Új hozzászólás Aktív témák
-
Bonyi96
csendes tag
Mai 5 card draw: 1528 induló, 4. helyen végeztem, leosztott flössel estem ki cserélt full ellen, 3 fős all-in, 3. srácnak leosztott sora volt...lapütközés?
EEE-> Erő, Erkölcs, Egyetértés. Since 1899...
-
Bonyi96
csendes tag
Egyébként mostanában kezdek újra visszaszokni 5 card draw-ra, inkább a no limitre. Nagyon szeretem konzervatívan játszani, sokszor előfurdul, hogy 10-15 leosztásból is kimaradok, pozíciótól függően min. KK a kezdőkéz (négyflös is jó, csak a szerencsefaktor miatt ). Ennél gyengébb párral nem adok meg hívást csere után. Legalább bubis két párral viszont már akcióba lendülök, ennél erősebb lapokat erősen megjátszok. Nagyon élvezem, néha sokat kell egyből a foldra pipálni, de olyan sok béna játszik minden szennyel neten , hogy hihetetlenül kifizetnek minden kezet! Akinek van türelme a Harrington stílushoz, és csípőből el tud dobni QQ-t előtted emelésre, még ha tudod is, hogy talán csak ász magasa van, hülyére keresheti magát, és szuper szórakozás!
EEE-> Erő, Erkölcs, Egyetértés. Since 1899...
-
Bonyi96
csendes tag
hú mai parti!
Heads-up, zsetonarány kb 3:1 oda, kezemben AK. Emeltem egy jókorát flop előtt, megadta. Előtte sokszor csinálta ezt használhatatlan lapokkal, na most gondoltam elkaplak. A flop mindegy volt, úgyis all-in kellett mennem. Flop: JJQ, na mondom szia van, de amikor kivárt, belöktem a zsetonokat. Aztán azt hittem hátraesek, amikor bemutatta a JQ kezét. Persze kiestem, de azért érdekes parti volt. Konzervatív lévén mindig akkor kapom el az agresszívek blöffjeit, amikor pont jó lapjuk van/lemakkolnak. Majd legközelebbEEE-> Erő, Erkölcs, Egyetértés. Since 1899...
-
Bonyi96
csendes tag
Hú tegnap mlyen menet volt...
No limit draw póker verseny közepe, mindkettőnknek sok zseton. Srác minimumot emel, én meg négy-flösre megadtam nagyvakból, pont kijött a banki esélyre. Egyet cserélt, na mondom két párja van(logikus, nem)? Én is egyet cseréltem, bejött a flös. Emelt egyet, én vissza, all-in, elfogadtam. Bemutatta a fullt. Kérdem én: Mennyi az esélye annak, hogy 1-1 ellen egyszerre csináljuk meg a flöst és a fullt??EEE-> Erő, Erkölcs, Egyetértés. Since 1899...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpársportok
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Musk mellé állhat az USA az OpenAI elleni perben
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...