Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lázadó tárgy
-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz hegegabi80 #12848 üzenetére
Virtuális memóriát mennyit adtál a gépnek?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Winne
nagyúr
válasz chris0000 #12854 üzenetére
Lehet csak a 30 napból van még annyid vissza, utána automatikusan 7 lesz.
Én most rászántam magam, hogy kinyitom az egy darab Desperado ládámat, erre nem tudott kommunikálni a Steam szerverrel, amikor kulcsot akartam venni. Lehet ez egy jel.
-
-
zarayg
aktív tag
olvastam, hogy pl 2 híd közötti részen a duplaháznál vannak a konténerek. Ha közé mész, ott sem halsz meg, bár nem tudom bizonyítani, olvastam énis
más:
Bekértem 2 ládát, mindkettőbe desp láda volt, beugrott gyorsan 10€ a steam walletba[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm.
-
sirszevenap
addikt
válasz chris0000 #12858 üzenetére
Na megoldódott a cucc? Én kb 1 hete lőttem be a guardot mobilon, de még most is visszatartja ill ha újat akarok eladni akkor is azt írja, hogy 15 nap mert 7 napja nem használom a mobil hitelesítőt. Holott már használom kb annyi ideje. Mikor nem volt egyáltalán mobilos, akkor is ezt írta. Nem értem Én ezt...
Bankkártyával? Hát persze!
-
Dyingsoul
veterán
Na ezt jól beszívtam... kinyitottam 3 desperado ládát, csak a legolcsóbb cuccok voltak benne és ráadásul egy hétig nincs trade rá... Aztán most jöttem olvasni ph-ra és látom írtátok korábban.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
chris0000
őstag
válasz sirszevenap #12862 üzenetére
nem tudom belövöm-e,ezen gondolkozom.. .jó áruk van tényleg a ládáknak,de egyszer már megszívtam,mert 2 éve feltörték a fiókomat,aztán elég nehezen tudtam lerendezni a supporttal...hirtelen jött az email,h megváltozott a jelszó,a nevem "NvidiaDreamHack" lett.ha nagyon akarják pillanatok alatt feltörik a fiókokat,bármelyiket.a piacon keresztül tudnak a legkönnyebben bejutni.így nem tudom,h nyissak-e eladást...
[ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
csak nekem van olyan problémám, hogy fps-em 60-140 fps körül ugrál folyamatosan,helyszíntől függően, ami már önmagában is hiába 60+ fps, nekem nem smooth a játék. Viszont mikor közeli tűzharcra kerül sor, akkor olyan szintén darabos a játék, hogy rendesen akadályoz a célzásban :S
Teljesen mindegy hogy very high vagy very lowon van minden, ugyanez,[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz chris0000 #12865 üzenetére
Nem tudják feltörni a fiókot, akkor sem, ha nagyon akarják. Egyszerűen csak használni kell a mobil hitelesítőt, + a biztonság kedvéért az email címnél meg szintén két lépcsős azonosítás kell, és ennyi. Mobil hitelesítő használata mellett max akkor fogják feltörni a fiókod, ha a mobilodhoz is hozzáférnek, amire elég kicsi az esély..
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
JSaN
addikt
En is kaptam kompnzaciot meg vettem is ladakat, de kepes volt a regieket adni pfff. Ugyhogy most varhatok 1 hetig.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
sirszevenap
addikt
válasz tepenzed #12866 üzenetére
Ugyan ez van nálam is. Hozzászoktam, mert csak felidegesített, hogy a megoldást keresem. GTX 1080, i5 6500 4,3-on, 16GB DDR4 2666 - os ram és Samsung 850 EVO társaságában. Annyi, hogy nekem tűzharcban nem darabos, viszont a 60-140 közötti ugrálás az stimmel.
-
Aventador91
őstag
válasz sirszevenap #12870 üzenetére
Nekem is ez van i7 4790, gtx 1070, meg SSD-n van a game.
Sokszor 120rol hirtelen leugrik 80ra és ilyenkor meg is akad. Meg visszaszámoláskor Amikor sokan vagyunk egy helyen sokszor csak 40-50 fps van lowon is
-
Dyingsoul
veterán
Azt nehéz megmondani, hogy visszaadja-e majd a doboz + kulcs árát, mivel csak egy hét múlva tudom feltenni marketre. Addigra mások is tesznek majd a piacra, rengeteg ilyen cucc lesz majd eladó és biztos lejjebb megy az ára.
Ezek voltak benne:
Baggy Pants (Black) ~30 Eur
Long Leather Boots (Brown) ~5 eur
Leather Boots (Black) ~5 eurAz árak a jelenlegi árak, de mire ezeket marketre teszem szerintem minimum 30-50%-kal csökkennek majd de lehet még keveset is mondok...
Azt nem értem, hogy kik és hogyan tehetnek fel ilyen cuccokat marketre ha tegnap jöttek be a ládák és egy hétig nem tradelhetőek a nyitott cuccok?
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Szeszkazán
senior tag
válasz Aventador91 #12871 üzenetére
A view distancet vigyetek fel high ra, azt mondjak ha lentebb van allandoan tolt a jatek es szaggat ezaltal, instabil.
-
tepenzed
őstag
válasz sirszevenap #12870 üzenetére
kipróbálom a vsyncet, de nem a játék belit, hanem az nvidia beállításokban a fast syncet. Kiváncsi leszek az input laggra
-
sirszevenap
addikt
-
ReFleXx
addikt
válasz Dyingsoul #12863 üzenetére
a leheto legrosszabb utat valasztottad
amugy akinek meg van meg a desperado/biker ladaja, az tartogassa meg vasarnapig, odaig meg emelkedhet az ara, rengeteget nyitottak es alig van most a marketen beloluk.
desperadobol van 8000+ elado es 310ezer+ kereslet pl.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Dyingsoul
veterán
válasz ReFleXx #12876 üzenetére
Jó hát nem kenyérre kell a pénz... Azért reménykedtem benne, hogy nyitok egy lilát a kezdők szerencséjével de nem jött be, tipikus IJB eset. A linket megtaláltam, köszi. Ha rutinosabb ládanyitó lennék akkor tudtam volna, de cs:go ládákkal együtt sem nyitottam összesen 10-nél többet szerintem. Az igazság az, hogy tényleg sokkal inkább megéri eladni a ládákat, legyen szó bármiről mintsem nyitni.
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz Dyingsoul #12879 üzenetére
Tanulopenz.
Eleinte en is nyitogattam a ladakat de amikor mar a harmadik ugyanolyan par centes polo vagy nadrag volt benne akkor inkabb eladtam a ladat.
Ettol fuggetlenul en is elkovettem 2 hibat is a desperado ladanal. Egyiket istenigazabol elotte hogy mar 3 ladam is el volt adva a heten es igy ertelemszeruen mar csak harmat tudtam nyitni. Piszok mazlival ketto is desperado volt viszont hamar eladtam oket utana meg picit tobb mint egy euroval feljebb ment az aruk. Persze en ennek az ingyen jott penznek is orulok meg tanulgatom is (a sajat karomon ) a piacozgatast.
A teli vasar alatt ugyis lenullaztam az egyenlegem most lehet ujra kezdeni a gyujtogetest a nyari vasarra"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Winne
nagyúr
válasz ReFleXx #12876 üzenetére
Én is eladom mégis a hét végén, túl sok volt a jel, hogy ne nyissak..
Reggel 2000 volt belőle, fogynak ezek, kíváncsi leszek. Szerintem most meg is veszek belőle egy pár cuccot a régiekből, amiknek lement az ára emiatt.
Ez a dolog valós, hogy megint betették az anticheatet és azért lett megint rosszabb a játék?
-
cintula187
addikt
Dr. Disrespect -el mi a helyzet? Tart még a házassági tanácsadása?
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
Szeszkazán
senior tag
válasz cintula187 #12883 üzenetére
Ja
-
Szeszkazán
senior tag
válasz sirszevenap #12875 üzenetére
Nem raktátok fel az új W10 patchet, meltdown, spectre?
-
ReFleXx
addikt
válasz Szeszkazán #12885 üzenetére
az gondolom kerdes nelkul automata jon.
amugy igy lehet megnezni.
[link]2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
PeL
addikt
válasz hegegabi80 #12887 üzenetére
Legalább RAM mennyiség felét ajánlott adni neki. Állítsd be fixen 4096MB-ra
-
sirszevenap
addikt
válasz Szeszkazán #12885 üzenetére
Nekem ez a kezdetektől ilyen! Jó, nem tagadom, az 1.0 óta jobb, pl nem droppol 60 alá bombázáskor. De kb ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Szeszkazán
senior tag
válasz hegegabi80 #12890 üzenetére
8 GB memória esetén ajánlott a 16GB lapozó , előtte nekem volt sok crashem , amit megnöveltem megszűntek.
-
dugo_
veterán
válasz hegegabi80 #12890 üzenetére
8GB RAM + 8GB lapozó, hogy legyen meg a 16GB virtuális memória. Nem érdemes megkeresni a minimumot, +2GB nem elég neki.
-
niof
addikt
válasz Szeszkazán #12884 üzenetére
Nehogy már sajnáljátok!...
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Segal
veterán
válasz cintula187 #12895 üzenetére
Ha gondoljatok felveszek este egy parokat es egy napszemuveget es kozvetitek egy kicsit
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
őstag
-
KisTücsök
addikt
válasz Szeszkazán #12894 üzenetére
+1.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Robotporszívók
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest