Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lázadó tárgy
-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz Dyingsoul #12024 üzenetére
A Takstar Pro 80 tényleg egy jó fejhallgató, szóval ha már gamer, akkor csak a Cloud, de ezt nem cáfolta senki.
A hangkártya játékokban nem tudom mennyit számít, mert amikor az alaplapit (B85M PRO4) kiváltotta a DAC-om, akkor nem vettem észre ilyen szintű különbséget. Persze sokkal jobb lett játékokban (zenéről nem is beszélve), de az alapvető dolgokat az integrálttal is teljesen meggyőzően és pontosan hallottam, pedig a fejhallgatóm (DT 880 600 Ohm) piszkosul forrás igényes.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
X Factor
addikt
Én is akkor kezdtem el szignifikánasan fejlődni, amikor az esti team game-k mellett solo-ban, megyek military-t, pochit meg úgy ámblokk a sűrűjébe, az átrepülés irányától függően.
Korrában már Írtam, de így tanul meg az ember ösztönösen lereagálni szitukat h. ne kelljen gondolkozni, hanem tegye a dolgát. Legyen ez a peakelve karral kilövés, fire mode váltás, low ewquipmetn esetén, uzi-val vagy shotival is olyan szituba keveredni ahol ezen fegyverek többet érnek egy AR-nél, gránáthasználat, pályaismeret, játéklogika stb... stb... A békés lootolás akkor jöhet, ha az embernek már a minimális alapskilljei megvannak.
Pl.:A legtöbb kocsis skillem solo-ban, ugy van, h. az enemy szimplán nem ül át másik ülésbe ahonnan lehet lőni, illetve ha gyalogosra megyek, akkoris úgy vannak vele h. max elütni fogom őket, aztán megy a meglepődés h. a mozgó kocsiból jönnek a lövések. Pusztán egy ctrl+2 leütése a legtöbb esetben ingyen frag ha utolérsz egy kocsit és ehhez hasonló megoldásokkal tele van a játék, csak élni kell vele, ehhez viszont kell a rutin.
Make things work
-
agressor12
senior tag
Azért mondtam a széleket,kis városokat ,mert a kezdőknek mindjárt könyebb 1-2 ember ellen harcolni akik ada ugranak mint a suliban 15-20 között.
-
saen
Topikgazda
válasz agressor12 #12053 üzenetére
Ha szélre ugrasz akkor általában egyedül vagy, lootolsz, mész, 20 perc eltelik majd az első szembejövő lelő...
[ Szerkesztve ]
-
gyvi
csendes tag
Ha valaki VGA cserén gondolkodik a játék miatt, érdemes csekkolni: [link]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Dyingsoul #12046 üzenetére
vmi kisebb falura ugrok, az útvonal felé, aztán kisházakból loot 1-3 fős vetélytársakkal, velük vagy megegyezésre jutunk, vagy elspuriznak (vagy én, ha van autó), innentől a kör függvénye, hogy más házcsoportnál megállok lootolni, vagy nagyjából megyek be a mértani közepe körül lévő házcsoportokba sorba, persze útközben ha balhé van, vagy rámlőnek, akkor tisztes távolságból kiszállok, és visszasettenkedek lehetőség szerint. ha gyakni akarok, ott a TF2, GTA, MoH, stb. pubg-ben azt élvezem, hogy nincs semmi "előny" minimap/radar, chat, stb. formában.
operation flashpoint, arma - senki nem tolta anno?
(#12052) X Factor jó öreg hotseat, battlefield szervereken mennyi kick járt ezért
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Grave_444
nagyúr
Inkább jó fül kell, nekem kemény 2800Ft-os A4Tech fülesem van és 5-10 fok eltéréssel simán belövöm hol az ellenfél még ha hátulról lő is.
-
saen
Topikgazda
válasz sirszevenap #12059 üzenetére
Félreérted, az jár így aki mindig bújkál. Sokat láttam már...
-
Richard!
addikt
Mentem most hirtelen 5 kört. Abból 3x voltam top10, 1-1 killel. Alakul, haladok
Ma kezdődik életed háralévő része
-
¤Envy¤
aktív tag
Az enyém eddig 5.5 óra, viszont rengeteg live-ot nézek, amiben ezzel játszik a streamer.
