- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
(Kolombusz) #2420 üzenetére
Nem tudom... Esetleg ha a fogadás miatt forintos számlád van, akkor a dollárra való konvertálásnál? Habár normálisabb oldalak úgy csinálják, hogy x árfolyamon váltanak mikor beszállsz játszani, és ugyanazon az árfolyamon váltják is vissza, mikor kilépsz az asztaltól (így ugye se árfolyam nyeresség se vesztesség nem játszik az ő részükről).
-
Vandit.
addikt
válasz
(Kolombusz) #2418 üzenetére
Esetleg nem lehet,hogy tele van?
no limit v. Fix limit?
-
kavicssli
addikt
válasz
(Kolombusz) #2331 üzenetére
hogy flopból már csak 1 lap hiányzott, de nem jött be.
Tudom mit érzel! Velem is előfordult
adalbert1: SZUSZÁ SZUSZÁ
-
Bibby
addikt
válasz
(Kolombusz) #2306 üzenetére
Amennyiben a lehető legkevesebbet szeretnél rászánni: [L]http://logout.hu/iras/pokerezni_jo_ingyen_meg_jobb.html][/L]
A pokerstrategy jó dolog szerintem.
(Jó nemtom hogy kell linkelni most...bocs)
-
Vandit.
addikt
válasz
Az 5 dolcsi.
Nem sok.Én ott 15-el szoktam beülni 0.25.50-re.Elég jól lehet nyerni.Kezdésnek nem rossz szerinem.Viszont,akkor ne no limiten játszál és úgy elég lehet.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
Chris Ferguson a semmiből csinált több, mint 10 000 dollárt. Igaz, ő profi játékos.
Ha átszámolod, az kb. 5-6 dollár, ami 0.02-0.04-en talán még elmegy, de ha a 0.05-0.10 a legkisebb asztal, akkor nagyon karcsú. Nem ismerem a bwint.Nekem anno sikerült ennyi pénzt felnyerni kb. 100 000 Ft-ig, szóval nem lehetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest