Hirdetés
- potyautas: Törpilla
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Megnéztem a hand historyt, A-K volt, és nagyjából 9ed stackje volt, nekem 6000körül, neki 800 és én voltam a nagyvak 100al, UTGből emelt 300at, ami magába amatőr játék ebben a szituban A-k al, de egal,mindenki dob, én meg behívtam, a maradék 500át, a játékba, nekem 700ba került ugya a játék.
A-K vs treff 9-3 63-37, erre azt se mondom bad beatje volt, előfordul hogy nyer a 9-3 durván 100ból 10szer kevesebbszer, mint a 2 overcard pp ellen.
Annak örülök hogy ezeket a sok loser calling station nem tudja.
Nem lehetne tőlük játszani.
Ez rohadtul nem ilyen esélynek néz ki, pedig pontosan ennyi, ez van, tartsátok ti is titokban mennyit érnek a kis scck A nagylap ellen.
Rájöttem még valamire, 1dolog veszélyes ebben az egészben, elalszik a gyanakvásod, a sok loser után
, ha tényleg olyannal kerülsz össze aki tud játszani.
Nyomtam azért biztos ami biztos egy short handed short tornát, heads upba egy jó játékossal maradtam eggyütt, be is szopatott, jól játszott, de a sok loser utám elalszik az ember gyanakvása. Ki hitte volna hogy river után chek-raiseel, elismerem bomba játék volt. 10 magas soromat, bubi magassal ütötte, klasszikus, J-10re jött neki a nut sor, nekem csak 10esem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 86% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, ha tényleg olyannal kerülsz össze aki tud játszani.