Egyelőre én poénra veszem inkább, illetve direkt olyan helyre ugrok, ahova lehetőleg senki, mert ismerkedni akarok a fegyverekkel, irányítással, úgy mindennel... Azt sem tudom még melyik fegyver mire, mi van hozzá, milyen golyóval operál.. de már kezdem tanulni persze. Véresen komolyan sosem akarom venni, mert annak csak idegeskedés lenne a vége úgy is...Azért volt 2 vicces esetem, tegnap fekszem a földön (sivatag, no fű!!!), erre jön egy motor, kicsivel mellettem húz el, majd megáll... azt hittem meglátott, megyek arrafelé, én vagyok a hero, látom a motort, keresem az embert honnan fog lelőni, erre egy bokorban fekszik, pont fordul felém én meg gyorsan lelőttem. Akkor jöttem rá, hogy nem is vett észre, mikor elment mellettem, és nem azért állt meg, hogy levadásszon... Csak megállt egy nagy város előtt, és épp azt nézte, amikor megláttam. Eltelt kb 2mp amíg egymást néztük, de végül hamarabb kapcsoltam.
Másik meg a régi map, futok egy ház mellett, kicsike, 2-3 házas terület, látom oldalt villan valaki, mondom most kerül be, és hátba támad. Nosza elébe megyek, szembe akartam vele menni, így megfordultam, erre sehol, majd megláttam a ház sarkán ahogy épp oldalt áll nekem és másra figyel. Hopp, oldalba kaptam...
Eddig ez a két szánalom killem volt, de legalább nem csak én vagyok kezdő.
-
¤Envy¤
aktív tag
Ez az ugorj a sűrűjébe dolog jól hangzik, de nekem pl. eszméletlenül belaggol a játék, sokszor már ejtőzés közben is. Van, hogy fél percig semmit sem tudok csinálni, mert nem látok semmit. A népszerű helyeken esélyem sincs, pedig azért nem rossz géppel tolom, és mindent lehúztam már low-ra. Talán az segített most még sokat, hogy azt is kinyomtam most, hogy a karakteremen mutassa a felszerelést, csak árnyék van. Már nem tudom mit állítsak benne még.
-
addikt
A legutóbbi frissítés óta semmi lag nincs, megszűnt ez a 1 előre 2 hátra baromság. Amikor meg fegyvert találsz akkor tab, és húzd be a cuccokat, sokkal gyorsabb mint az F-el szenvedni.
Akinek nagyon lagol, annak annyit tudok javasolni hogy ne ázsiai szerveren játsszon ...
Aki szerint meg nincsenek csalók, csak mindenki béna, azoktól kérdezném hogy az a több százezer bannolt csaló akkor vajon micsoda? Ja tudom, kamu.
Múltkor squadban a gyerek 300 méterről darált mindenkit falon keresztül egy m249-el, majd miután knockoltam kar-al, annyira ideges lett hogy odajött, és agyonlőtt négyünket 1 pillanat alatt, visszanéztük a deathcam-et, aim-os kis veréb volt, szóval ja, nincsenek csalók, csak mindenki béna.
Ő az első az NA szerveren, ő se csal természetesen, csupán nagyon jól játszik ...
[ Szerkesztve ]
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
tepenzed
őstag
válasz gyuribácsi88 #12067 üzenetére
nem tudom mi a probléma, 44-es KDA teljesen legit egy kínai játékosnál
Gondolom a gamekben, ahol nem nyert, egy másik hasonlóan ügyes játékos ölte meg[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
Tab+jobb egér. Sokkal gyorsabb, mint behúzogatni.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
saen
Topikgazda
Amit te lagnak nevezel az a rubber banding és azt szüntette meg a patch. Lag továbbra is van, streamereknél is látom.
-
vrs
csendes tag
Sziasztok!
Direkt ehhez a játékhoz vettem egy új gépet (6700k 1070 16gb ram) és nem akarom elhinni hogy így is vannak micro-laggjaim. Mikor új irányba nézek többször megakad a játék pár tized/századmásodpercre.
Az fps-em általában 100 felett van.Olvastam az összefoglalót, de szerintem igazából nem az fps-el van a gondom. Érdemes megcsinálnom az összefoglalóban leírtakat, vagy esetleg tudja valaki mi lehet konkrétan a megoldás?
Köszi előre is!
-
X Factor
addikt
Steammel az fps értékeket kitudod iratni.
Ha játék elején tapasztalod EU szerveren, akkor simán lehet minimális szerver lag, változó, mikor mekkora a terheltség, illetve h. a szerverparkban hova dob a játék. Nem a gép hibája. Nekem is volt olyan időszak h. 1-2-3 napig jelen volt a lag, aztán elmúlt, most az esetek nagyrészében, már a játék eleje is egész vállalható.
Make things work
-
vzsryl
nagyúr
Nekem az 1.0 óta a sivatagos pályán néha beakadt teljesen az fps-em, leesett 0-ra, de főleg akkor, ha lövöldözés volt, emiatt gyakran úgy haltam meg, hogy pl. Red dot-ra emeltem volna a fegyvert, megakadt, és már halott voltam a következő pillanatban.
2 napja csak a régi mapon játszok, és teljesen megszűnt ez a probléma.[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
ReFleXx
addikt
tözsdecápák!
rövidtavon:
érdemes most eladni a gamescon ladakat, mielott kijonnek az uj ladak? az uj ladakban vannak jó cuccok, igy felo, hogy azok megjelenese utan beesne a gamescon ara, szerintem.hosszutavon:
nehez megjosolni, de mivel hosszutavon egyre kevesebb lesz a gamescon ladabol a piacon, itt aremelkedesre szamitok, de ez lehet hogy evek kerdese...2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
RazoR
veterán
válasz X Factor #12052 üzenetére
Az elején bujkáltam, sunnyogtam folyamatosan, ha hallottam, hogy bejött valaki a házba akkor elbújtam valahova és reméltem, hogy oda nem jön be (volt is egy videóm amiben, az egyik emeletes ház felső szobájában a fotel mögé bújtam el, bejött a gyerek, körülnézett és kiment ) de így jó ha top 10-ig eljutottam véletlenül. Aztán elkezdtem a zsúfolt helyekre ugrani direkt és gyakorolni, volt, hogy 3 percenként indítottam a meccseket mert meghaltam de nem érdekelt. Mostmár nem pánikolok ha bejön valaki, vagy rámlőnek, inkább én megyek rá az illetőre és sokkal több a killem.
A másik ami sokat segített, hogy 1300dpi-ről indultam és elkezdtem csökkenteni, nem volt egyszerű de mostmár 700dpi-n játszom és sokkal pontosabban lövök.Viszont a peakelés az nem megy, valahogy nem áll rá az ujjam sehogy...
[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
Az AA bugra nincs valami megoldás esetleg, vagy valami infó hogy javítják?
-
X Factor
addikt
Detto ugyanez.
Oh a DPI-t kihagytam, bár nálam ultrawide van, nem tudom mennyire viselkedik másképpen. Néztem a pro playereket, mondom ha 80% 400-al tolja és jók, hát csak tudnak valamit. Elkezdtem lefele mászni én is 1300-ról (BF2,3,4, 1-hez tökéletes volt), már 600-nál járok emlékeim szerint és tényleg ég és föld.
3 hónappal ezelőtt közvetlen a dpi csökkentés után. Ok tudom, még bénáztam, de már az első embernél is jól látszik h. amikor futás közben irányt vált, többé kevésbé sikerült rajta tartani, ez régen nem ment 1000+-al.
Peakelést úgy tolom, h. folyamatosan peakelgetek ha nicns enemy, akkor is, nézem a szögeket, probalgatom h. ha ott lenne egy képzelt ponton az enemy, akkor onnan h. lőném, aztán reménykedem h. tényleg megjelenjen ott Egy idő után stressz helyzetben is jön a peak. Amit még szoktam, h. ha fa mögött tartanak tűz alatt, h. hol egyik hol másik oldalon kipeakelve lövök egyeket, Így nem tudják stabilizált fegyverrel ugyanazt a pontot milimitérre belőni, mert kénytelen a fa bal és jobb oldala között célozgatni.
[ Szerkesztve ]
Make things work
-
Segal
veterán
válasz ReFleXx #12076 üzenetére
Én abszolute nem vagyok tőzsdecápa de az 1.0 megjelenés napján vált eladhatóvá a pioneer láda is és semmi negatív hatással nem volt a gamescom láda árára. Viszont a winter sale lejjebb nyomta az árát. Szerintem nem fog csökkenni az ára az új ládák érkezésével de brutális növekedést sem várok tőle mert most már aki veszi az úgyis befektetésként tekint rá és nem azért hogy nyissa. Szerintem max visszamegy a 7.x eurójára és első sorba attól függ majd az ára hogy mennyi lesz épp belőle eladó a piacon de amíg ilyen 80k darab van addig csodára nem számítok.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Kommy
veterán
Eddig nem sokat játszottam (~3óra) a játékkal (tehát ismerkedek), de többször észrevettem, hogy az inventory-ban hiába nyomok a bandage-ra nem törénik semmi, és gombbal sem akarja. Gondolom a játékot nem érdekli, hogy szükség van e rá. Álló helyzetben próbáltam.
Mással is fordult már ilyen elő. -
vrs
csendes tag
Érdekes mert nem hálózati lagg szerintem, mikor fordulok körbe a mapon és egy olyan irányba nézek ahova addig nem, akkor elkezd akadozni a kép (csak pár tizedmásodpercre megáll többször egymás után.)
Idegesítő hogy kb. 350 ezres konfiggal nem teljesen folyamatos a játék. Lehet megpróbálom az összefoglalóban leírtakat, nem szívesen piszkálom a gépet de hátha segít, bár az FPS-em nem megy 70-80 alá szinte soha.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Robotporszívók
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest