfogalmaztad, mint ahogy nekem sikerült.
-
JanR
addikt
-
dudu5130
őstag
-
VGNGR
senior tag
-
niof
veterán
-
niof
veterán
-
PeL
addikt
Akkor mégsem csak a véletlen műve volt az hogy tegnap is alig találtam first aidet... Mondtam is a társamnak hogy mostanában állandóan ez van, de ő azt mondta hogy máskor is volt már ilyen. Mondom ennyire szar nem volt ez előtt, hogy több körön keresztül sem találok healt Pochinki egész hátsó blokkjában, mindig volt legalább 1-2 first aidem pár ház után, mostanában meg jó ha találtam pár bandage-t

-
niof
veterán
-
niof
veterán
-
DiszNóÓl
senior tag
-
niof
veterán
-
PeL
addikt
-
niof
veterán
-
niof
veterán
Elég jól rágyúrtak a loot-ra, azt hiszem Miramar-on sem lesz eztán gondja senkinek, hogy nem talált fegyót, vagy scope-ot. Ez az új "hátizsák" szerintem megint csak hülyeség így, hogy elfoglalja az egyik fő slot-ot. Amúgy nettó baromság a képen látható megjelenítése is, mert valahogy így kellene lennie az emberen:
-
VGNGR
senior tag
-
Bazsi1987
őstag
-
niof
veterán
-
scabi78
senior tag
-
hegegabi80
addikt
-
Grave_444
nagyúr
Nem tudom eldönteni ezekről az újdonságokról, hogy mennyire hasznosak.
Mortar például teljesen felesleges, ez a drón is elég furcsa. A map módosítások jól jönnek szerintem, de ennyire kibővíteni a palettát szerintem hülyeség. Lásd az újjáéledést Taegon, repülést, ejtőernyőket, szétlőhető loot autókat (na jó, ezt szeretem)...Én inkább az a régimódi játékos vagyok, elég lett volna az eredeti felállás map, fegyver módosításokkal, nem kellene ennyi plusz feature. A skinek is sok embert mozgatnak, nekem van egy szettem, azontúl nem érdekel. A jelenlegi menürendszert is elég volt megszoknom.

Az egyébként tetszik, hogy foglalkoznak vele, bár lehetne több időt fordítani az optimalizálásra és hatékonyabban kiszedni a csalókat, bugokat.
Nektek mi a véleményetek?
-
Kiskutya
veterán
-
niof
veterán
-
niof
veterán
Jó volt, csak kicsit egyoldalú. Értem ezt úgy, hogy a szerencsés killekre, meg a FF-re volt kihegyezve a videó. A régebbi videóiban voltak vicces jelenetek is. Bár mondjuk manapság már a közösség sem akkora, bug is kevesebb van, a tábort nagyrészt a régi játékosok adják, akik már nem feltétlenül a poénra mennek rá játék közben.
El sem tudom képzelni, mi lesz itt januártól!...
Amúgy jól értem, hogy a játéknak csak a BR része lesz FTP? Mert mintha azt olvastam volna. Az újaknak a ranked mód pl. fizetős lesz. De lehet rosszul értettem valamit... -
JanR
addikt
-
JanR
addikt
-
Don.Corleone
aktív tag
-
niof
veterán
-
JanR
addikt
-
niof
veterán
-
niof
veterán
-
Csabex
őstag
-
Rebelf
aktív tag
-
niof
veterán
-
DiszNóÓl
senior tag
-
Sati1984
tag
Nekem elsőre 404-et adott

Amúgy tetszenek a tervek, végre rájöttek, hogy nem volt jó irány kis mapeket fejleszteni... Várom ezeket a 8x8-asokat, bár a respawn ötlete nálam pont a Battle Royale műfaj lényegét veszi el, de nem akarom elítélni előre. Ha megmarad a klasszikusan játszható mód is és elég játékos lesz szólóra, akkor rendben vagyunk.
Valamennyire reménykedek, hogy a Miramar remasterrel és a két új mappel sikerül annyi újdonságot belevinni, hogy valamekkora játékosszám-növekedést elérjenek, de ez egyelőre csak remény...
-
niof
veterán
-
poLeH
tag
-
niof
veterán
-
poLeH
tag
-
niof
veterán
Na végre kap egy kis nerf-et a Beryl! Meglátjuk mire lesz elég. Bár tartok tőle, hogy CQC-ben így is az egyik legerősebb alternatíva marad. A SCAR és Mini buff-nak is örülök. Mindig is szerettem a SCAR-t, de az m4 élhetőbb volt, a nagyobb sebesség (tűzgyorsaság) miatt. Majd kiderül, mire elég az a +1 dmg. Remélem a ballisztikához ezeknél nem nyúltak!
-
chatran
őstag
-
VGNGR
senior tag
-
PeL
addikt
Nem jó: https://www.pubg.com/2021/01/06/update-10-2/
Ranked Duo-ról még mindig nincs semmi hír

-
saen
Topikgazda
-
dudu5130
őstag
-
dudu5130
őstag
-
Dave567
veterán
-
niof
veterán
-
adakiller
senior tag
-
VGNGR
senior tag
-
Grave_444
nagyúr
-
niof
veterán
-
Grave_444
nagyúr
-
adakiller
senior tag
-
bayarena
aktív tag
-
bayarena
aktív tag
-
DiszNóÓl
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- LEGO klub
- Adobe Photoshop
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Redmi Note 9 Pro 64GB 12 hó jótállás!
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- iPhone 12 Pro 256GB Graphite-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4752, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az ötös szintű profilnak sincs az ég világon semmi értelme, mert ugyanúgy bedobálja ezeket is a lobbykba, meg a sokszor teljesen toxic randomokat is 4.-nek a csapatunkba.
Kíváncsi leszek, tegnap este lenyomtam a 3 Casual kört 

Eztán se fogok SLR-ezni