Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
Topikgazda
válasz Derrewyn #2184 üzenetére
Ebben nincs bennt a teszt szerver, szóval egy kicsit több azért.
Emellett ma megint elpotatoztam egy győzelmet... Squadban toltuk, végére csak én maradtam, de a nehéz részét megoldottam, 1vs1 maradt a vége, nekem volt jobb a pozícióm, nem tudta hol vagyok és mégis ő nyerte a tűzpárbajt. Igaz nem voltam max-on, nem volt idő gyógyulni, de akkor is. Mellészórtam az AKM golyókat Azért bosszant nagyon, mert ez már a sokadik mostanában, mindig az a fránya második hely.
(#2164) KaraDani: Már egy ideje így tolják, sokat nyernek, de azért láttam már sokszor, hogy nagyon csúnyán lelőtték őket. Ettől függetlenül mind a négyen jó játékosok nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
válasz Derrewyn #2328 üzenetére
És mit remélsz a felvételektől? Legközelebb nem fognak lelőni, ha megy a felvétel?
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
kisza25
félisten
válasz Derrewyn #4429 üzenetére
én ezért szedek össze minden lőszert, ha nem is kell nekem, hogy lőszer nélkül nem tudnak mit kezdeni a fegyverrel
Aztán a squadtársaknak odaadom ami nekik kell, 2 in 1[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz Derrewyn #4605 üzenetére
8x 4x reddot, sapi, bőrksbát, cipők és tárak fegyverkiegészítök garmada, de még egy feszítővas se
De olyan is volt már, hogy egy kupacba volt akm, m16, ump és lőszer mindhez, leugrottunk 1perc jelzem a többieknek, hogy kész vagyok mehetünk, kinek mi kell?[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
NandorHUN
addikt
válasz Derrewyn #12239 üzenetére
3rd party app, de ReShade nem csinál sokat, mint élesebbre veszi a látottakat + egy kis kontraszt, graf mod.
Közel nem egy kategória bármi olyan mokkolásnak amiért bannolni kéne bárkit.
Kb. annyit ad a játékhoz mint egy jobb monitor vásárlása.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Logitech ConferenceCam Connect / 1080p HD / 4x zoom / Zeiss optika / távirányító / beépített akku
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest