-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kelvin
őstag
1. Azért jársz fórumba, hogy mások véleményét meghallgasd.
2. Ez ebben a formában nem igaz, hogy a legjobb AV hosszú idők óta.Summa summarum, teljesen jól írta, hogy valószínűleg fals riasztás. (előfordul)
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
-
Kelvin
őstag
válasz redingitell #21404 üzenetére
Kíváncsiságból meglestem Steam-en, igaz nem délután van de: 522,276 In-Game....
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
Kelvin
őstag
válasz lemusz #21375 üzenetére
Én is most léptem be és 20k bp valamint egy cap fogadott valamint, hogy olyan usert banoltak akit én is reportoltam. Ezt mindenki kapja?
Szóval mindenki, pedig elég jól nézett ki az a cap, de ezek szerint kommersz lesz...
[ Szerkesztve ]
-
Kelvin
őstag
válasz mindfreak #21195 üzenetére
Érdekes nekem napok óta megy fel, most vagyok 4/5-nél egy winner winner chicken dinner-el. (napi két három játék)
Amúgy nálam is érezhetően jobban fut, szinte semmi lag, ping este 120 körüli, ilyenkor 20-30. Szóval nekem bejött ez az update eddig.[ Szerkesztve ]
-
Kelvin
őstag
válasz MasterMark #15692 üzenetére
Mondjuk dig.vibrance-t pont nem.
[ Szerkesztve ]
-
Kelvin
őstag
Köszi mindenkinek.
-
Kelvin
őstag
Az egyre több Bp-ért vehető ládák ritkábbak vagy teljesen random?
-
Kelvin
őstag
válasz CHIPman #13195 üzenetére
Pont emiatt a ládamizzéria miatt van ez a sok csaló sutyerák...
Ez akkora szar duma remélem többen nem jöttök vele. Veszel egy új cipőt szétjön két hét alatt de addig abban jártál dolgozni ezért megkerested az árát tehát pénzednél vagy, ugyan már....
[ Szerkesztve ]
-
Kelvin
őstag
Hazaértem, 3 gyors meccs, azért gyors mert kettőben az első 5 percben csaló f****ó vadászott le. Már a Death Cam-en is látszott ahogy a külső térből befele jövet folyamat rám céloz a falakon keresztül....
Replay-t visszanézve még durvább, az összes környező emberre ráfordul, nézi ki milyen közel van, falakon keresztül is persze.
Nem tudom meddig tart így a játék népszerűsége de én már most visszakérném a pénzem....Felvétel van ha valakit nagyon érdekel, vagy azt hiszi csak lecsalózom egy ügyesebb játékost.
-
Kelvin
őstag
válasz Mr.Csizmás #12396 üzenetére
Hát igen, ez egy magasabb foka a csalinak
-
Kelvin
őstag
-
Kelvin
őstag
Nemrég kezdtem a játékot de már most kezd elegem lenni a sok csalóból...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN