- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Új hozzászólás Aktív témák
-
I_Am
veterán
válasz
darnellsmith
üzenetére
Azt hiszem ez után a hozzászólás után lesz időd gondolkodni, úgy mondjuk 3 napig.

-
Gambit
őstag
válasz
darnellsmith
üzenetére
Jaaa, akkor viszont már meg van magyarázva, hogy heads up-ban lecsekkeltek minden utcát. Pláne, ha nálad AQ van.
(Amúgy világos volt, hogy csak ketten játszottatok. És szerintem ez maradjon is így még egy darabig.)"de amúgy volt beszólni mókuska?" Ennek szerintem fuss neki még egyszer, hátha másodszorra sikerül összerakni ezt a bonyolult tagmondatot...
-
Gambit
őstag
válasz
darnellsmith
üzenetére
Heads up-ot ketten játszottatok? Te mindig tudsz nekem újat mondani.
-
Gambit
őstag
válasz
darnellsmith
üzenetére
Parázs egy heads-up lehetett.
Amúgy barátnőmnek élete első játékában (itthoni sng) lejött a royal flush. Nekem bezzeg még soha. (Csak színsor néha.)
-
kavicssli
addikt
válasz
darnellsmith
üzenetére
A 2. képen ki mire adta meg az emelést már ha volt!Esetleg all in volt?
mert 10-8 és A-Q flop után sehol senkinek semmi... 
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
darnellsmith
üzenetére
"szerintem ha ez vmi versenyen van, akkor lehet bekerülhetek vele a rekordok könyvébe"
Ha viszont egy poker klubban van, akkor téged és a dealert is feláldozzák a felbőszült ellenfelek a pokeristenek oltárán.

-
L|zsidoboz
őstag
válasz
darnellsmith
üzenetére
Olvastam ophun, hogy nem nagyon kameráztak.
Sztem max. a final table lesz kamerás.
-
Gambit
őstag
válasz
darnellsmith
üzenetére
A partira kell koncentrálni? És a bad beateket el kell felejteni? Végig kell gondolni a lehetőségeket?
Basszus, akkor mi eddig rosszul csináltuk! Köszi a segítséget mindenki nevében! -
Bibby
addikt
válasz
darnellsmith
üzenetére
Hibázok én, ha egy sit'n'go-ban flush húzóm van, ásszal, és flop után 1/10-ed, turn után 1/5 zsetonnyi emelést megadok?
Ezután meg ki is estem egyből, KK, és a szimpla A2o úgy érezte neki megkell adnia az allin-t, fel is jött neki két ász.
-
válasz
darnellsmith
üzenetére
Mondjuk strippoker program van dögivel

-
válasz
darnellsmith
üzenetére
De nekem olyan kell, ami free. Nem akarok tört cuccot a gépemen, meg különben is.
Csak van egy ingyenes... -
concret_hp
addikt
válasz
darnellsmith
üzenetére
mi multkor játszottunk (írtam is róla asszem) kemény 100-200ft-s bájinű sng-t, mégis volt pár olyan hand ami ritka mód tanulságos volt többünknek is, sokkal több, mint amit ugyan annyi idő alatt 4-5 asztalon játszanék neten.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
darnellsmith
üzenetére
Sztem abból lehet a legtöbbet tanulni, ha az ember kielemzi magának az ominózus partykat és véleményt kér a többiektől.

-
adalbert1
veterán
válasz
darnellsmith
üzenetére
Grat.!
Én csak ~30 eurót, szóval vezetsz.

Viszont ami rohadtul zavar az online játékban az az ingadozás... Több asztalon játszva simán van olyan, hogy 1 sessionben elveszítek 3-4 beülőt, a következőben meg nyerek 6-8-at is...
Ha lesz időm kiszedek pár hand historyt, vannak érdekes dolgok nl10-en.
-
adalbert1
veterán
válasz
darnellsmith
üzenetére
Ja, egy bpo-t én is megnéznék, viszont ennyi pénzem nincs rá... Viszont én is tervezem az indulást az elkövetkező években.
Amúgy asszem a régebbieket is közvetítette (legalábbis a final table-t biztos), ezt is fogja. -
L|zsidoboz
őstag
válasz
darnellsmith
üzenetére
Biztos, hogy közvetíti, mert sokat reklámozza és szponzorálja is.
-
adalbert1
veterán
válasz
darnellsmith
üzenetére
Élőben én viszonylag keveset játszok, havi 2-3 alkalommal... 25/50-es vakok és 2000 beülő (páran mindig rinyálunk hogy emeljük már fel 5k-ra, mert ilyen stackkekkel értelmes játékra nem sok lehetőség van), itt is lehet néha egész jól nyerni... Párszor nyomtam NL20k-t, amit egyik alkalommal nyertem, el is vesztettem a másik alkalommal, kár hogy nincs meg az a fél milla-milla bankrollom hozzá, elég jókat lehetne szakítani (legalábbis azok ellen, akikkel játszottam)... Élő versenyen párszor indultam 2k unlimited rebuyoson meg párszor 5k+rebuy+add on-on, kevés sikerrel, valahogy túlságosan a cash gamehez vagyok szokva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mesterséges intelligencia topik
- Wuthering Waves
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - számlával. Frissítve: 04.25
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mert 10-8 és A-Q flop után sehol senkinek semmi...