Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
Sziasztok!
Tegnap beruháztam én is a játékra és hirtelen beletoltam 7 órát!
17-ik hely a legjobb eddig! -
RazoR
veterán
Remélem ezt hamarosan belerakják, hasznos lenne!!
-
RazoR
veterán
Jó lenne killcam a játékba, hogy legalább lássam, hogy milyen lehetetlen helyről lőttek ki!
-
RazoR
veterán
Olyankor mi van ha a reshade-ben nincs a listában a hdr? Ti miket használtok?
-
RazoR
veterán
válasz Dr_Senkihazi #4113 üzenetére
Mi ez az adokveszek rész a játékban? Valaki fel tudna homályosítani?
-
RazoR
veterán
Hó végén jön egy patch, remélem megkapjuk a vaultingot, mert ez a mostani borzasztó!
-
RazoR
veterán
Képtelen vagyok nyerni, duo-ban jutottunk most 4. helyig...
-
RazoR
veterán
Kiborít ez a játék, képtelen vagyok 10 alá bejutni, nemhogy nyerni....
[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
válasz Dr_Senkihazi #4401 üzenetére
28 órám van benne...
Az aláírásodban lévő névre nem talál semmit. -
RazoR
veterán
válasz Dr_Senkihazi #4404 üzenetére
Felvettelek.
Biztos, hogy tudtok újat mutatni! -
RazoR
veterán
-
RazoR
veterán
3x lőttek le most úgy, hogy fingom se volt, hogy honnan lőnek.....
-
RazoR
veterán
válasz Jinxb1rd #4683 üzenetére
Dehogynem, néha úgy megugrok hogy majdnem hanyattesek a székkel. Utoljára a Resi 7 közben ijedtem meg enniyre! A kedvencem az volt, mikor gyanútlanul lootolgatok a házban, kinyitok egy ajtót és pofánlőttek a fürdőből shotival, ott kiszaladt a számon egy elég cifra mondat is!
-
RazoR
veterán
válasz gyuribácsi88 #4712 üzenetére
Mit használsz a Resahde-ből és melyik, hogy van beállítva?
-
RazoR
veterán
Valaki el tudná mondani, hogy van ez a rangsorolás és nehézség?
-
RazoR
veterán
Jövőhéten patch!
-
RazoR
veterán
Ezek azért elég jók!
Added new Option to change Cross-hair color
Added new Double Tap feature in control options for leaning (Default keys set to Q and E)
Added new option to improve the visual effect of going from free look back to character's line of sight
Added new key binds when using Consumables
Teammates' names are now representative of their current postures (IE Standing, Crouching, Prone, etc)
Added new key bind to mark your current position on the map (Default key set to Insert)
Added a new key bind to center the map around the character's current position (Default key set to Space)
Added a new key bind to use the Consumables in the order of Med Kit, First Aid Kit, and Bandage (Default key set to "-")
Added a new feature to reset the zeroing distance using Mouse wheel click
Adjusted the position of the Report window -
RazoR
veterán
Többen ugrottunk egy helyre, semmi fegyvert nem találtam, meglapultam egy klotyóban!
Lövöldöztek körülöttem, kocsik jöttek, mentek, mikor csend lett átnéztem a már kifarmolt házakat, találtam egy pisztolyt, egy uzit 25 lőszerrel és egy íjat, na mondom itt hamar vége lesz! Végig a parton szűkült a kör, kivártam, végigsunnyogtam a parton majd a végén már úsznom kellett, az utolsó 7 embert a vízből néztem végig, kb mindenkit láttam, hogy hol van! 2-en maradtunk, kiszúrt a vízben, elkezdtem kiúszni mert szűkült a kör, ahogy felálltam jött a fejes, de így is ez az eddigi legjobb eredmény![ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
válasz Anonymus23 #5571 üzenetére
Ha itt okoskodsz (viccelek ), akkor az azt jelenti, hogy megvetted?
-
RazoR
veterán
válasz gyuribácsi88 #5650 üzenetére
Ugyanígy jártam és nem nagyon értem a dolgot, azóta minden nap kimásolom az újakat egy másik mappában! Sajnos volt sok nagyon jó highlight ami így bukó lett nálam is! Olyan mintha felülírná a korábbi videókat....
[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
Rosszul gondolták eléggé...
-
RazoR
veterán
válasz gyuribácsi88 #5684 üzenetére
Tudom, ezért sem értem, hogy hova lettek azok a videók! De ez biztos valami bug, vagy feature!
-
RazoR
veterán
Patch óta most volt alkalmam kipróbálni a játékot, szebb lett de, nálam fps droppok vannak, eddig megvolt a stabil 60fps....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest