- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
Új hozzászólás Aktív témák
-
regent
aktív tag
válasz attiati #8832 üzenetére
1. Cake-en van olyan gomb, hogy potbet, én ezt használom preflop emelésre is, teljesen olvashatatlan, gyors, azaz több asztalon is jól játszható, nincs meg a kisértés, hogy AJ-val nagyobbat emelj mint szokásos, viszont vaklopásnál sem kell 4BB-t emelned, elég a 3 stb... szóval én ezt javaslom, ha támogatja a terem. Ez ebben az esetben 6BB emelés lenne. Es bentmaradók száma, agressziója és flop alapján menne a cbet, vagy a csekk-fold
2. Nálam szokott menni az emelés, szeretem ellopni a potokat, de csak ha nincs maniac ellenfél, ilyen limiten csak a jobb fogja megadni, esetleg visszaemelni, másik Q-val (aki nem dobja el) meg viszonylag ritkán akadsz majd össze. Szerintem pluszos a 2/3 potnyi semiblöff, és imageépítésre is jó lehet, csak tudni kell aztán kihasználni.
3. turnün van egy vacak párod vacak kiséröövel, minibetelt potban amit mindenki adott. Ilyen line-nál az esetek nagy részében riveren elszabadul a pokol, de ha mégsem, akkor is valószinüütlen, hogy kitart a lapod. Ha jónak érzed magad emelj vissza potnyit, az erööt mutat, akár egy jobb párt is eldobathatsz egy tight ellenféllel. De nálam ez a helyzet csak nagyvakról limpelve állhat elöö, és fold. Nem kell minden potot megnyerni.
4. Mehet, de nálam a standard a kb. 2/3 potbet, úgyhogy most is annyi menne.
5. Mehet, SH-en én jó helyzetbööl minden A-al emelek megfelelööen tight asztalon. Ha adják akkor standard c-bet és ha lejött az A, akkor lehet gond, ha azt is adják. Amúgy az esetek nagy részében elég lesz a cbet, vagy nyilvánvaló lesz, hogy verve vagy és easy fold. Azaz viszonylag könnyen játszható lap. Emelés után persze.
6. Attól függ, ha ilyenkor a standard emelése az ellenfélnek nem potbet, akkor van esély, hogy nincs nála semmi. Ha úgy érzed mehet itt egy visszaemelés, de ha ezt adja, vagy visszaemel, akkor drága mulatság lesz. Illetve ha adja, akkor nem akkora a gond, mert valószinüüleg ingyen nézheted majd meg a rivert, cserébe ha riveren esik le a lapod, akkor nem lesz ember aki tovább kifizet. Szerintem nem jó a megadás, nem lesz elég ellenfeled aki kifizet majd ha lejön a flöss. De ha konkrétan tudod, hogy képes tönkremenni flöss ellen AK TPTK-val, akkor nyugodtan adható.
Az emelés azért tud jobb lenni, mert rettenetesen jó image-t tudsz vele csinálni, ha visszaemelsz, tolod turnön is, akkorra már anniy pénz lesz bent, hogy ha leesik riveren a lapod tuti kifizet, van esély hogy rögtön dob, dobhat turnön is, ha nem dob semmire, akkor meg villanthatsz egy A-magas flösshúzót a végén, és tudhatod, hogy a figyelmesebb ellenfelek lázasan körmölnek a notesban, meg tesznek a buddy listájukra.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?