Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Studi

    addikt

    válasz Viktor0610 #82317 üzenetére

    No ez az, olvasgatod a topikot a beírásaid után. :) De a beírásaid előtt is olvasgattad? Hogy mi volt itt az elmúlt pár évben? Mindig kultúráltan meg tudtuk beszélni a dolgokat magunk közt (kivéve persze econ), és mivel senki nem tévedt ide hívatlanul (kivéve persze econ), így a kutyát nem zavarta, ha picit belekóstoltunk szürkezónás témákba. Egy alapvetően egymást személyesen is ismerő társaság (kivéve persze econ) írogat itt, így biztosak vagyunk abban, hogy ami elhagyja itt a billentyűzetünket, azt arccal is bármikor vállalnánk (kivéve persze econ).
    Persze lehet menni mindenféle szaktopikba, de nem mindenki kíváncsi tökismeretlen billentyűzethuszárok többezer hozzászólására. Jó, hogy a Prohardver adott egy kis békés szegletet, ahol két sörözésünk között eltelő fél-másfél évben megoszthatjuk egymással a véleményünket bármilyen témáról.

    Nem tudom, hogy találtál ide, gyanítom valami félkegyelmű beszédült, aztán egyből rágerjedt a jelentés gombra. De hidd el abszolút békésen építgetjük mi itt a kis közösségünket. (kivéve persze econ)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés